Skip to main content

BLOGS

«Οι μακροχρόνιες σχέσεις είναι μια καθημερινή επιλογή. Είναι πιο δύσκολο να είσαι σε έναν γάμο παρά να πηγαίνεις από τη μια σχέση στην άλλη» Pink

Στα 44 της γιορτάζει τα γενέθλιά της και τις επιλογές της ζωής της



Η Αλέσια Μπεθ Μουρ (Alecia Beth Moore) γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 1979, γνωστή ως Pink (συχνά γραμμένο ως P!nk), είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια-τραγουδοποιός, μουσικός και ηθοποιός.

Το 2000, ύστερα από την τριετή καριέρα της με το σύγχρονο για την εποχή του γυναικείο R&B συγκρότημα Choice, κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι There You Go από το άλμπουμ Can't Take Me Home. Το τραγούδι γνώρισε μεγάλη εμπορική επιτυχία και έφτασε στο νούμερο 7 του Billboard Hot 100. Το 2001 κυκλοφορεί το δεύτερό της άλμπουμ, το Missundaztood, το οποίο ήταν επίσης εμπορική και κριτική επιτυχία. Το άλμπουμ περιελάμβανε τέσσερα τραγούδια: Get the Party Started, Don't Let Me Get Me, Just Like a Pill και Family Portrait, το καθένα από τα οποία μπήκαν στα κορυφαία 20 με το "Get the Party Started" να είναι το κορυφαίο της τραγούδι μέχρι το 2008, όταν ένα άλλο της τραγούδι, το "So What", έφτασε στο νούμερο 1 Billboard Hot 100.

Το Νοέμβριο του 2003, η Pink κυκλοφόρησε το τρίτο στη σειρά άλμπουμ της, το Try This. Το άλμπουμ ήταν λιγότερο πετυχημένο εμπορικά από το προηγούμενό της άλμπουμ και χαρακτηρίστηκε ως το λιγότερο επιτυχημένο άλμπουμ της Pink. Αυτό περιελάμβανε τρία τραγούδια: Trouble, God Is a DJ και Last to Know, απ’ τα οποία το πρώτο κέρδισε βραβείο Grammy για την Καλύτερη Γυναικεία Ροκ Φωνητική Απόδοση.

Ύστερα από ένα μικρό διάλειμμα, στις 4 Απριλίου του 2006, κυκλοφόρησε το τέταρτο μουσικό της άλμπουμ I'm Not Dead, το οποίο έφτασε στο νούμερο 6 στα 200 του Billboard. Αυτό σημείωσε την επιστροφή της Pink, καθώς ήταν επιπλέον η υψηλότερη θέση που είχε καταλάβει ως τότε στο Billboard, μετά την «χαμηλή» επίδοση του προηγούμενού της άλμπουμ.

Μέχρι το τέλος του 2009, το περιοδικό Billboard χαρακτήρισε την Pink ως την νούμερο ένα Καλλιτέχνη της Δεκαετίας, αλλά επίσης την 13η σε όλο τον κόσμο Μουσικό Καλλιτέχνη της Δεκαετίας.

Στις 15 Νοεμβρίου του 2010, κυκλοφόρησε τη πρώτη της συλλογή από τραγούδια Greatest Hits... So Far!!!.Στο άλμπουμ περιέχονταν δύο τραγούδια, Raise Your Glass και Fuckin' Perfect, που έφτασαν και πάλι στην κορυφή των 100 πιο "καυτών" τραγουδιών στο Billboard.

Το Γενάρη του 2012, ο Νίλσεν Σάουντσκαν ανέφερε πως η Pink ήταν η τέταρτη πιο αγαπημένη καλλιτέχνης για το 2011. Το Σεπτέμβρη του 2012 η Pink κυκλοφόρησε το έκτο της άλμπουμ, Τhe Truth About Love, στο οποίο περιλαμβάνονται το Blow Me (One Last Kiss), αλλά και το Try.

Τα κατορθώματα της καριέρας της Pink περιλαμβάνουν: τρία βραβεία Grammy, πέντε βραβεία MTV Video Music και δύο βραβεία Brit. Τον το Γενάρη του 2012, η Pink είχε πουλήσει πάνω από 40 εκατομμύρια άλμπουμ και 70 εκατομμύρια τραγούδια παγκοσμίως, κάνοντάς την μια από τις πιο επιτυχημένες καλλιτέχνιδες όλων των εποχών.

Στις 12 Φεβρουαρίου 2021, κυκλοφόρησε το τραγούδι Cover Me in Sunshine, ένα ντουέτο με την κόρη της Willow Sage Hart. Στις 9 Απριλίου 2021, κυκλοφόρησε το τραγούδι Anywhere Away from Here, ένα ντουέτο με τον Rag'n'Bone Man. Στις 29 Απριλίου, ανακοίνωσε ένα ζωντανό άλμπουμ, με τίτλο All I Know So far: Setlist, το οποίο κυκλοφόρησε στις 21 Μαΐου.

Είναι παντρεμένη με τον Carey Hart κι έχει δύο παιδιά.

Με αφορμή τα γενέθλιά της θυμόμαστε μερικές από τις χαρακτηριστικές της φράσεις:

«Μόλις καταλάβετε τι γεύση έχει ο σεβασμός, έχει καλύτερη γεύση από την προσοχή. Αλλά πρέπει να φτάσετε εκεί».

 

«Το «σέξι» δεν χρειάζεται να συνοδεύεται από το τίμημα να θεωρείσαι ανόητη».

 

«Δεν μπορείς να μετακινήσεις βουνά ψιθυρίζοντάς τους».

 

«Η ιτιά είναι το αγαπημένο μου δέντρο. Μεγάλωσα κοντά σε μία. Είναι το πιο ευέλικτο δέντρο στη φύση και τίποτα δεν μπορεί να το σπάσει - ούτε άνεμος, ούτε καιρικά φαινόμενα, μπορεί να λυγίσει και να αντέξει οτιδήποτε».

 

«Ο πατέρας μου με μεγάλωσε με μερικές καλές συμβουλές: “να λες πάντα την αλήθεια. Πάντα να πυροβολείς στο ψαχνό. Μπορεί να μην έχεις πολλούς φίλους, αλλά δεν θα έχεις ποτέ εχθρούς, γιατί οι άνθρωποι θα γνωρίζουν πάντα από πού προέρχεσαι”».

 

«Αποφάσισα στα 15 μου ότι δεν θέλω να είμαι ένας από αυτούς τους καλλιτέχνες που σηκώνεται και τραγουδά τραγούδια αγάπης που δεν τα εννοούν. Αποφάσισα ότι θα γίνω ο εαυτός μου στο μέγιστο βαθμό, ότι τα τραγούδια μου θα αντικατοπτρίζουν σχέσεις που είχα, πράγματα που έχω περάσει, ακόμη και πράγματα για τα οποία ντρέπομαι».

 

«Είμαι ψυχωτική και μου αρέσει να μιλάω για πράγματα. Είμαι επίσης Παρθένος, οπότε μου αρέσει να αναλύω και να επεξεργάζομαι υπερβολικά».

 

«Η επιθετική μου πλευρά εμφανίζεται στη μουσική μου, αλλά είμαι απλώς ένα γλυκό κορίτσι».

 

«Πάντα μου άρεσε να αποδεικνύω ότι οι άνθρωποι κάνουν λάθος. Θέλω να μπορώ να διασχίζω τις διαχωριστικές γραμμές, γιατί στη μουσική, πραγματικά δεν υπάρχει όριο».

 

«Νομίζω ότι μαθαίνεις περισσότερα για τον εαυτό σου στο πλαίσιο μιας σχέσης από ό, τι μπορείς έξω από αυτή.

 

«Όταν έχεις μια σκοτεινή πλευρά, τίποτα δεν είναι ποτέ τόσο καλό όσο φαίνεται».

 

«Το όμορφο δεν ήταν ποτέ ο στόχος μου».

 https://www.instagram.com/p/CRqIrJss8Ar/

«Οι μακροχρόνιες σχέσεις είναι μια καθημερινή επιλογή. Είναι πιο δύσκολο να είσαι σε έναν γάμο παρά να πηγαίνεις από τη μια σχέση στην άλλη».

 

«Για μένα, υπάρχει μόνο αγάπη και φόβος».

Διαβάστε επίσης

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

BLOGS

Οι IDLES επιστρέφουν με το μουσικό video του “POP POP POP”

Λίγο πριν ξεκινήσουν την παγκόσμια περιοδεία τους από τη Βόρεια Αμερική 

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του