Skip to main content

BLOGS

Πώς είναι οι αγαπημένοι χαρακτήρες της σειράς κινουμένων σχεδίων Arthur ως ενήλικες;

Μετά από 25 άκρως επιτυχημένες σεζόν, το Arthur έφτασε στο τέλος του. Και στο τελευταίο του επεισόδιο είδαμε τους χαρακτήρες της σειράς στην ενήλικη εκδοχή τους. 



Μετά από 25 άκρως επιτυχημένες σεζόν, η σειρά κινουμένων σχεδίων, Arthur, έφτασε στο τέλος της, γεμίζοντας με αισθήματα συγκίνησης όσες και όσους μεγάλωσαν με τη συντροφιά της σε όλα τα χρόνια αδιάκοπης προβολής της.

Ο Arthur υπήρξε η μακροβιότερη σειρά κινουμένων σχεδίων για παιδιά στην τηλεόραση και στο τελευταίο επεισόδιό του είδαμε τους χαρακτήρες της σειράς στην ενήλικη εκδοχή τους.

Πιο συγκεκριμένα, σε μια σκηνή στο τέλος του επεισοδίου, μεταφερόμαστε στο μέλλον, 20 ολόκληρα χρόνια μετά. Τότε μαθαίνουμε πως ο Muffy διεκδικεί τη δημαρχία του Elmwood City, η Francine είναι διευθύντρια μιας εταιρίας αθλητικών ρούχων, ο Buster είναι καθηγητής σε σχολείο, η D.W. είναι αστυνομικός και ο Binky μετεωρολόγος. Ο δε αγαπημένος μας Arthur είναι ο δημιουργός ενός επιτυχημένου graphic novel, του Arthur, το οποίο και αφηγείται την ιστορία της παιδικής του ηλικίας!

Βασισμένο στην ομώνυμη σειρά παιδικών βιβλίων του Marc Brown, το Arthur έκανε πρεμιέρα το 1996 και προβλήθηκε για 25 τηλεοπτικές σεζόν στο κανάλι PBS στις ΗΠΑ. Η νέα μορφή της σειράς θα έχει τη μορφή podcast, ενώ αναμένεται να συνεχίσουν να κυκλοφορούν video shorts και digital παιχνίδια.

Δείτε εδώ βίντεο από το τελευταίο επεισόδιο και φωτογραφίες με τους αγαπημένους μας ήρωες στην ενήλικη ζωή τους:

https://www.youtube.com/watch?v=cN0x7CMiwAM

Francine and Muffy as adults on Arthur

Buster as an adult on ArthurDW as adult on ArthurBinkie as an adult on Arthur Arthur cast as adults

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

BLOGS

Το Rebel Moon ήρθε στο Netflix

Ο Ζακ Σνάιντερ ετοιμάζει αυτό το sci-fi event φαντασίας εδώ και μια δεκαετία.

BLOGS

«Με ενδιέφερε μόνο η καλλιτεχνική πλευρά της ζωής» Elton John

Ο Elton John γιορτάζει τα 77α γενέθλιά του

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.