Skip to main content

BLOGS

Ο Sean Penn βρίσκεται στην Ουκρανία γυρίζοντας ντοκιμαντέρ για την εισβολή από τη Ρωσία

Μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ήδη από τον Νοέμβριο, με τον Sean Penn να ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ για την Ουκρανία



Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Σον Πεν βρίσκεται στην Ουκρανία για να συνεχίσει να εργάζεται σε ένα ντοκιμαντέρ για την σε εξέλιξη ρωσική επίθεση.

Το Γραφείο του Προέδρου της Ουκρανίας έγραψε σε ανάρτηση στο Facebook στις 24/2 ότι ο Πεν παρευρέθηκε σε ενημερώσεις Tύπου, συναντήθηκε με την αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Iryna Vereshchuk και μίλησε σε δημοσιογράφους και στρατιωτικό προσωπικό για τη ρωσική εισβολή.

«Ο Σον Πεν δείχνει το θάρρος που λείπει από πολλούς άλλους, ιδιαίτερα από τους δυτικούς πολιτικούς», έγραψε το γραφείο του προέδρου στο Facebook. «Ο σκηνοθέτης ήρθε ειδικά στο Κίεβο για να καταγράψει όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία και να πει στον κόσμο την αλήθεια για την εισβολή της Ρωσίας στη χώρα μας».

https://www.instagram.com/p/CaZPpEQMBqd/

Ήταν επίσης εκεί στα τέλη Νοεμβρίου για να δουλέψει στο έργο, το οποίο είναι σε παραγωγή από τα VICE Studios. Οι φωτογραφίες εκείνη την εποχή τον έδειχναν να επισκέπτεται τις πρώτες γραμμές των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων κοντά στην περιοχή του Ντόνετσκ.

https://www.instagram.com/p/CaYOM1YhGCA/

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός-σκηνοθέτης έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμες διεθνείς ανθρωπιστικές και αντιπολεμικές προσπάθειες όλα αυτά τα χρόνια και ίδρυσε τη μη κερδοσκοπική οργάνωση ανακούφισης από καταστροφές CORE ως απάντηση στους σεισμούς του 2010 στην Αϊτή, που αναφέρεται στο ντοκιμαντέρ «Citizen Penn».

Διαβάστε επίσης

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

BLOGS

Πολύτιμα πράγματα που μάθαμε διαβάζοντας Λουίς Σεπούλβεδα

Μικρός φόρος τιμής,  σε έναν συγγραφέα που ήξερε να φτιάχνει υπέροχες ιστορίες, με αφορμή τα τρία χρόνια από τον θάνατό του