Το #metαtinkarantina αντέχει τα όνειρα που σχεδιάζεις για μετά το lockdown!

Dreamers can’t be tamed!

Κατερίνα Ανδρομιδά

Αν ο κορωνοϊός ήταν μυοσκελετικό πρόβλημα, θα ήταν σίγουρα το αυχενικό σύνδρομο. Ήρθε γύρω στα τέλη Φεβρουαρίου και στρογγυλοκάθισε στο λαιμό όλων μας.

Όταν για αρχή δεν μπορούσαμε να καταπιούμε την προσωπική ήττα ‘’Σάββατο; Μένουμε Μέσα’’. Όταν αργότερα μας αγκύλωσε τον αυχένα μια για πάντα (;) μπροστά στην οθόνη λιώνοντας στο Netflix.

Το αυχενικό μπορεί να είναι κοινό ‘’προνόμιο’’ όλων των Ελλήνων αυτή τη στιγμή (περιοριζόμαστε εδώ, υπάρχει λόγος),  όμως, επειδή δεν κυλάει στις φλέβες όλων μας και το σύνδρομο ευτυχίας ‘’Κωστής Μαραβέγιας’’ καταφεύγουμε στο #metatinkarantina.

Το απόλυτο εγχώριο αντίδοτο στη πλήξη σου.


(Αν δεν είναι φάρμακο οι στίχοι του  Θανάση Παπακωνσταντίνου, τότε τι είναι;)Το #metatinkarantina είναι μια σελίδα που δημιουργήθηκε στο Instagram όταν ήχησαν οι καμπάνες του lockdown και από τότε μετρά 38.000 followers και... σκαρφαλώνει.

Στόχος της;

Να μας ξυπνήσει τον Τσε Γκεβάρα που βάλαμε στο mute όταν ακούσαμε το ακρωτηριαστικό ουσιαστικό ‘’καραντίνα’’.

Όμως...

‘’Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο, κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει!’’.Ναι, αυτό ακριβώς πρεσβεύει και η σελίδα. Σε προσκαλεί να δημιουργήσεις τη δική σου ανάρτηση στην οποία θα αποκαλύψεις όλα αυτά που ονειρεύεσαι να κάνεις όταν λήξει ο συναγερμός της καραντίνας.


Όλα αυτά τα σχέδια που καταστρώνετε με τους φίλους σου στις ομαδικές του messenger: από τα πιο απλά μέχρι τα πιο τολμηρά.Από εκείνο το ραντεβού που ανέβαλες συνέχεια...

Μέχρι το ταξίδι που επίσης ανέβαλες επειδή φοβόσουν την απογείωση!Επιστράτευσε, τώρα, τη καλή σου διάθεση (γιατί αυτός ειναι ο μοναδικός όρος προϋπόθεσης για να γράψεις στη σελίδα) και μοιράσου με τον κόσμο όλα εκείνα τα απωθημένα που σου γέννησε η καραντίνα και που θα ζήσεις στο έπακρο μετά το τέλος της!


Μια γερή γεύση από τη σελίδα...


https://www.instagram.com/p/B-NYESqpC6A/

Άντε, πήγαινε να γράψεις κι εσύ για το υποσυνείδητό σου!

 

 

 

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares