Όταν η αλληλεγγύη γίνεται viral: Λεωφορεία προστατεύουν διανομείς φαγητού από ισχυρούς ανέμους σε γέφυρα της Κωνσταντινούπολης

Οι οδηγοί των λεωφορείων «διδάσκουν» οδική συμπεριφορά, αλλά και ήθος

Ναταλία Πετρίτη

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο από την Τουρκία όπου οι οδηγοί δύο λεωφορείων χρησιμοποίησαν τα οχήματά τους ως αντιανεμική ασπίδα για τρεις διανομείς φαγητού που προσπαθούσαν να διασχίσουν μια γέφυρα εν μέσω ισχυρών ανέμων.

Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό έλαβε χώρα στην Κωνσταντινούπολη, η οποία τις τελευταίες ημέρες πλήττεται από ισχυρότατους νοτιοδυτικούς ανέμους, γνωστούς και ως «Λοντός», οι οποίοι και έχουν προκαλέσει σοβαρές υλικές ζημιές στην πόλη.

Στο βίντεο φαίνονται δύο λεωφορεία τύπου metrobus, πάνω σε μεγάλη γέφυρα του Βοσπόρου, να οδηγούν με πολύ χαμηλή ταχύτητα ενώ ανάμεσά τους βρίσκονται τρεις μηχανές διανομής, με τους οδηγούς τους να δίνουν πραγματική μάχη για να διατηρήσουν την ισορροπία τους.

Η δύναμη του ανέμου φαίνεται άλλωστε και στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου που βρίσκεται πίσω από τα λεωφορεία και τα μηχανάκια και καταγράφει τη μοναδική αυτή σκηνή, και όπου οι σταγόνες της βροχής πέφτουν πάνω στο τζάμι δημιουργώντας οριζόντιες γραμμές.

Δείτε εδώ το συγκλονιστικό βίντεο:About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares