Skip to main content

BLOGS

"You've Got...MALE": Έτοιμος να πιεις τους Avengers;

They wanna be your EndGame!


Νίκος Κοντομήτρος

Όλοι αγαπούν τα comics. Τουλάχιστον οι περισσότεροι. Οι περισσότεροι (fans των comics) αγαπούν τις ταινίες της Marvel. Τελεία. Ούτε καν παύλα. It’s a fact.

Επίσης, (τώρα που το σκέφτομαι) σε όλους μας αρέσει να βλέπουμε την αγαπημένη μας ταινία με αναψυκτικό. Τελεία και εδώ.

Τι συμβαίνει, λοιπόν, όταν δύο αγαπημένα brands ενώνουν τις δυνάμεις τους;  Ένα εκρηκτικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Η Coca-Cola Zero με αφορμή τη νέα, παγκόσμια συνεργασία της με τα studios της Marvel, υποδέχεται 6 μοναδικές συλλεκτικές συσκευασίες, εμπνευσμένες από τους αγαπημένους Super ήρωες των Avengers, Iron Man, Thor, Hulk, Captain America, Captain Marvel & Black Widow και έρχεται να μας χαρίσει ηρωικές στιγμές απόλαυσης!

hulk.jpg

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της ταινίας που αναμένεται να σπάσει όλα τα ρεκόρ εισιτηρίων, «Avengers EndGame» έχει ξεκινήσει και η Coca-Cola Ζero θα χαρίσει μια μοναδική εμπειρία σε όλους τους fans λίγες ώρες πριν την επίσημη πρεμιέρα.

 

blackwidow.jpg

 

 

50 -υπερβολικά-  τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πρώτοι την ταινία σε αποκλειστική προβολή στα Village Cinemas στο Μαρούσι απόψε! Ζηλεύω πολύ.

 

ironman.jpg

 

Εάν είσαι ένας από αυτούς, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ζήσεις μία εκπληκτική και αξιοζήλευτη εμπειρία, καθώς σε περιμένουν μοναδικές εκπλήξεις! Αν ανήκεις στους υπόλοιπους, ΜΗΝ αγχώνεσαι (!), καθώς, από εδώ και πέρα θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις την αγαπημένη σου Coca-Cola Zero στα νέα εντυπωσιακά κουτάκια με τους εμβληματικούς Avengers!

Καλή σου απόλαυση!

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Ripley: Ο ταλαντούχος κύριος Scott στην καλύτερη τηλεοπτική διασκευή των τελευταίων ετών

Εντυπώσεις από την τηλεοπτική διασκευή του κλασικού noir μυθιστορήματος της Patricia Highsmith, που βάζει το Netflix ξανά στο παιχνίδι. 

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30