Skip to main content

BLOGS

«Η ευτυχία δεν είναι κάτι που έρχεται μόνη της σε εσάς. Είναι μια ενεργητική διαδικασία» Kate Hudson

Στα 43 της, η Κate Hudson πετυχημένη ως μαμά, ως ηθοποιός και ως επιχειρηματίας έχεις πολλούς λόγους για να γιορτάζει



Λαμπερή, πετυχημένη, ισορροπημένη, βραβευμένη, μεγαλώνει και απολαμβάνει όσα έχει πετύχει, σχεδιάζοντας τα επόμενα όνειρά της. Η Kate Hudson (Κέιτ Γκάρι Χάντσον - Kate Garry Hudson) γεννήθηκε στις 19 Απριλίου 1979 και είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, κωμικός και επιχειρηματίας και μητέρα τριών παιδιών. Είναι κόρη της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού Γκόλντι Χον και του ηθοποιού, κωμικού και μουσικού Μπιλ Χάντσον. Οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν 18 μηνών και η ίδια με τον μεγαλύτερο αδερφό της, τον ηθοποιό Όλιβερ Χάντσον, μεγάλωσαν στο Κολοράντο και την Καλιφόρνια από τη μητέρα τους και τον φίλο της, ηθοποιό Κερτ Ράσελ. Έγινε γνωστή το 2001 στην ταινία Σχεδόν Διάσημοι, για τον οποίο κέρδισε Χρυσή Σφαίρα και ήταν υποψήφια για Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου. Στην συνέχεια πρωταγωνίστησε στις ταινίες Πώς να Χωρίσετε σε 10 Μέρες (2003), Η Έλεν Εκπαιδεύεται (2004), Το Αντικλείδι (2005), Στους Δύο Τρίτος Δε Χωρεί (2006), Προσεχώς ... Ζάμπλουτοι (2008), Νύφες σε Πόλεμο (2009), Nine (2009), Deepwater Horizon (2016).

Η Χάντσον παντρεύτηκε τον Κρις Ρόμπινσον, τραγουδιστή του συγκροτήματος The Black Crowes, στις 31 Δεκεμβρίου 2000 στο Άσπεν του Κολοράντο. Έζησαν στο σπίτι που ανήκε κάποτε στον σκηνοθέτη Τζέιμς Γουέιλ και ταξίδευαν μαζί κατά τη διάρκεια των κινηματογραφικών γυρισμάτων της Χάντσον ή των μουσικών περιοδειών του Ρόμπινσον. Ο γιος τους, Ράιντερ Ράσελ Ρόμπινσον, γεννήθηκε στις 7 Ιανουαρίου 2004. Στις 14 Αυγούστου 2006, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Χάντσον ανακοίνωσε ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει. Στις 18 Νοεμβρίου 2006, ο Ρόμπινσον δήλωσε ως αιτία διαζυγίου τις «αγεφύρωτες διαφορές». Το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε στις 22 Οκτωβρίου 2007, με την Χάντσον και τον Ρόμπινσον να αποκτούν κοινή επιμέλεια του γιου τους.

Στις αρχές του 2010, η Χάντσον σύναψε σχέση με τον Μάθιου Μπέλαμι, τραγουδιστή του συγκροτήματος Muse. Τον Απρίλιο του 2010 το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε και στις 9 Ιουλίου 2011 γεννήθηκε ο γιος τους, Μπίνγκαμ Χον Μπέλαμι. Στις 9 Δεκεμβρίου 2014 το ζευγάρι ανακοίνωσε το τέλος του αρραβώνα τους. Ωστόσο, η Χάντσον και ο Μπέλαμι διατηρούν καλές σχέσεις μεταξύ τους και μεγαλώνουν επιτυχημένα τον γιο τους.

Στις 6 Απριλίου 2018 η Χάντσον ανακοίνωσε ότι η ίδια και ο σύντροφός της Danny Fujikawa περίμεναν το πρώτο τους παιδί, τη Rani Rose Hudson Fujikawa, που γεννήθηκε στις 2 Οκτωβρίου του 2018. Στις 13 Σεπτεμβρίου 2021 ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους.

Έχει ιδρύσει το Fabletics, μια εταιρεία fitness από την JustFab.

https://www.instagram.com/p/Cca3IQnpm_W/

Με αφορμή τα γενέθλιά της, θυμόμαστε μερικές από τις χαρακτηριστικές της φράσεις:

 

«Δίνω μεγάλη σημασία στους τρόπους, στην ευγένεια, στην ευγνωμοσύνη».

 

«Η ειλικρίνεια δεν θα σε σπάσει ποτέ».

 

«Μην ανησυχείτε ποτέ για τις κακές δημοσιεύσεις στον Τύπο: Το μόνο που έχει σημασία είναι να γράψουν σωστά το όνομά σας».

 

«Ήμουν 19 όταν ανακάλυψα το Pilates και το κάνω ακόμα. Είναι η προπόνηση στην οποία ανταποκρίνεται πραγματικά το σώμα μου. Όλα έχουν να κάνουν με την ευθυγράμμιση, την επιμήκυνση της σπονδυλικής στήλης και την ενίσχυση του πυρήνα σας. Με κάνει να νιώθω πιο δυνατή».

 

«Δεν είμαι μεγάλος φαν των ρομαντικών κωμωδιών, είτε το πιστεύετε είτε όχι».

 https://www.instagram.com/p/Ccc-KuaLCMy/

«Μίλησα με πρώην συζύγους μουσικών της δεκαετίας του '70 για έρευνα. Είναι οι πιο αστείοι άνθρωποι στον κόσμο, ωστόσο υπάρχει αυτό το θλιβερό, όμορφο πράγμα στα μάτια τους που λέει ότι έχουν δει περισσότερα από όσα θα μπορούσαν ποτέ να σας πουν».

 

«Δεν μου άρεσε να τα αφήνω όταν ήταν μικρά ή μεγάλα. Πρέπει να έχετε προτεραιότητες σχετικά με το τι θα επιτρέψετε να σας απομακρύνει από το παιδί σας».

 

«Οι σχέσεις που τελειώνουν είναι επώδυνες και μπορείτε να επιλέξετε να τις μεταμορφώσετε ή μπορείτε να επιλέξετε να τις επαναπροσδιορίσετε».

 

«Μου αρέσει όταν η ζωή είναι κάπως αυθόρμητη. Μου αρέσει το απροσδόκητο. Είμαι άνετη σε αυτό!»

 

«Μιλάω για όλα. Είμαι σαν τον άνθρωπο που γυρίζει σπίτι και δεν μπορεί να κρύψει τίποτα. Ακόμη και οι φίλοι μου μερικές φορές λένε “Κέιτ, πρέπει να σταματήσεις να μιλάς τόσο πολύ για τη ζωή σου”. Και είμαι σαν, “Γιατί;” Δεν μπορώ να κρατήσω τα πράγματα μέσα, πραγματικά».

 https://www.instagram.com/p/CcYRF3XOs-5/

«Για μένα, νομίζω ότι όταν οι γυναίκες που έχουν παιδιά αγωνίζονται στο εξωτερικό, αυτό είναι μεγάλη απόσταση. Και αυτό είναι πολύ προκλητικό. Τιμώ πραγματικά αυτές τις οικογένειες που το κάνουν αυτό».

 

«Έχετε μια επιλογή: Ή να υποστηρίξετε τη γυναίκα που στέκεται δίπλα σας ή να ανταγωνιστείτε μαζί της. Αλλά αν ανταγωνίζεσαι, θα έχεις κάνει άθλια επιλογή».

 

«Η ευτυχία δεν είναι κάτι που έρχεται μόνη της σε εσάς. Είναι μια ενεργητική διαδικασία».

 

«Για να δημιουργήσετε μια ωραία σχέση με έναν πρώην, η αγάπη πρέπει να αλλάξει μορφή. Νομίζω ότι πρέπει να βάλεις τα παιδιά σου πρώτα».

 

«Όταν θηλάζετε και εργάζεστε 18 ώρες, είναι πολύ δύσκολο».

 https://www.instagram.com/p/CbyzyD4O9QR/

«Ναι, βοηθάω τα παιδιά μου με τα μαθήματά τους. Αλλά και βαριέμαι να το κάνω. Θα κάθομαι και θα ακούω τα παιδιά μου να παπαγαλίζουν και να συζητούν τις ιδέες τους μέχρι να αργήσει η μέρα γιατί μου ζεσταίνει την καρδιά, αλλά πραγματικά δεν θέλω να κάνω μαθηματικά!»

 

«Είμαι ένα κορίτσι της φύσης. Μεγάλωσα στο Κολοράντο και ήμουν πάντα έξω. Εξακολουθώ να είμαι, ακόμα κι όταν βρίσκομαι στην πόλη».

 

«Κάποιος μπορεί να γίνει διασημότητα επειδή είναι ηλίθιος. Σε αυτό το σημείο έχουμε φτάσει»

 

«Πήγαινα στις οντισιόν μόνη μου. Προσπάθησα να αφήσω ένα σημάδι για τον εαυτό μου χωρίς τη βοήθεια κανενός, ούτε καν τη βοήθεια της μαμάς».

 

«Πάντα ήθελα να γίνω μαμά».

 https://www.instagram.com/p/CbtGAdTP0kt/

«Οι γονείς μου δεν είναι παντρεμένοι. Και ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν παντρεύτηκαν ποτέ είναι επειδή είχαν παντρευτεί πριν, και τους άρεσε όπως ήταν. Δεν ένιωθαν ότι χρειάζονταν ένα κομμάτι χαρτί για να δεσμευτούν. Για μένα, λοιπόν, ξέρω ότι ο γάμος δεν είναι χρυσό εισιτήριο».

 

«Πολλοί άνθρωποι δεν θέλουν να μεγαλώσουν γιατί η ενηλικίωση είναι χάλια».

 

«Το καλύτερο πράγμα που ίσως κάνω είναι - θα πω ότι είμαι πολύ καλός γονέας. Έχω καλά παιδιά».

 

«Αυτό που κάνει μια μαμά καλύτερη είναι ότι δεν έβαζε ποτέ υπερβολικά υψηλές προσδοκίες στα παιδιά. Η δική μου ήθελε απλώς να κάνουμε τα πράγματα που μας έκαναν ευτυχισμένους, εφόσον εργαζόμασταν σκληρά, αλλά ποτέ δεν χρειάστηκε να ανταποκριθούμε σε κάτι».

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

BLOGS

Το Rebel Moon ήρθε στο Netflix

Ο Ζακ Σνάιντερ ετοιμάζει αυτό το sci-fi event φαντασίας εδώ και μια δεκαετία.

BLOGS

«Με ενδιέφερε μόνο η καλλιτεχνική πλευρά της ζωής» Elton John

Ο Elton John γιορτάζει τα 77α γενέθλιά του

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά