Μία ματιά στις φωτογραφίες των Comedy Wildlife Photography Awards αρκεί για νευρικό γέλιο

Έχει και η άγρια ζωή αστείες καθημερινές στιγμές

Κατερίνα Ανδρομιδά

Περίμεναν πως οι συμμετοχές θα είναι πεσμένες περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά λόγω της πανδημίας, όμως, η αγάπη για τη φύση και τη φωτογραφία φαίνεται πως παρέμεινε αναμμένη και στην εποχή του covid.

Μιλάμε, για τα ''Comedy Wildlife Photography Awards''. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο διαγωνισμό φωτογραφίας όπου πρωταγωνιστές στο φακό δεν είναι πορτραίτα ανθρώπων αλλά θαλάσσιες χελώνες, ελέφαντες και πολλά άλλα όμορφα πλάσματα, τα οποία παρουσιάζονται σε άκρως κωμικές τους στιγμές...


Ο Tom Sullam μίλησε στο Bored Panda για την αποστολή αυτών των βραβείων και για τη σημασία τους σε έναν κόσμο που το ζωικό βασίλειο βρίσκεται πιο πολύ από ποτέ σε δεύτερη μοίρα.

''Μέσα από μία χιουμοριστική προσέγγιση, αυτός ο διαγωνισμός ενεργοποιεί τη συζήτηση αλλά και την επενέργεια των ανθρώπων γύρω από το ζήτημα της προστασίας των ζώων.''  ''Περιμέναμε ότι για αυτή τη χρονιά οι συμμετοχές θα είναι περιορισμένες λόγω του Covid, αλλά τελικά λάβαμε τις διπλάσιες συμμετοχές από άλλες χρονιές. Ανήλθαν στις 7.000 συγκεκριμένα''.

Χαζεύοντας τις φωτογραφίες συνειδητοποιείς δύο πράγματα. Την αγάπη των συμμετεχόντων για τη φωτογραφία αλλά κυρίως την ομορφιά και τη σπανιότητα της φύσης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares