Skip to main content

BLOGS

Καλό χειμώνα! Τι φέρνει το χειμερινό ηλιοστάσιο για κάθε ζώδιο;

Μπαίνουμε στον χειμώνα κι επισήμως από τις 21 Δεκεμβρίου, δες τι προβλέπουν τα άστρα για τη νέα εποχή



Δεν υπάρχει τίποτα πιο θεϊκό από το να βιώνεις τις εποχικές αλλαγές της Μητέρας Φύσης. Είναι σαν ένα οπτικό σκηνικό, που ανακατεύει τις αισθήσεις μας ενώ προκαλεί μια σειρά από συναισθήματα. Αυτό ακριβώς μπορείτε να περιμένετε από το ωροσκόπιό σας για το χειμερινό ηλιοστάσιο 2021, καθώς θα φέρει νέες δονήσεις τόσο μεταμόρφωσης όσο και πνευματικής ανανέωσης για κάθε ζώδιο.

Η πρώτη μέρα του χειμώνα - που συμβαίνει στις 21 Δεκεμβρίου - σηματοδοτεί την έναρξη της σεζόν του Αιγόκερου, η οποία τυχαίνει να είναι επίσης σύμβολο σκληρής δουλειάς και πειθαρχίας. Εάν έχετε επιρροές Αιγόκερου ή αγαπημένα πρόσωπα που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο που κυβερνά ο Κρόνος, τότε πιθανότατα γνωρίζετε καλά τον πραγματισμό τους και τη νοοτροπία «χωρίς αστεία δουλειά». Ο χειμώνας δεν αποτελεί εξαίρεση, δεδομένου ότι η μετατόπιση του ήλιου σε αυτό το βασικό ζώδιο της γης μάς δίνει την ευκαιρία να αδρανοποιήσουμε και να σκεφτούμε τον εαυτό μας.

Η μετάβαση προς τα μέσα είναι σχεδόν αναπόφευκτη όταν εξετάζουμε την αστρολογία του φετινού χειμερινού ηλιοστασίου. Η Σελήνη όχι μόνο θα διέρχεται από το ζώδιο της κυριαρχίας της, τον Καρκίνο - που είναι φυσικά επιρρεπής στο να μας κάνει πιο συναισθηματικούς, νοσταλγούς και υπερευαίσθητους με τα συναισθήματα - θα κάνει επίσης μια αντίθεση με τον Πλούτωνα και την Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω. Έτσι, εάν τα συναισθήματα είναι βαθιά με το φεγγάρι στον Καρκίνο, μπορείτε σίγουρα να πολλαπλασιάσετε αυτήν την ενέργεια επί 10. Παρά το αν είστε ελεύθεροι, ανήσυχοι ή κρυφά συντετριμμένοι, δίνεται μεγάλη έμφαση στις σχέσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Για να το θέσουμε απλά, η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης των χρημάτων, της ευχαρίστησης, του ρομαντισμού και των αξιών. Ο Πλούτωνας μεταμορφώνεται, καταστρέφει και αναγεννάται. Αυτή η σκιώδης συνέργεια μπορεί να είναι εξίσου καρμική όσο και να αλλάξει τη ζωή. Είτε έτσι είτε αλλιώς, να θυμάστε ότι το σύμπαν έχει πάντα το συμφέρον σας στην καρδιά, οπότε να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Και το πιο σημαντικό, στηριχτείτε στους ανθρώπους που αγαπάτε κι έχετε στην καρδιά σας.

https://www.instagram.com/p/CXq6JTTpSfl/

Δείτε τι σας επιφυλάσσει το φετινό χειμερινό ηλιοστάσιο, σύμφωνα με το ζώδιό σας:

Κριός: Είστε έτοιμοι για κάποιο χρόνο self-care που σας αξίζει

Ήταν μια πολυάσχολη χρονιά για εσάς, και ήρθε η ώρα να κάνετε παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, Κριoί. Έτσι, εάν σκέφτεστε αν θα πρέπει να πάρετε μια επιπλέον ημέρα άδεια από τη δουλειά, αυτό είναι το κοσμικό σας σύνθημα για να το κάνετε. Η διέλευση της σελήνης μέσα από τον άνετο τέταρτο οίκο του σπιτιού σας, η οικογενειακή δυναμική και τα πιο εσωτερικά συναισθήματα είναι περισσότερο από αρκετός λόγος για να κάνετε μια προσωπική παύση, αλλά η αντίθεση του φεγγαριού στον Πλούτωνα και η ανάδρομη Αφροδίτη θα μπορούσε να σας κάνει να νιώθετε διχασμένοι ταυτόχρονα. Ο αναστοχασμός χρειάζεται με κάθε τρόπο, οπότε βάλτε τον εαυτό σας σε προτεραιότητα.

Ταύρος: Σας καλούν να εξερευνήσετε το άγνωστο

Δεν είσαι από τους αναποφάσιστους, αλλά υπάρχει μια πρώτη φορά για όλα, Ταύρε. Η διέλευση της σελήνης μέσα από τον γνωστό σας τρίτο οίκο του άμεσου περιβάλλοντος έχει γραμμένο παντού «μείνετε εκεί που είστε», αλλά ο πλανητικός κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, θα παρακαλούσε να κάνετε τη διαφορά. Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη μέσω του περιπετειώδους ένατου οίκου σας και σε κοντινή απόσταση από τον Πλούτωνα, πράγμα που σημαίνει ότι σκέφτεστε πολύ τα επόμενα βήματά σας. Τα πάντα, από τις παραδοσιακές σας αξίες μέχρι τα τρέχοντα συστήματα πεποιθήσεών σας θα είναι στο επίκεντρο.

Δίδυμοι: Γίνεστε φειδωλοί με την ενέργεια και τα χρήματά σας

Παίρνεις θέση, Δίδυμε. Ενώ το φεγγάρι πυροδοτεί τον δεύτερο οίκο σας που αναζητά τη σταθερότητα, θα αντιταχθεί άμεσα στην ανάδρομη Αφροδίτη και τον Πλούτωνα, μέσω του οικείου όγδοου οίκου σας, των συγχωνεύσεων, των κοινών πόρων και των συνδέσεων της αδελφής ψυχής. Μόνοι ή σε σχέση, θα μπορούσατε να σκεφτείτε βαθιά τις οικονομικές και ρομαντικές επενδύσεις σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Είτε είστε εραστής είτε εργοδότης, θα μπορούσατε να αισθάνεστε σαν να σας τραβούν προς δύο διαφορετικές κατευθύνσεις.

 https://www.instagram.com/p/CXme4KUvkM1/

Καρκίνος: Ακολουθείτε τη διαίσθησή σας όταν πρόκειται για τις σχέσεις σας

Ένα βήμα τη φορά, Καρκίνοι. Η εποχή του Αιγόκερου είναι συνήθως προκλητική για εσάς, καθώς είναι το πολικό σας αντίθετο ζώδιο, αλλά οι ταλαιπωρίες σας έχουν σχεδόν τελειώσει. Η πρόκληση; Εν μέσω της διέλευσης της Σελήνης μέσα από το ζώδιό σας, θα αντιταχθεί άμεσα στην ανάδρομη Αφροδίτη και τον Πλούτωνα μέσω του έβδομου οίκου συμφωνιών, συμβολαίων και σημαντικών άλλων. Τελειώνει κάτι; Μην κρατάτε ανθρώπους, μέρη και καταστάσεις που έχετε ήδη ξεπεράσει.

Λέων: Έχετε επίγνωση της υγείας και της καθημερινής σας ρουτίνας

Το ταξίδι της σελήνης στον νυσταγμένο 12ο οίκο σας επικυρώνει αμέσως τα συναισθήματα αβεβαιότητας και λήθαργου, οπότε προσπαθήστε να ξεκουραστείτε, Λέοντες. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν εξετάζετε την αντίθεσή του στον Πλούτωνα και την Αφροδίτη ανάδρομη μέσω του υπεύθυνου έκτου οίκου της δέουσας επιμέλειας. Τι πρέπει να αναδιαρθρωθεί σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας; Πού επενδύετε τον χρόνο και την ενέργειά σας;

Παρθένος: Ψάχνετε ισορροπία τόσο στην προσωπική όσο και στην κοινωνική σας ζωή

Ποιος είπε ότι δεν μπορείτε να έχετε το καλύτερο και των δύο κόσμων; Ακούγεται σαν απάτη κατά τη διάρκεια της σεζόν του Αιγόκερου, αλλά θα μπορούσατε να επενδύσετε συναισθηματικά σε ένα πράγμα, ωστόσο να αισθανθείτε έλξη από ένα εντελώς άλλο πράγμα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Για παράδειγμα, καθώς το φεγγάρι περιπλανιέται στον κοινωνικά συνειδητό 11ο οίκο της επικοινωνίας σας, θα αντιταχθεί άμεσα στην ανάδρομη Αφροδίτη και τον Πλούτωνα μέσω του ρομαντικού πέμπτου οίκου της στοργής, της δημιουργικότητας και του πάθους. Τα συναισθήματα σου μιλούν πιο δυνατά από τις λέξεις, και το ξέρεις.

 https://www.instagram.com/p/CXtSKMRrMQ0/

Ζυγός: Επανασυνδέεστε με το παρελθόν σας και κάνετε κάποια θεραπεία

Σπάτε τα οικογενειακά πρότυπα και όλα είναι προς το καλύτερο, Ζυγοί. Ο πλανητικός κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, είναι ανάδρομη μέσω του οικιακού τέταρτου οίκου σας, του σπιτιού, της οικογένειας και των συναισθηματικών θεμελίων και βρίσκεται σε άμεση γειτνίαση με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα. Έχετε σκεφτεί αν θα έπρεπε να επανασυνδεθείτε με έναν αποξενωμένο συγγενή; Τα συναισθήματά σας είναι βαθιά, αλλά είστε επίσης πρακτικοί.

Σκορπιός: Επιστρέφετε σπίτι, αλλά φέρνετε μια νέα προοπτική

Χειμερινές διακοπές με τους δικούς σας, Σκορπιοί; Το ταξίδι του φεγγαριού στον ένατο οίκο του ταξιδιού σας θα μπορούσε να σας προτείνει να πετάξετε πίσω στο σπίτι για να επισκεφτείτε την οικογένεια και τους φίλους σας. Ωστόσο, η αντίθεση της σελήνης στην ανάδρομη Αφροδίτη και τον σύγχρονο κυβερνήτη σας, τον Πλούτωνα, θα μπορούσε να είναι από όπου πηγάζει η πιθανή πρόκληση. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να σκέφτεστε ένα ταξίδι πίσω στο σπίτι, αλλά δεν έχετε άλλη επιλογή από το να ακυρώσετε τα ταξιδιωτικά σας σχέδια. άλλοι μπορεί να σκεφτούν να φέρουν έναν εραστή ή/και φίλο μαζί για τη βόλτα. Υπάρχει μια αλλαγή στην αντίληψη με κάθε τρόπο.

Τοξότης: Κοιτάτε πιο προσεκτικά τις αξίες σας

Είναι δύσκολο να κρατήσεις χώρο για τα συναισθήματα ενός άλλου ατόμου όταν είσαι τόσο έτοιμος, Τοξότη. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που ο κόσμος σας παρουσιάζει αυτή τη μίνι πρόκληση. Είτε έτσι είτε αλλιώς, έχετε πολλά να σκεφτείτε με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Πλούτωνα να αιωρείται πάνω από τον δεύτερο οίκο άνεσης, χρημάτων και αξιών σας που αναζητά σταθερότητα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν εξετάζετε την αντίθεσή του στη Σελήνη μέσω του οικείου όγδοου οίκου των κοινών πόρων σας.

 https://www.instagram.com/p/CXtR5ghucde/

Αιγόκερως: Βάζετε τον εαυτό σας στη θέση των άλλων

Χρόνια πολλά, Αιγόκερε. Παρά το γεγονός ότι αυτή είναι η επίσημη έναρξη για την ηλιακή σας επιστροφή, το ταξίδι της Σελήνης μέσω του δεσμευμένου έβδομου οίκου των σημαντικών άλλων φέρνει έμφαση και διαισθητική σαφήνεια στα θέματα που αφορούν τις ατομικές συνεργασίες σας. Η Σελήνη θα κάνει επίσης μια ευθεία αντίθεση με τον Πλούτωνα και την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σας, κάτι που θα δημιουργήσει τριβή μεταξύ των προσωπικών σας αξιών έναντι του συντρόφου σας. Κάτι αλλάζει.

Υδροχόος: Κάνετε ένα βήμα πίσω και κάνετε κάποια ενδοσκόπηση

Καλό χειμερινό ηλιοστάσιο, Υδροχόε. Με τέσσερις πλανήτες να αιωρούνται πάνω από τον μυστικοπαθή 12ο οίκο σας στο κλείσιμο, τα όνειρα και όλα τα πράγματα πίσω από τα παρασκήνια, πιθανότατα αισθάνεστε την ανάγκη να υποχωρήσετε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ωστόσο, εν μέσω του ταξιδιού της σελήνης στον υπεύθυνο έκτο οίκο σας της καθημερινής δέουσας επιμέλειας, των συνηθειών υγείας και των πράξεων υπηρεσίας, θα αντιταχθεί άμεσα στον Πλούτωνα και την Αφροδίτη ανάδρομη. Κάτι κάνει κλικ και είστε έτοιμοι για αλλαγή.

Ιχθύς: Φοράτε την καρδιά σας στο μανίκι σας, αλλά αναρωτιέστε αν είναι ευπρόσδεκτο

Δεν υπάρχουν νέοι φίλοι, Ιχθύς; Παρά το γεγονός ότι είστε ένα μυστηριώδες ζώδιο του νερού, είστε περήφανοι για τη ρευστή φύση σας και την ποικιλόμορφη ομάδα φίλων σας. Ωστόσο, ενώ το φεγγάρι πυροδοτεί τον πέμπτο οίκο αναγνώρισής σας με επίκεντρο την καρδιά, θα σχηματίσει μια αντίθεση με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Πλούτωνα μέσω του 11ου οίκου της κοινότητάς σας. Ρίχνετε μια πιο προσεκτική ματιά στην αίσθηση ότι ανήκετε στον κόσμο και προκαλείτε τον εαυτό σας να είσαι αυθεντικός στη διαδικασία. Είναι ώρα για αναβάθμιση της σχέσης.

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

BLOGS

Το Rebel Moon ήρθε στο Netflix

Ο Ζακ Σνάιντερ ετοιμάζει αυτό το sci-fi event φαντασίας εδώ και μια δεκαετία.

BLOGS

«Με ενδιέφερε μόνο η καλλιτεχνική πλευρά της ζωής» Elton John

Ο Elton John γιορτάζει τα 77α γενέθλιά του

Προτεινόμενα

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου