Skip to main content

ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ...

Dolly Parton - Coat of Many Colors

Είσαι φτωχός μόνον αν έχεις επιλέξει να είσαι...



H Dolly Parton είναι μια μοναδική περίπτωση καλλιτέχνη και γυναίκας, που έχει καταφέρει να μείνει ανεπηρέαστη από την μεγάλη επιτυχία και ό,τι αυτή σημαίνει για το... πορτοφόλι της.

Η διάσημη τραγουδίστρια της country δεν έκρυψε ποτέ το γεγονός ότι προέρχεται από μία πολύ φτωχή οικογένεια και μάλιστα σε διάφορες συνεντεύξεις της έχει πει - χαριτολογώντας - ότι δεν έπαψε ποτέ να είναι εκείνο το φτωχό, απλό κορίτσι με την λαϊκή συμπεριφορά και το κακό γούστο στα ρούχα. 

Η Parton, λοιπόν, που ποτέ δεν ξέχασε από που έρχεται και ποτέ δε ντράπηκε για το παρελθόν της, έκανε πρόσφατα ταινία την ζωή της και η πρεμιέρα θα γίνει στις 10 Δεκεμβρίου, μέσω του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου ΝΒC. 

Η ταινία θα έχει τον τίτλο "Coat of Many Colors", που είναι "παρμένος" από το ομώνυμο τραγούδι της. Ένα από τα πιο συγκινητικά, απλά και αληθινά πράγματα που μπορείς να βρεις στην αμερικάνικη μουσική, σε στίχους και μουσική της Dolly, το "Coat of Many Colors" διηγείται ένα συγκεκριμένο περιστατικό από την παιδική της ηλικία και κάνει την καρδιά μας να ραγίσει. Και είναι πραγματικά σχεδόν αδύνατον, αν έχεις αισθήματα, να την ακούσεις να το λέει και να μην αισθανθείς κάτι να μετακινείται στην ψυχή σου.

{videobox}c1zJzr-kWsI{/videobox} 

Διαβάστε επίσης

ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ...

Rihanna ft. Drake - Work

Το πρώτο δείγμα από το "ANTI"...

ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ...

The Last Shadow Puppets - Bad Habbits

Οι Μαριονέτες επιστρέφουν!

ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ...

Roy Orbinson - Only The Lonely

Mαθήματα ερμηνείας...

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ