Ο σκηνοθέτης του Squid Game μοιράζεται ένα εναλλακτικό τέλος για τη σειρά

Ο σκηνοθέτης της σειράς-φαινόμενο του Netflix μοιράστηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του ένα εναλλακτικό τέλος για τη σειρά και τους χαρακτήρες της

Avopolis

Ο σκηνοθέτης της σειράς-φαινόμενο του Netflix μοιράστηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του ένα εναλλακτικό τέλος για τη σειρά και τους χαρακτήρες της

Ο σκηνοθέτης Hwang Dong-hyuk της σειράς-φαινόμενο του Netflix, Squid Game, μοιράστηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του ένα εναλλακτικό τέλος για τη σειρά και τους χαρακτήρες της.

Μιλώντας στο Entertainment Weekly, ο Hwang Dong-hyuk έκανε λόγο για ένα εναλλακτικό τέλος στη σειρά που καθήλωσε μικρούς και μεγάλους, στο οποίο ο Player 456 μπορεί και να έχει αποφασίσει να επιβιβαστεί σε ένα αεροπλάνο με σκοπό να δει την κόρη του.

«Ήμασταν ανάμεσα σε δύο διαφορετικά σενάρια για το τέλος της σειράς» ανέφερε ο Hwang στο περιοδικό. «Υπήρχε ένα, στο οποί ο Gi-hun θα επιβιβαζόταν στο αεροπλάνο και θα έφευγε. Και μετά υπήρχε ένα ακόμη, στο οποίο ο ίδιος θα γυρνούσε πίσω, περπατώντας προς την κάμερα».

«Αναρωτιόμασταν συνεχώς, είναι σωστό για τον Gi-hun να πάρει την απόφαση να φύγει και να πάει να δει την οικογένειά του, να διεκδικήσει την προσωπική του ευτυχία; Είναι αυτός ο σωστός τρόπος για εμάς, να προτείνουμε αυτήν την ερώτηση ή το μήνυμα που θέλαμε να μεταδώσουμε μέσα από τη σειρά;» πρόσθεσε.

«Τελικά ήρθαμε στο συμπέρασμα ότι η ερώτηση που θέλαμε να κάνουμε δεν θα μπορούσε να μεταδοθεί αν εκείνος έφευγε με το αεροπλάνο. Η ερώτηση την οποία θέλουμε να απαντήσουμε – το γιατί ο κόσμος βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση που είναι τώρα – μπορεί να απαντηθεί μόνο αν ο Gi-hun επιστρέψει και περπατήσει προς την ίδια την κάμερα. Γι’ αυτό και επιλέξαμε αυτό το τέλος».

Στις 9 Νοεμβρίου, ο Hwang έκανε γνωστό ότι η δεύτερη σεζόν του Squid Game θα ξεκινήσει σύντομα τα γυρίσματά της.

«Υπάρχει τόση πίεση, τόση ζήτηση και τόση αγάπη από το κοινό για να γυριστεί μια δεύτερη σεζόν. Οπότε αισθάνομαι σαν να μην έχουμε καν την επιλογή να μην την κάνουμε» ανέφερε πρόσφατα ο δημιουργός στο AP News σε ένα red carpet event.

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/movieworld/news/74440-o-skinothetis-tou-squid-game-moirazetai-ena-enallaktiko-telos-gia-ti-seiraAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares