10 συλλεκτικά ποδήλατα που θα σε δελεάσουν να αρχίσεις κι εσύ ποδηλατάδες

Η σκονισμένη συνήθεια που έγινε τάση στο δεύτερο lockdown 

Κατερίνα Ανδρομιδά

Είναι ίσως το πιο ευγενικό απέναντι στο περιβάλλον όχημα, μάλλον πρόκειται για το μοναδικό άθλημα που μπορούν να το ακολουθήσουν όλοι χωρίς να απαιτεί κάποιες συγκεκριμένες ικανότητες ενώ ταυτόχρονα σκοτώνει κάθε δικαιολογία που είχες για να το αποφύγεις αφού το ποδήλατο είναι ο μοναδικός τύπος άσκησης που χωράει στο πρόγραμμά σου. Και αυτό γιατί μπορείς να πας με αυτό στη δουλειά, στη σχολή σου, οπουδήποτε (εκτός από την Πάρνηθα, προς το παρόν).

Είδαμε πως οι φαν του αυξάνονται αφού ειδικά στο δεύτερο lockdown οι 3 στους 5 που περνούν κάτω από το σπίτι μας οδηγούν ποδήλατο και αν δεν σε έχει ψήσει ακόμη η ιδέα, χάνεις γιατί τα οφέλη που έχει να σου δώσει δεν θα τα βρεις ούτε στη zumba ούτε στο ελλειπτικό.

Καρδιοαναπνευστικό (ακόμη κι αν δε σε ενδιαφέρει ακόμη το θέμα), ψυχολογία και κορμός είναι τα πρώτα που ευνοούνται. Αντί λοιπόν να στέλνεις 6 και απλά να σέρνεσαι γύρω από τα τετράγωνα της πόλης σου, εκμεταλλεύσου αυτή τη συνθήκη (όσο ακόμη αντέχεις) και ξεκίνα πετάλι. Κι αν σου λείπει το κίνητρο, εμείς θα σε δελεάσουμε με μία σειρά από συλλεκτικά ποδήλατα  που ξεπερνάνε τόσο σχεδιαστικά όσο και σε προδιαγραφές τις σημερινές παρτίδες

Μελέτησέ τα, κάνε την έρευνά σου στα σάιτ, κάνε τη παραγγελία σου και ύστερα τις πρώτες πρόβες στην αυλή σου. Οι απογευματινές διαδρομές με ποδήλατο και καλή μουσική στα αυτιά δεν συγκρίνονται ούτε με τα social media ούτε με τις καλές ταινίες. Έξω είναι η ζωή (ακόμη και τώρα).

BSG Wood.b Duomatic

Pashley Parabike

(αρχικό μοντέλο Parabike)

Vanmoof S Series

Donky Bike

Viks Steel Urban Cycle

GreenChamp Original

Cherubim HummingBird

Engeenius Cykno

Faraday Porteur

 

World Bicycle Relief Buffalo

 

 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares