Skip to main content

BLOGS

Η Αγάπη είναι Σκληρό Νόμισμα

Εσύ έχεις καρδιά για τις γιορτές; Σου βρήκαμε online...


Ρόμυ Μελάνι


Το Εργοστάσιο Καρδιάς φροντίζει να μην ξεμείνεις ποτέ από καρδούλα, ιδίως σε τέτοιες εποχές. 
Το διάστημα αυτό συμμετέχει στην έκθεση "Η Αλεξάνδρα στη Χώρα των Θαυμάτων, ΠΡΑΞΗ II: Όταν δεν ξέρεις πού πας, όλοι οι δρόμοι σε οδηγούν εκεί." που φιλοξενείται στην The Project Gallery.
Εμείς τους συναντήσαμε  online στην έκθεση "Η Αγάπη είναι Σκληρό Νόμισμα", μια εγκατάσταση από 25 καρδιές φτιαγμένες από ρητίνη, παλιά χαρτονομίσματα και φύλλα χρυσού.

https://www.instagram.com/p/CGKmC3-gqVi/

Λόγω lockdown η έκθεση παραμένει κλειστή, εσύ όμως μπορείς να την επισκεφθείς στα  online viewing rooms, όπου θα βρεις και την ψηφιακή 3D εκδοχή που συνοδεύεται επίσης από κατάλογο της έκθεσης για να χαζέψεις με την ησυχία σου καρδιές. 
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 7 Ιανουαρίου (ή μέχρι να τελειώσουν τα περιοριστικά μέτρα - ναι, είναι λίγο ειρωνικό όλο αυτό). 

https://www.instagram.com/p/B8L4HyXAI_t/

Εδώ φαντάσου ότι έχουν  ξεκινήσει ήδη τις ετοιμασίες για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Αυτήν τη φορά θα μοιράσουμε αγάπη μόνο ψηφιακά. Οι νέες καρδιές θα ανέβουν online προς τα τέλη Ιανουαρίου, για να διαλέξεις αυτήν που θες με την ησυχία σου. Eχεις την δυνατότητα να παραλάβεις την  καρδιά της επιλογής σου  και να την  μοιραστείς με τα αγαπημένο σου  πρόσωπο (ή να την κρατήσεις  για τον εαυτό σου, δεν κρίνουμε) εγκαίρως. 



Μέχρι τότε ωστόσο, για το καλό του χρόνου.... το Εργοστάσιο καρδιάς μας έχει έκπληξη, μία νέα σελίδα με λίγες καρδιές-φυλαχτά, έτσι για γούρι. Είναι μόνο 18 και τις βρίσκεις  εδώ, διαλέγεις την αγαπημένη σου και οι άνθρωποι εδώ θα σου  την παραδώσουν  το συντομότερο.

Διάλεξε την εορταστική καρδιά σου ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά μπορείτε να επικοινωνήσετε Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

BLOGS

Το Rebel Moon ήρθε στο Netflix

Ο Ζακ Σνάιντερ ετοιμάζει αυτό το sci-fi event φαντασίας εδώ και μια δεκαετία.

BLOGS

«Με ενδιέφερε μόνο η καλλιτεχνική πλευρά της ζωής» Elton John

Ο Elton John γιορτάζει τα 77α γενέθλιά του

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.