Skip to main content

BLOGS

Το Only Murders In The Building επιστρέφει για τη δεύτερη σεζόν του και εμείς δεν μπορούμε να περιμένουμε!

Ο Steve Martin και η Selena Gomez επιστρέφουν στην άκρως επιτυχημένη σειρά του  Disney+ για ακόμη μια σεζόν που θα ξεκινήσει να προβάλλεται αυτό το καλοκαίρι



Η άκρως επιτυχημένη murder mystery κωμική σειρά των Steve Martin και Selena Gomez, Only Murders In The Building, επιστρέφει για ακόμη μια σεζόν στο Disney+ αυτό το καλοκαίρι.

Στη σειρά, οι Martin, Gomez και ο Martin Short πρωταγωνιστούν στον ρόλο των γειτόνων μιας πολυκατοικίας στη Νέα Υόρκη, οι οποίοι εμπλέκονται στην επίλυση μυστηριωδών υποθέσεων δολοφονιών, εμπνευσμένοι από την αγάπη τους για τα  true crime podcasts.

Η πρώτη σεζόν του Only Murders In The Building κυκλοφόρησε πέρυσι από το Disney+, και η πλατφόρμα επιβεβαίωσε την επιστροφή του στις 28 Ιουνίου στις οθόνες μας.

Η ανακοίνωση έγινε μάλιστα με ένα ξεχωριστό βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter:

Τη σειρά, που έχει ήδη αποκτήσει πιστούς followers, υπογράφει ο ίδιος ο Martin, ενώ συνδημιουργός της και executive producer είναι ο John Hoffman.

Μιλώντας στο Variety την περασμένη χρονιά, εκείνος είχε δηλώσει: «Όλοι είναι φανταστικοί στο ‘Building’, δουλεύουν με απίστευτη αγάπη και ταλέντο σε αυτή τη σειρά μέσα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς – και με την απίστευτη στήριξη της Disney, του Hulu και του 20th TV – το να μπορούμε να δημιουργήσουμε την πρώτη σεζόν ανταποκρινόμενοι σε αυτό το θρυλικό cast και την αγαπημένη μας Νέα Υόρκη, φτιάχνοντας κάτι για τη σύνδεση των ανθρώπων, είναι μοναδικό».

Υπομονή λοιπόν μέχρι και τις 28 Ιουνίου!

Διαβάστε επίσης

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

BLOGS

Πολύτιμα πράγματα που μάθαμε διαβάζοντας Λουίς Σεπούλβεδα

Μικρός φόρος τιμής,  σε έναν συγγραφέα που ήξερε να φτιάχνει υπέροχες ιστορίες, με αφορμή τα τρία χρόνια από τον θάνατό του

Προτεινόμενα