Φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι κάποιοι δεν αγοράζουν σκυλιά, αλλά τα υιοθετούν

Παραδείγματα αφεντικών που τα σκυλιά τους είναι αναφορά τους, σαν τους παιδικούς τους φίλους

Κατερίνα Ανδρομιδά

Ίσως για την πλειοψηφία του κόσμου να ήταν το μοναδικό σταθερό στήριγμα καθ' όλη τη διάρκεια της καραντίνας. Είναι έτσι κι αλλιώς από τη φύση τους οι πιο πιστοί φίλοι που αποκλείεται «να στην κάνουν». Το αφεντικό τους για αυτά είναι είτε το λαχείο είτε η χειρότερη αδικία του κόσμου και για τους πρώτους τα σκυλιά τους αποτελούν την πιο σημαντική συντροφιά του κόσμου. Η επιλογή να υιοθετήσει κάποιος σκύλο έχει διαφορετική σημασία για τον καθένα, πόσο μάλλον η συμπεριφορά του απέναντί του. Υπάρχουν οικογένειες που βρήκαν παρατημένα και απροστάτευτα σκυλάκια και έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους φροντίζοντάς τα για να επιβιώσουν, υπάρχουν και συμπεριφορές που μόνο παράδειγμα δεν είναι όσον αφορά το κεφάλαιο «η σχέση μας με τα ζώα».

Από τη μία υπάρχουν άνθρωποι που για αυτούς τα σκυλιά τους συμβολίζουν ό,τι κι η οικογένειά τους. Η ασχολία τους με τα κατοικίδιά τους δεν περιορίζεται στην καθιερωμένη βόλτα και στο παιχνίδι αλλά τους ενώνει μια βαθύτερη σχέση. Όποιος έχει χάσει σκύλο ή έχει ζήσει την απώλεια σκύλου φίλου του, μπορεί να καταλάβει ποια ακριβώς θέση έχουν τα σκυλιά στις καρδιές κάποιων αφεντικών. Υπάρχει και η άλλη κατηγορία που τα σκυλιά αποτελούν κάτι σαν αξεσουάρ για αυτούς, ομορφαίνουν το προφίλ τους στο Instagram και η κακή συμπεριφορά (είτε αυτό αφορά την αδιαφορία για τις ανάγκες του σκυλιού τους είτε άλλες συμπεριφορές) είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της στάσης τους.

Εμείς εδώ θα εστιάσουμε σε όλα αυτά τα αφεντικά που κυριολεκτικά ζουν για τα σκυλιά τους, είναι αναφορά τους για αυτούς, όπως οι παιδικοί τους φίλοι, έχουν θέση στο αυτοκίνητό τους κατά την αναχώρησή τους από την πόλη το καλοκαίρι ενώ έχουν μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά τους. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι η πιο ισχυρή απόδειξη ότι κάποιοι άνθρωποι δεν αγοράζουν σκυλιά, αλλά τα υιοθετούν. Και η υιοθεσία τους δεν έχει αποκλειστικά κίνητρα προσωπικά, όπως το να βρουν μια αφορμή για να περπατούν συχνότερα ή να έχουν έναν φύλακα στο σπίτι, αλλά κίνητρο να δώσουν αγάπη και μια αξιοπρεπή φωλιά σε ζωές που την είχαν στερηθεί ή την έχουν ανάγκη.

aaams.jpg

aabbbs.jpg

aamns.jpg

aadv.jpg

aaatn.jpg

aaamn.jpg

aaacv.jpg

aaadgs.jpg

aaoan.jpg

aathrr.jpg

aeig.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares