Tαυτίζεσαι με την Carrie του Sex and the city;

Μήπως ανήκεις και στο ίδιο ζώδιο;

Αγγελική Λάλου

Carrie, Samantha, Charlotte και Miranda ποια απ’ όλες θα ήθελες να είσαι, με ποια ένιωσες να ταυτίζεσαι περισσότερο και έχεις αναρωτηθεί ποτέ σε ποιο ζώδιο θα μπορούσαν να ανήκουν οι ξεχωριστές αυτές ηρωίδες με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους;

Σε ποιο ζώδιο θα μπορούσε να ανήκει η Carrie

Θα μπορούσε να είναι Λέων, καθώς οδηγείται από την αγάπη και τη λαγνεία αλλά ταυτόχρονα εμπιστεύεται τον εαυτό της. Τα λιοντάρια είναι γνωστά για τη σημασία που δείχνουν στην αγάπη, και σίγουρα δεν μπορείς να ξεχάσεις το “love” μπρελόκ της Carrie, όπως επίσης θυμάσαι έντονα ότι ζωή και η στήλη της περιστρέφονται γύρω από την εύρεση αγάπης και τη διατήρησή της.

Μια χαρά ωστόσο θα την αντιπροσώπευε και το ζώδιο του Καρκίνου, καθώς είναι απόλυτα συναισθηματική! Οι καρκίνοι είναι προσκολλημένοι σε αυτούς που αγαπούν και αισθάνονται τα πάντα, ακόμα και τα συναισθήματα των άλλων. Η Carrie είναι το τέλειο παράδειγμα, όχι μόνο γράφει μια στήλη για την αγάπη αλλά και πιστεύει στην ύπαρξη της αληθινής αγάπης και την διεκδικεί.

Επειδή, όμως, παράλληλα είναι έξυπνη, ρομαντική και πρακτική – το ζώδιο της Παρθένου θα της ταίριαζε γάντι ή θα της πήγαινε όπως οι Manolo Blanhik γόβες της.

Ως περίεργη ωστόσο και δημιουργική και καλλιτεχνική φύση, η Carrie θα μπορούσε να είναι μια υπερδραστήρια Υδροχόος, ρεαλίστρια και πιστή στο ιδανικό της αγάπης.

Σε ποιο ζώδιο θα μπορούσε να ανήκει η Samantha

Κριός, Λέων ή Τοξότης; Το σίγουρο είναι ότι η Samantha έχει έντονα τα χαρακτηριστικά που συγκεντρώνουν τα ζώδια της φωτιάς. Τολμηρή προσωπικότητα, εμπιστοσύνη στον εαυτό της και τους άλλους, σχέσεις πάθους και φλογερό ταπεραμέντο που ξεχωρίζει από μακριά.

Πιο πολύ μάλλον της ταιριάζει ο Τοξότης, καθώς είναι ανοιχτόμυαλη και δεν φοβάται την ανεξαρτησία της. Δυναμική, έτοιμη να δοκιμάσει νέες εμπειρίες, δεν συνδέεται εύκολα, αλλά είναι ρεαλίστρια και εξωστρεφής.

Επειδή ωστόσο ξέρει πολύ καλά ποια είναι και υποστηρίζει μέχρι τέλους τις επιλογές της ακόμα και αν την κριτικάρουν οι φίλες της, η Samantha θα μπορούσε άνετα να ανήκει και στο ζώδιο του Σκορπιού. Καθώς σίγουρα διαθέτει το πάθος που χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο ζώδιο!

Ως αισθησιακή και δυνατοί, με έναν γήινο δυναμισμό, θα της ταίριαζε τέλος και ο Ταύρος. Είναι σίγουρα η πιο αισθησιακή και η πιο δυναμική της παρέας!

Αν πάντως ανήκε σε ζώδιο του αέρα, θα ήταν τότε Ζυγός, καθώς η Samantha ξέρει την αξία της και αγαπά τον εαυτό της περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο…

 Σε ποιο ζώδιο θα μπορούσε να ανήκει η Charlotte

Η Charlotte είναι ονειροπόλος και θέλει να ζει το «παραμύθι» της. Η καλλιτεχνική κι ευαίσθητη φύση της θα ταίριαζε ιδανικά με τους Ιχθείς. Σου δίνει την αίσθηση της ρομαντικής, αλαφροΐσκιωτης, που περιμένει τον πρίγκιπα για να φτιάξει μαζί του την οικογένεια που ονειρεύεται.

Επειδή όμως ταυτόχρονα διαθέτη μια γήινη οικειότητα, με ένα αναγνωρίσιμο πείσμα και μια εξαιρετική υπομονή, με μια προσήλωση και μια πρακτική εμπειρία που τη βγάζει από τα δύσκολα, η Charlotte θα μπορούσε να ανήκει και στον Αιγόκερω.

Ενίοτε όμως διαθέτει αυτή την αφοπλιστική αμεσότητα του κοριτσιού της διπλανής πόρτας και θα μπορούσε να είναι μια χαρά και Δίδυμος, καθώς είναι εξωστρεφής, χαρούμενη, ζει το παραμύθι της αγάπης και το πιστεύει αλλά δεν εγκλωβίζεται σε αυτό.

Σε ποιο ζώδιο θα μπορούσε να ανήκει η Miranda

Η Miranda είναι χαλαρά το αφεντικό της ζωής της, δυναμική κι ανεξάρτητη, θα μπορούσε να είναι Κριός. Έχει φιλοδοξίες, δεν φοβάται την επιτυχία και διεκδικεί για τον εαυτό της αλλά και τους δικούς όσα θεωρεί ότι της αναλογούν και της αξίζουν. Δεν υποχωρεί και δεν επαναπαύεται.

Θα μπορούσε όμως να ανήκει και σε κάποιο από τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθείς), κυρίως επειδή βασίζεται στον εαυτό της περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Είναι πνευματώδης και σαρκαστική, αλλά ταυτόχρονα συναισθηματική και νοιάζεται για τους άλλους γύρω της. Ισορροπεί με μαεστρία ανάμεσα στη λογική και την ευαισθησία.

Έντονα ωστόσο είναι στην προσωπικότητά της και τα στοιχεία που αντιπροσωπεύουν τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως), καθώς συνδυάζει με εξαιρετικό ταλέντο την υπευθυνότητα και την πρακτική φύση με τη συναισθηματική της ευφυΐα.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares