Skip to main content

ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ...

Last Shadow Puppets - Τhe Meeting Place

Δύο υπέροχα αγόρια...



Ένας από τους πολύ βασικούς λόγους που μας αρέσουν οι Last Shadow Puppets είναι γιατί προσωποποιούν αυτό που θα έπρεπε να είναι όλα τα συγκρότημα σε αυτόν τον κόσμο, αυτό που είναι - συνήθως - όλα (ή έστω τα περισσότερα) συγκροτήματα στον κόσμο την ημέρα που ξεκινούν να γίνουν συγκρότημα: μία παρέα κολλητών που θέλει κυρίως να κάνει την πλάκα της. 

Ο Alex Turner και ο Miles Kane έφτιαξαν το 2008 τους Last Shadow Puppets ακριβώς γι' αυτό το λόγο, κυκλοφόρησαν το "The Age Of The Understatement" και από κει και μετά παρέμεινε ασαφές αν θα συνέχιζαν να δουλεύουν μαζί.

Πρόσφατα, όμως, οι δυο τους έδωσαν στη δημοσιότητας το πρώτο teaser trailer, που αποκάλυπτε ότι το supergroup ετοιμάζεται να επιστρέψει με νέο δίσκο μέσα στο 2016.

Τώρα, ένα δεύτερο teaser βίντεο που μόλις κυκλοφόρησε μας κάνει να ανυπομονούμε περισσότερο. Σε αυτό βλέπουμε το συγκρότημα στο στούντιο αλλά και σε άλλες από κοινού δραστηριότητες, αποδεικνύοντας ακριβώς αυτό που λέγαμε παραπάνω.

Mε αυτή την αφορμή, θυμόμαστε σήμερα το κομμάτι από τον πρώτο τους δίσκο που αγαπήσαμε περισσότερο...

{videobox}Hj0u2xkV8J0{/videobox}

 

Διαβάστε επίσης

ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ...

Rihanna ft. Drake - Work

Το πρώτο δείγμα από το "ANTI"...

ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ...

The Last Shadow Puppets - Bad Habbits

Οι Μαριονέτες επιστρέφουν!

ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ...

Roy Orbinson - Only The Lonely

Mαθήματα ερμηνείας...

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός