Για τη φωτογράφο Mihaela Noroc δεν υπάρχει τίποτα πιο μεγαλειώδες από τη μητρότητα

Έχει φωτογραφίσει πάνω από 53 σχέσεις αγάπης μητέρας-παιδιού

Κατερίνα Ανδρομιδά

Παράτησε τα πάντα για χάρη μίας ιδιαίτερης αποστολής, να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και να αποτυπώσει στο φακό της μία από τις πιο μοναδικές σχέσεις που αναπτύσσουμε (μοιραία) πάνω στη γη. Αυτή με τη μητέρα μας.

Διαφορετικές χώρες, τελείως ασυνάρτητες κουλτούρες μα κοινός παρανομαστής όλων των γυναικών που φωτογράφισε: η ανιδιοτελής αγάπη για τα παιδιά τους. Γιατί η αγάπη δεν γνωρίζει σύνορα, ούτε φύλο, ούτε χρώματα. Και αυτό ήταν κάτι που συνειδητοποίησε μέσα από τα ταξίδια της και η Mihaela Noroc, η οποία μας έδωσε  μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram χειροπιαστές αποδείξεις για αυτό...

Γιατί τί άλλο μπορεί να φανερώνει το φιλί μίας μητέρας στο μέτωπο ενός βρέφους, η αγκαλιά  στη πλέον έφηβη κόρη της και  η θέρμη που αναδύεται από τα μάτια της αγγίζοντας τη φουσκωμένη κοιλιά της; Μάλλον μόνο συναισθήματα πληρότητας και ανιδιοτελούς αγάπης μπορεί να μαρτυρούν.

Όπως αποκαλύπτει και η ίδια η Mihaela για τη δράση της: Από όταν έγινα μητέρα τον Αύγουστο του 2018, αισθάνθηκα έντονα την ανάγκη να επικοινωνήσω με τον κόσμο αυτό το συναίσθημα και ίσως να καταφέρω να φτιάξω (αισθητικά τουλάχιστον) μέσα από το φακό μου ένα καλύτερο μέρος για τις επόμενες γενιές παιδιών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares