Τα τατουάζ που σχεδιάζει ο mr. T Stucklife νομίζεις ότι θα ζωντανεύσουν και θα σου μιλήσουν

Η 3D υπόσταση που δίνει στα σχέδιά του καθιστά τόσο ξεχωριστή τη προσωπική του καλλιτεχνική σφραγίδα

Κατερίνα Ανδρομιδά

Για τον καθένα κρύβουν μία σημαντική ιστορία ή ολόκληρη τη κοσμοθεωρία τους. Τα τατουάζ άλλωστε είναι ο κατ' εξοχήν τρόπος στις μέρες μας (ενώ κουβαλούν ήδη μεγάλη ιστορία) για να κάνει κάποιος σύμβολο κάτι που αγαπά ή που έχει ιδιαίτερη σημασία για εκείνον. Κάτι που τον καθόρισε και που συνεχίζει να τον καθορίζει. Ο γνωστός στους κύκλους του, με το ψευδώνυμο mr. T Stucklife, καταπιάστηκε με αυτή τη τέχνη και θεωρείται το μαγικό χέρι για τόσους και τόσους φαν των τατουάζ στη Στοκχόλμη, με τα σχέδιά του να μαρτυρούν μία πραγματικά ενδιαφέρουσα αισθητική. 

Στο Instagram, δε, είναι ανάρπαστος και όχι αδικαιολόγητα. Καταπιάνεται με αρκετά απαιτητικά ''θέματα'' ανάμεσα στα οποία τα πορτραίτα προσώπων και κυρίως γυναικών, κάνει αναφορές στην ελληνική αρχαιότητα ενώ αγαπημένη του αφορμή για καινούρια σχέδια βρίσκει και στο ζωικό βασίλειο.  Ρίχνοντας μία ματιά στα έργα του κάτι άλλο που αναγνωρίζει κανείς εύκολα, εκτός από τον οίστρο του, είναι πως κινείται αυστηρά στο ασπρόμαυρο. Το τεχνικό παίζει τεράστιο ρόλο, ακόμη, στο πώς καταφέρνει να κάνει τα έργα του να μοιάζουν.  Όλα τα σχέδια νοιώθεις, βλέποντάς τα, πως θα ζωντανέψουν μπροστά σου. Τους δίνει μία 3D υπόσταση και αυτό είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό στον τρόπο που σχεδιάζει που καθιστά τόσο ξεχωριστή και παράξενη την προσωπική του καλλιτεχνική σφραγίδα.

 Το προφίλ του αποτελεί μία ωραία πηγή για να εμπνευστείς για το επόμενο τατουάζ σου. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα σε κερδίσει κάποιο σχέδιο αλλά σίγουρα θα βρεις κάποιες νέες προσαλμβάνουσες για αυτή την τόσο ιδιαίτερη μορφή τέχνης. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares