Ψευδαισθήσεις και σκάλωμα σου προκαλούν αυτά τα έργα μινιατούρες

Εμπνευστές οι paperboyo και Mizukoshi

Κατερίνα Ανδρομιδά

Η καραντίνα για εσένα ήταν ένα κράμα από Netflix, ντελίβερι, 12ωρο ύπνο, πολύ πολύ TikTok και Instagram; Άντε και skype for business για σένα που είσαι ένα βήμα πριν το πτυχίο;

Ε, στην άλλη άκρη της γης ένας καλλιτέχνης ψευδαισθήσεων ονόματι paperboyo (το χαρτί είναι το κύριο υλικό των έργων του) αφού έκανε μια σύντομη έρευνα στο σπίτι του εμπνεύστηκε από τις ταινίες που είχε δει συνολικά στη ζωή του και έφτιαξε ένα ιδιαίτερο πρότζεκτ.

Ένωσε χαρακτήρες από δημοφιλείς ταινίες με αντικείμενα και το αποτέλεσμα ήταν ο απόλυτος ιλουζιονισμός.

Νιώθεις όσο χρήσιμος ένιωθες και στη καραντίνα;

Αν έχεις καταναλώσει μπύρα/ τσίπουρο τη τελευταία 1μιση ώρα μη τα δεις, θα ανακατευτείς περισσότερο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο παιχνίδι του καλλιτεχνικού ανταγωνισμού μπήκαν πολλοί κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο 21 χρονος Kiyotaka Mizukoshi ο οποιος κυριεύεται από τότε που θυμάται τον εαυτό του από πάθος για ''μικρόκοσμους''.

 

 

 

"Όταν ήμουν 11 ετών, ήμουν στην κατασκευή πλαστικών μοντέλων του Gundam. Μετά συνειδητοποίησα ότι ήθελα να φτιάξω κάτι πρωτότυπο και άρχισα να δημιουργώ μικροσκοπικά έργα. Πολλοί άνθρωποι που βλέπουν τα έργα μου χαμογελούν και αυτό με κάνει χαρούμενο''.

Τα Mozu Studios, στα οποια εργάζεται σήμερα ο Kiyotaka, άνοιξαν τον Απρίλιο του 2019 (όταν ο κορωνοϊός δεν υπήρχε ούτε σαν κουκίδα στο χάρτη του σύμπαντος) και έχουν κάνει ήδη συνεργασίες με: τα Starbucks, κατασκευαστές smartphone και διάφορους διαφημιστές για τη παραγωγή μικροσκοπικών καλλιτεχνικών έργων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα' χασες;

 

 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares