Skip to main content

BLOGS

Υou' ve got ...MALE: Mandles! Only for men

Αναμμένα κεριά για αρσενικά



Αγόρια, τα κεριά δεν είναι μόνο δώρα για συναδέλφους ή φίλους, όταν δεν ξέρετε τι άλλο να τους πάρετε. Σας πληροφορούμε ότι έχουν γίνει αρώματα δωματίου και υπέροχες εκδοχές όσφρησης, τα οποία από δω και εις το εξής ντύνουν τα σπίτια μας. Και τώρα με τους άνδρες να έχουν πιαστεί θύματα της γοητείας τους: Τα Mandles είναι η καινούργια σειρά κεριών που κυκλοφορούν στον πλανήτη και που δημιουργήθηκαν ειδικά για τους άνδρες, με αρσενικά προσανατολισμένα αρώματα.
Χ
ωρίς κανέναν –ούτε γι αστείο- υπαινιγμό γιασεμιού ή λεβάντας στην μύτη, ή άλλων τυπικά θηλυκών λουλουδιών, τα Mandles απευθύνονται ξεκάθαρα στο αρσενικό συνειδητό. Και, φυσικά, είναι πολύ γοητευτικό να έχετε ένα μυστηριώδες αρωματικό κερί που τρεμοπαίζει στο τραπέζι του καφέ σας ή στο κομοδίνο του υπνοδωματίου.

aaacandlein.jpg

Τα upper καταστήματα του πλανήτη έχουν βρει την τάση να είναι σε άνοδο, με εκλεπτυσμένα αρώματα να βρίσκουν εύκολα τον δρόμο τους στα online και πραγματικά καλαθάκια αγορών σε απευθείας σύνδεση με τ αγόρια και τους άνδρες.
Διαθέτουν σειρές από κεριά με "ανδρικά" και γήινα αρώματα ικανά να ξετρελάνουν τις αντρικές μύτες: Aπό το βαθύ σκοτεινό ρούμι, στον καπνό μέχρι και την κάνναβη. Η γκάμα επίσης έχει εμπνευστεί από τις βοτανικές και φαρμακευτικές ιδιότητες των φυτών, με στόχο την ηρεμία με νότες βασιλικού και καστανιάς. Το μπέρμπον και τα φύλλα καπνού κυριαρχούν στο κερί «καπνός» ενώ η κάνναβη έχει φρέσκο λεμόνι, πορτοκάλι και νότες σύκου. Κι είναι σχεδόν τόσο χαλαρωτικό όσο κι η πραγματική.
Για τον εραστή της πόλης υπάρχουν οι βερσιόν των μεγάλων μητροπόλεων κλεισμένες μέσα σε ένα αρωματικό κερί. Από το Λονδίνο μέχρι το Παρίσι κι από το Βερολίνο μέχρι την Ιταλία, έχει αρώματα που θυμίζουν την συγκεκριμένη πόλη. Το άρωμα του Λονδίνου χαρακτηρίζεται με τις νότες του μαύρου πιπεριού, της βελανιδιάς, του λάβδανου και του πατσουλί ενώ το Παρίσι είναι πιο ελαφρύ με μυγκέ, κεχριμπάρι, βανίλια, βελανιδιά και αγριόχορτο. Μμμμμ μύρισε αρσενικό! 

 

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Ripley: Ο ταλαντούχος κύριος Scott στην καλύτερη τηλεοπτική διασκευή των τελευταίων ετών

Εντυπώσεις από την τηλεοπτική διασκευή του κλασικού noir μυθιστορήματος της Patricia Highsmith, που βάζει το Netflix ξανά στο παιχνίδι. 

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30