Skip to main content

BLOGS

Ο Scott Pilgrim έρχεται σε μια επική anime σειρά στο Netflix

Οι δημιουργοί του αγαπημένου graphic novel, Bryan Lee O'Malley και BenDavid Grabinski, βρίσκονται πίσω από το σενάριο και την παραγωγή της σειράς 



Οι δημιουργοί του αγαπημένου graphic novel, Bryan Lee O'Malley και BenDavid Grabinski, βρίσκονται πίσω από το σενάριο και την παραγωγή της σειράς που αναμένεται να κάνει πάταγο στην πλατφόρμα του Netflix

Οι δημιουργοί του αγαπημένου graphic novel της εφηβείας μας, Scott Pilgrim, ετοιμάζουν πολύ σύντομα μια επική διασκευή του σε μια σειρά anime, 12 σχεδόν χρόνια μετά την προβολή της ταινίας Scott Pilgrim vs. the World δια χειρός Edgar Wright.

Όπως έχει ήδη επιβεβαιωθεί από το Hollywood Reporter, το Netflix και η UCP θα βρίσκονται πίσω από την σειρά, η οποία αναμένεται να σαρώσει δίχως αμφιβολία, αν σκεφτούμε το cult following του ήρωα Scott Pilgrim ανά τα χρόνια, τόσο από μικρές, όσο και από μεγαλύτερες ηλικίες. Οι Bryan Lee O’Malley και BenDavid Grabinski –οι οποίοι συνέβαλαν και στο revival του Nickelodeon για το Are You Afraid of the Dark? – θα βρίσκονται πίσω από το σενάριο και την παραγωγή της σειράς.

Το anime house της Science SARU θα αναλάβει το animation work της σειράς, με τον Abel Gongora στον ρόλο του σκηνοθέτη.

Οι έξι τόμοι με τις περιπέτειες του Scott Pilgrim κυκλοφόρησαν από την Oni Press από το 2004 μέχρι και το 2010, ενώ όλοι μαζί αποτέλεσαν και το σενάριο της ταινίας Scott Pilgrim vs. the World.

Στην ταινία, τον ρόλο του Scott Pilgrim υποδύθηκε ο αγαπημένος των απανταχού freaks and geeks, Michael Cera, ο οποίος και αντιμετώπισε σε αυτήν τους επτά σατανικούς πρώην της νέας του κοπέλας, Ramona Flowers (Mary Elizabeth Winstead). Ολόκληρη η ταινία παρουσιάστηκε γυρισμένη με τη μορφή ενός videogame.

Το 2020, ο Wright tease-αρε μάλιστα ένα πιθανό animated Scott Pilgrim project, ενώ ανέφερε στο Entertainment Weekly: «Υπάρχουν κάποια πλάνα – τίποτα δεν είναι επίσημο ακόμα – όμως υπάρχουν κάποια πλάνα να ξαναδούμε το υλικό σε ένα animation».

Ο Wright και η συμπαραγωγός του, Nira Park, θα βρεθούν στον ρόλο του exec producer στη νέα anime σειρά, μαζί με τον Michael Bacall, με τον οποίο και είχαν υπογράψει το σενάριο της ταινίας. 

Τον Αύγουστο του 2010, για να εορταστούν τα 10 χρόνια από την κυκλοφορία του Scott Pilgrim vs. the World, κυκλοφόρησε ένα συλλεκτικό box set για το soundtrack της ταινίας σε βινύλιο. Το official Seven Evil Exes Edition είναι ένα expanded, limited-edition 4xLP picture disc box set, το οποίο περιλαμβάνει το soundtrack και το score του Scott Pilgrim Vs. The World.

Ένα μήνα πριν από την κυκλοφορία του, το cast της ταινίας επανενώθηκε μέσω Zoom σε ένα virtual reunion, με τον Wright οικοδεσπότη. Όλοι μαζί γιόρτασαν την επέτειο της κυκλοφορίας της ταινίας, ενώ μάζεψαν χρήματα για την ΜΚΟ Water for People.

Δείτε εδώ το trailer του Scott Pilgrim Vs. The World και αναμείνατε υπομονετικά για την αντίστοιχη σειρά anime στο Netflix!

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Το Rebel Moon ήρθε στο Netflix

Ο Ζακ Σνάιντερ ετοιμάζει αυτό το sci-fi event φαντασίας εδώ και μια δεκαετία.

BLOGS

«Με ενδιέφερε μόνο η καλλιτεχνική πλευρά της ζωής» Elton John

Ο Elton John γιορτάζει τα 77α γενέθλιά του

BLOGS

Χρόνια πολλά και γλυκά στον μάγο των γλυκών pastry chef Ευάγγελο Χασιώτη

Ευχές από νωρίς το πρωί δέχεται στο Sentinelle στο pastry corner, στον νέο του χώρο στου Παπάγου

Προτεινόμενα

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών