Skip to main content

BLOGS

Στη Ρωσία ώστε να γνωρίσει τον Vladimir Putin θέλει να μεταφέρει το Sunday Service του ο Kanye West

Ετοιμάζει βαλίτσες για Μόσχα ο δημοφιλής rapper!



Ετοιμάζει βαλίτσες για Μόσχα o Kanye West, ο οποίος όχι απλά πρόκειται να μεταφέρει εκεί το Sunday Service του, αλλά σκοπεύει και να γνωρίσει από κοντά τον πρόεδρο της χώρας, Vladimir Putin.

Σύμφωνα με το Billboard, ο West (ο οποίος ακούει τώρα στο όνομα Ye), σκοπεύει να επεκτείνει τις εμπορικές του δραστηριότητες με τον real estate developer, Aras Agalarov, αλλά και με τον γιο του, Emin Agalarov, οι οποίοι κατάγονται από τη Ρωσία και το Αζερμπαϊτζάν.

Ο σύμβουλος στρατηγικής του West, Ameer Sudan, τον βοηθά αυτήν την περίοδο στη διοργάνωση ενός ταξιδιού στη Ρωσία, η οποία πρόκειται να γίνει και το «δεύτερο σπίτι» του στο επόμενο διάστημα, λόγω αυτών των δραστηριοτήτων.

Τα Sunday Service shows του West αναμένεται να είναι και οι πρώτες του εμφανίσεις στη Ρωσία, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθούν στα μεγαλύτερα venues της, όπως το Crocus City Hall ή το Grand Sports Arena, το εθνικό δηλαδή στάδιο της Ρωσίας.

Ο Putin αναμένεται να βρεθεί σε αυτά ως special guest, με τον Sudan να αναφέρει πως ο West θέλει εδώ και καιρό να γνωρίσει από κοντά τον Ρώσο πρόεδρο.

Οι business στις οποίες θα εμπλακεί ο West στη Ρωσία αναμένεται να τον κάνουν κατά 10 δις πλουσιότερο σύμφωνα και πάλι με τον Sudan.

Ο Agalarov με τον οποίο πρόκειται και να συνεργαστεί είχε δουλέψει προηγουμένως κοντά στον Donald Trump, ενώ θεωρείται ο ίδιος ο «Trump της Ρωσίας». Ο γιος του, Emin, από την άλλη, είναι ένας μουσικός ο οποίος και ελπίζει σε μια συνεργασία με τον West ώστε να γίνει γνωστός στις ΗΠΑ. Ο Ye φαίνεται πως σκοπεύει όντως να συνεργαστεί μαζί του.

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/music-news/international-news/74979-sti-rosia-oste-na-gnorisei-ton-vladimir-putin-thelei-na-metaferei-to-sunday-service-tou-o-kanye-west

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Ripley: Ο ταλαντούχος κύριος Scott στην καλύτερη τηλεοπτική διασκευή των τελευταίων ετών

Εντυπώσεις από την τηλεοπτική διασκευή του κλασικού noir μυθιστορήματος της Patricia Highsmith, που βάζει το Netflix ξανά στο παιχνίδι. 

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.