Skip to main content

BLOGS

Michele Morrone: 365 μέρες είναι πολύ λίγες για αυτό το αγόρι!

Bye, bye Mr Grey, hello Massimo!



 

Mετά το βράδυ της πρεμιέρας 365 Days στο Netflix ο Michele πήγε και κοιμήθηκε. Και ξύπνησε  με 3 εκατομμύρια νέες followers μέσα σε μια νύχτα. Δεν μπορεί  καν να περπατήσει  στο δρόμο τώρα!

Κι εκεί που σκέφτεσαι μα πού πήγαν όλοι οι άντρες και αναρωτιέσαι πόσο καιρό έχεις να δεις έναν άντρα που να σε συγκινήσει ακαριαία με γοητεία αρρενωπής σαΐτιάς, έρχεται ο Michele Morrone και ανακτάς την εμπιστοσύνη σου στα αρσενικά παλαιάς, νέας κι all time κοπής που κρύβουν όμως κι αυτή την αθώα ευαισθησία του άντρα που στην καρδιά παραμένει ένα ατίθασο αγόρι.

Είτε τον απόλαυσες στην ταινία 365 Μέρες που έχεις στη διάθεσή σου στο Netflix είτε δεν χορταίνεις να ανακαλύπτεις φωτογραφίες του αυτές τις μέρες στο διαδίκτυο (μετά τη «θερμή» υποδοχή της ταινίας του – ιδιαίτερα στο γυναικείο κοινό), για να μην ψάχνεις από δω κι αποκεί, συγκεντρώσαμε όλα όσα θες να μάθεις… μαζί με μερικά από τα πιο γοητευτικά του φωτογραφικά στιγμιότυπα – γιατί με αυτόν τον καύσωνα είπαμε ή να «ανεβάσουμε» κι άλλο τις θερμοκρασίες ή να βρούμε έναν τρόπο να δροσιστούμε… έστω και νοερά!


https://www.instagram.com/p/B0DQSULCzS7/?utm_source=ig_embed


Γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου του 1990 στο Melegnano (κοντά στο Μιλάνο) της Ιταλίας, και σε ηλικία 12 ετών έχασε τον πατέρα του.

Έκανε θεατρικές σπουδές στο Teatro Fraschini Di Pavia. Η καλλιτεχνική του καριέρα ξεκίνησε με τη συμμετοχή του με μικρούς ρόλους σε θεατρικά έργα. Σιγά σιγά κέρδισε ρόλους σε σειρές όπως στο Il tempo di una sigaretta και Che Dio ci aiuti. Το 2012 βρέθηκε να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά E la vita continue. Κάποιες ακόμα συμμετοχές που έχει στο ενεργητικό του είναι ρόλοι στα Sirene, El juicio (The Process), Come un Delfino, Renata Fonts, Squad 6, Medici. Το 2016 πήρε μέρος στην 11η ιταλική εκδοχή του «Dancing with the stars», όπου βρέθηκε στη δεύτερη θέση. Το 2019 πρωταγωνίστησε ως Luigi στο Bar Joseph.

To 2020 είναι η χρονιά του, απολαμβάνοντας τη διασημότητα που του έφερε ο ρόλος του ως Don Massimo Torricelli στην ταινία 365 days (365 μέρες). Το έργο βγήκε στις αίθουσες αρχικά της Πολωνίας στις 7 Φεβρουαρίου και στη συνέχεια η προβολή του έγινε διαθέσιμη από το Netflix.

Tι είναι όμως το 365 Dni (μερόνυχτα); Σε περίπτωση που δεν το έχεις δει ακόμα, χαρακτηρίζεται ως ερωτικό ρομαντικό δράμα… σε σκηνοθεσία Barbara Białowąs και Tomasz Mandes, βασισμένο στην τριλογία της Blanka Lipińska, και γι’ αυτό αναμένεται να βγει και συνέχεια, με τα γύρισμα να αναμένονται το 2022, πάντα με τον ίδιο πρωταγωνιστή!

https://www.instagram.com/p/B6uw3reC4px/

Η ταινία δεν έχει πάρει καλές κριτικές κι επειδή η υπόθεση αφορά μία γυναίκα στέλεχος εταιρείας παγιδευμένη σε μια αδιάφορη σχέση, η οποία πέφτει θύμα ενός αρχιμαφιόζου που τη φυλακίζει και της δίνει περιθώριο έναν χρόνο για να τον ερωτευτεί, με τις ερωτικές σκηνές της έχει ξεσηκώσει αρνητικές αντιδράσεις στα social media, με μερίδα του κοινού να υποστηρίζει ότι η ταινία εξυμνεί τον βιασμό… και το σεξ χωρίς συγκατάθεση!

Από την άλλη, οι ερωτικές σκηνές είναι τόσο πρωτόγνωρα αληθοφανείς που πολλοί μπήκαν στη διαδικασία να θεωρήσουν ότι επρόκειτο πράγματι για αληθινό σεξ! Ωστόσο ο Morrone δήλωσε σχετικά: «Oι ερωτικές σκηνές με την συμπρωταγωνίστριά μου Anna Maria Sieklucka, φαίνονται αληθινές επειδή είμαστε καλοί ηθοποιοί. Το ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ήταν πραγματικές, αλλά δεν είναι».

https://www.instagram.com/p/B0K_Z4VCvbY/

Ο Φεβρουάριος του 2020 όμως ήταν γούρικος για τον Morrone και για έναν ακόμα λόγο, καθώς το πρώτο του μουσικό άλμπουμ «Dark room» κυκλοφόρησε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, 14 Φεβρουαρίου, και σύντομα σημείωσε μεγάλη επιτυχία τα charts ψηφιακών πωλήσεων. Το άλμπουμ είναι one man game καθώς στίχοι και μουσική (κι εννοείται τα vocals) είναι δικά του, με την παραγωγή να υπογράφει η Hotel Torino.

Τα τραγούδια «Hard For Me», «Feel It», «Watch Me Burn» και «Dark Room» έχουν ντύσει μουσικά διάφορες σκηνές της ταινίας. Μετά την κυκλοφορία του φιλμ, τα τραγούδια του άλμπουμ «εκτοξεύτηκαν» σε streams σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και έγιναν viral με πάνω από 100 εκ. αναπαραγωγές. Δεν είναι λοιπόν καθόλου τυχαίο που τώρα έχει στη διάθεσή του δισκογραφικό συμβόλαιο με την Universal Music!

Ο 30χρονος ηθοποιός-τραγουδιστής-μοντέλο έχει κι άλλες καλλιτεχνικές ανησυχίες και ταλέντα και του αρέσει να ασχολείται ακόμα με τη ζωγραφική (με ιδιαίτερη κλίση στην αφηρημένη τέχνη) και τη γλυπτική.

Οκ, ναι, έχεις δίκιο θα φτάσουμε και στο παρασύνθημα της προσωπικής του ζωής. Το 2014 παντρεύτηκε τη σχεδιάστρια Rouba Saadeth, με την οποία απέκτησε δύο γιους (τον Marcus και τον Brando), αλλά ο γάμος τους έληξε με διαζύγιο το 2018.

Ο Morrone πέρασε μια πολύ δύσκολη ψυχολογική κατάσταση μετά το διαζύγιο του, δηλώνοντας σχετικά: «Πριν από ενάμισι χρόνο ήμουν κοντά στο να παρατήσω τα πάντα, δεν ήθελα καν να είμαι ηθοποιός και να παίζω. Ήμουν σε σοβαρή κατάσταση κατάθλιψης μετά το χωρισμό με την πρώην σύζυγό μου. Βρήκα δουλειά ως κηπουρός σε ένα απομακρυσμένο χωριό 1.000 κατοίκων γιατί δεν είχα περισσότερα χρήματα στην τσέπη μου. Αλλά η ζωή είναι παράξενη. Όταν είσαι στα κάτω σου, το πεπρωμένο βάζει το σωστό τρένο μπροστά σου και αν είσαι δυνατός, μπορείς να το πάρεις. Πάντα να πιστεύεις στον εαυτό σου ... ΠΑΝΤΑ».

https://www.instagram.com/p/By7EvrHioo0/

Κάτι μου λέει ότι έχουμε πολλούς λόγους να πιστεύουμε στον Morrone για πολύ καιρό ακόμα!

Stay tuned… διότι έχει και Spotify το αγόρι!



Cover Photo: Raffaele Cerracchio Photographer, Roma

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

BLOGS

Το Rebel Moon ήρθε στο Netflix

Ο Ζακ Σνάιντερ ετοιμάζει αυτό το sci-fi event φαντασίας εδώ και μια δεκαετία.

BLOGS

«Με ενδιέφερε μόνο η καλλιτεχνική πλευρά της ζωής» Elton John

Ο Elton John γιορτάζει τα 77α γενέθλιά του

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Ο Alessandro Michele νέος creative director του οίκου Valentino

Η ανακοίνωση του εμβληματικού οίκου βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν εδώ και καιρό να αναλαμβάνει το τιμόνι του

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»

PETS

Πώς να κάνετε τον σκύλο σας να μυρίζει όμορφα χωρίς μπάνιο

8 απλές συμβουλές για καθαρό και μοσχομυριστό σκύλο χωρίς να προϋπθέτει μπανιέρα ή λάστιχο...