Skip to main content

BLOGS

Μια άκρως διασκεδαστική αγγελία προς τους φίλους και θαυμαστές του δημοσίευσε ο Φοίβος Δεληβοριάς

Τι ψάχνει ο αγαπημένος καλλιτέχνης;



Μια ανακοίνωση-αγγελία προς τους φίλους και θαυμαστές του δημοσίευσε ο Φοίβος Δεληβοριάς στη σελίδα του στο Facebook πριν από λίγες ώρες. Σύμφωνα με αυτήν, ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναζητεί κόσμο ο οποίος θα ήθελε να συμμετέχει ως το ακροατήριο στη νέα παραγωγή της ΕΡΤ που εκείνος πρόκειται να δημιουργήσει και η οποία θα διαθέτει μερικές σκηνές που θα εκτυλίσσονται σε ένα μουσικό βαριετέ. Κάτι σαν την «Μάντρα» του Αττίκ ή την «Ταράτσα» του ίδιου.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο του Φοίβου Δεληβοριά, αλλά και η σχετική του ανάρτηση, σε περίπτωση που είστε έτοιμες και έτοιμοι να συμμετάσχετε στο εν λόγω project.

«Φίλοι μου,

Τόσα χρόνια μουσικής ή διαδικτυακής συνάφειας, είναι η πρώτη φορά που θάθελα να σας ζητήσω κάτι.

Ας ξεκινήσω, όμως, κάνοντας μιαν επίσημη ανακοίνωση: ξεκινάμε γυρίσματα.

Η ΕΡΤ και οι άνθρωποί της, μου έκαναν εδώ και έναν χρόνο -και μετά την πολύ ωραία συνεργασία μας στο Δεύτερο- την τιμή να μου προτείνουν να δημιουργήσω κάτι δικό μου για την τηλεόραση της ΕΡΤ-1. 

Σε άλλες φάσεις δεν πιστεύω πως θα ξεπερνούσα τις αιώνιες αμφιβολίες μου. Η ΕΡΤ όμως, μετά το «Μουσικό κουτί», το ERTFLIX, και κάποιες πρόσφατες, εξαιρετικές σειρές μυθοπλασίας είναι ξανά μια ΕΡΤ-φυτώριο στον τομέα της ψυχαγωγίας, όπως ήταν στα παιδικά μου χρόνια-και όπως θα έπρεπε πάντοτε να είναι. 

Η πρόταση συνέπεσε με μιαν ιδέα που με τριβέλιζε εδώ και κάποιο διάστημα. Μια μουσική, σύγχρονη, αθηναϊκή κωμωδία. Με χαρακτήρες, υπόθεση, γκεστς σε ρόλους-έκπληξη. Όπου θα μπορούσα στο σενάριο να δείξω την αγάπη μου για μας, «τα νούμερα» του κόσμου του τραγουδιού και του θεάτρου, να ρίξω φως στο καμαρίνι και στο βεστιάριο, στο στούντιο και στ’ αμάξι μας, στα σπίτια και στους έρωτές μας, στο ψώνιο και στις μανίες μας. Κατέθεσα λοιπόν «ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ».

Και μετά από συσκέψεις, γέλια, κέφι, γράψιμο, προετοιμασίες και προβληματισμούς το πλοίο είναι έτοιμο να ξεκινήσει για 24 σταθμούς-επεισόδια που θα αρχίσουν να προβάλλονται το Σεπτέμβριο. Μια εκπληκτική ομάδα κινηματογραφικής παραγωγής, ένα έξοχο cast με ηθοποιούς που θαυμάζω, 5 ημιπαράφρονες σεναριογράφοι με head τον παλιό φίλο Σπύρο Κρίμπαλη και ο καπετάνιος Γρηγόρης Καραντινάκης στο τιμόνι- και είμαστε έτοιμοι για καινούργιες θάλασσες.

Δεν σας λέω περισσότερα. Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές -και θέλουμε να τις κρατήσουμε εκπλήξεις.

ΕΡΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ:

 Σε κάθε επεισόδιο θα υπάρχουν κάποιες σκηνές που θα εκτυλίσσονται σε ένα μουσικό βαριετέ, κάτι σαν την «Μάντρα» του Αττικ ή την «Ταράτσα».

Θα ήθελα, λοιπόν, να σας καλέσω στα γυρίσματα, να συμμετάσχετε. Να είστε το ακροατήριο στις σκηνές αυτές.

Δεν έχετε παρά να στείλετε στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Δηλαδή:

Τηλέφωνο  - Φωτογραφία - Ηλικία

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Και θα περάσουμε το καλοκαίρι και τον χειμώνα που μας έρχεται μαζί στην νέα μας περιπέτεια.

Σας περιμένω,

Φοίβος Δεληβοριάς»

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10158768621017113&id=59031762112

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/music-news/greek-news/76403-mia-akros-diaskedastiki-aggelia-pros-tous-filous-kai-thavmastes-tou-dimosiefse-o-foivos-delivorias

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Το Rebel Moon ήρθε στο Netflix

Ο Ζακ Σνάιντερ ετοιμάζει αυτό το sci-fi event φαντασίας εδώ και μια δεκαετία.

BLOGS

«Με ενδιέφερε μόνο η καλλιτεχνική πλευρά της ζωής» Elton John

Ο Elton John γιορτάζει τα 77α γενέθλιά του

BLOGS

Χρόνια πολλά και γλυκά στον μάγο των γλυκών pastry chef Ευάγγελο Χασιώτη

Ευχές από νωρίς το πρωί δέχεται στο Sentinelle στο pastry corner, στον νέο του χώρο στου Παπάγου

Προτεινόμενα

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.

ΤΑΞΙΔΙ

Στον παράδεισο που μπορεί να φιλοξενήσει την 3η σεζόν του The White Lotus

Αν φιλοξενήσει εσάς πάντως, σίγουρα θα περάσετε ονειρικά