Κάνε λεύκανση στα δόντια μόνη σου

Έχω μια ξαδέρφη αγαπημένη που, αν μη τι άλλο, είναι τρελό natural health freak.


Τις προάλλες και ενώ συζητούσαμε όλα αυτά που πρέπει να κάνουμε για να ταιριάζουμε με τις υπόλοιπες ελληνίδες θεές που ξεχωρίζουν, όπως γνωρίζουμε, στα μήκη και τα πλάτη της γης για την, απολύτως, φυσική ομορφιά τους, φτάσαμε και στο θέμα της λεύκανσης.

Πώς μπορείς να κάνεις λεύκανση δίχως όμως να αποκτήσεις το φωσφοριζέ χαμόγελο που όλοι παρατηρούμε από τη γκρικ tv μέχρι και στο κορίτσι της διπλανής πόρτας;

Πώς μπορείς επίσης, να κάνεις λεύκανση με ασφάλεια δίχως να την πληρώσεις χρυσή;

Μου λέει λοιπόν η ξαδέρφη. Πάρε κουρκουμά και βούρτσιζε τα δόντια μια φορά την ημέρα και θα δεις αμέσως τεράστια διαφορά.

Μετά από μεγάλο διάστημα και ενώ επι σειρά εβδομάδων μπέρδευα τον κουρκουμά με το κάρδαμο (δεν το ‘χω και πολύ με τα πράγματα που συνήθως βρίσκεις σε κουζίνες) κατάφερα να πάρω κουρκουμά σε σκόνη.

Πήρα μάλιστα ένα νέο βουρτσάκι ειδικά για τον κουρκουμά (αφού μου είπε η ξαδέρφη ότι καλό θα είναι να έχω ειδικό βουρτσάκι για αυτό το θέμα).

Την πρώτη φορά που τα βούρτσισα.. έβλεπα, με τρόμο, τα δόντια μου να βάφονται κίτρινα. Ο κουρκουμάς, όπως μάλλον θα ξέρετε οι υπόλοιποι, έχει την ιδιότητα να δίνει χρώμα. Και όντως έδωσε χρώμα στο βουρτσάκι μου. Έδωσε και χρώμα σε πολλά σημεία στο μπλουζάκι μου. Έδωσε και χρώμα σε όλο μου το δεξί χέρι αλλά… Από τα δόντια μου πήρε χρώμα αφήνοντας τα λευκότερα και από λευκά! Και μάλιστα από το πρώτο βούρτσισμα!

Η αίσθηση που σου δίνει το βούρτσισμα με κουρκουμά είναι αυτή που έχεις αν, ας πούμε, πας να κάνεις πήλινγκ στα δόντια σου. Ωστόσο δεν είναι μια άσχημη αίσθηση. Κάθε άλλο. Ούτε έχει κακή γεύση. Κάθε άλλο.

Δοκιμάστε το δίχως φόβο. Άλλωστε ο κουρκουμάς είναι κάτι που τρώμε -δεν υπάρχει περίπτωση να σας πειράξει, λέω εγώ τώρα. Εκτός βέβαια αν έχετε κάποια ειδική ευαισθησία στο μπαχάρι αυτό.

Κι όσο για το κίτρινο χρώμα σε χέρια, μπλουζάκια, πρόσωπο ή όπου αλλού πέσει ο κουρκουμάς.. μην αγχώνεστε… Με λίγο νερό και σαπούνι φεύγει αμέσως.

Άντε λοιπόν. Καλοκαιρινά φιλιά με αστραφτερά χαμόγελα και αν το δοκιμάσετε, γράψτε μας πως σας φάνηκε!

Δες περισσότερα στο yougogirl.gr 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares