Skip to main content

BLOGS

Μια iconic σκηνή των Simpsons απέκτησε το δικό της adventure game!

Ένας fan της αγαπημένης σειράς κινουμένων σχεδίων μετέτρεψε την κλασική “steamed hams” σκηνή της σε ένα point-and-click adventure game, που μπορείτε να κατεβάσετε εδώ 



Σε ένα point-and-click adventure game μετατράπηκε η iconic σκηνή των Simpsons με τίτλο “steamed hams”, από έναν θεότρελο θαυμαστή της σειράς.

Δημιουργημένο από τον developer NeoDement, το Steamed Hams: The Graphic Adventure είναι βασισμένο στη σκηνή από το επεισόδιο της έβδομης σεζόν, με τίτλο 22 Short Films About Springfield. Σε αυτό, ο διευθυντής Skinner προσπαθεί να πείσει τον επιστάτη Chalmers ότι τα Krusty Burgers του Springfield είναι χειροποίητα «μπέικον στον ατμό».

Η σκηνή, η οποία και προβλήθηκε το 1996, έχει αποκτήσει εκ νέου ζωή μετά την κυκλοφορία μιας σειράς από memes τα τελευταία χρόνια, στα οποία και μνημονεύεται.

Μπορείτε να κάνετε εδώ download στο παιχνίδι δωρεάν και μέσα από την Gamejolt, ή να δείτε ένα playthrough παρακάτω.

https://youtu.be/mpgtt1m3Buc

Το Steamed Hams: The Graphic Adventure είναι εμπνευσμένο από κλασικά παιχνίδια της LucasArts, όπως τα Day Of The Tentacle και Monkey Island, ενώ μοιράζεται με αυτά την ίδια αισθητική και design.

Ο Bill Oakley, ο οποίος και εργάστηκε ως σεναριογράφος στους Simpsons, μοιράστηκε την ανάρτηση του developer κατενθουσιασμένος.

Οι Simpsons έχουν αποτελέσει την πηγή έμπνευσης για άπειρα μέχρι σήμερα παιχνίδια, όπως το Simpsons arcade game του 1991, το Simpsons: Hit And Run του 2003 και το Simpsons Wrestling. Η τελευταία μεγάλη κυκλοφορία σε παιχνίδι υπήρξε το Simpsons Game του 2007.

Το show, που ξεκίνησε να προβάλλεται το 1989, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη μέση της 33ης σεζόν του.

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

BLOGS

Το Rebel Moon ήρθε στο Netflix

Ο Ζακ Σνάιντερ ετοιμάζει αυτό το sci-fi event φαντασίας εδώ και μια δεκαετία.

BLOGS

«Με ενδιέφερε μόνο η καλλιτεχνική πλευρά της ζωής» Elton John

Ο Elton John γιορτάζει τα 77α γενέθλιά του

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.