Skip to main content

BLOGS

Indiana Jones 5: Κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία της μεγάλης επιστροφής του Harrison Ford

Ο Indiana Jones πρόκειται να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη το 2023 



Κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία της μεγάλης επιστροφής του Harrison Ford στον ρόλο του στον ολοκαίνουριο Indiana Jones, ο οποίος και πρόκειται να βρεθεί ξανά στη μεγάλη οθόνη για την πέμπτη ταινία της σειράς.

Τη φωτογραφία ανάρτησε ο ίδιος ο Harrison Ford στα κοινωνικά μέσα, αναφέροντας μάλιστα είναι «πολύ περήφανος για την ταινία που γύρισαν».

Τη σκηνοθεσία της ταινίας δεν έχει αναλάβει ο συνήθης ύποπτος, Steven Spielberg, αλλά ο James Mangold, ενώ τα γυρίσματα αυτής ολοκληρώθηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο Spielberg συνεχίζει φυσικά στον ρόλο του παραγωγού του project.

Πρόκειται επίσης για την πρώτη ταινία της σειράς στην οποία ο George Lucas δεν έχει κάποια ανάμειξη, με τον John Williams, ωστόσο, να επιστρέφει κανονικά στον ρόλο του συνθέτη της μουσικής της.

Μαζί με τον Ford, στο Indiana Jones 5 πρωταγωνιστούν οι Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Thomas Kretschmann, Boyd Holbrook, Shaunette Renee Wilson, Toby Jones, Antonio Banderas και Olivier Richters.

Το Indiana Jones 5 αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους στις 30 Ιουνίου του 2023.

 

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

BLOGS

Πολύτιμα πράγματα που μάθαμε διαβάζοντας Λουίς Σεπούλβεδα

Μικρός φόρος τιμής,  σε έναν συγγραφέα που ήξερε να φτιάχνει υπέροχες ιστορίες, με αφορμή τα τρία χρόνια από τον θάνατό του

BLOGS

«Ένα όμορφο σώμα χάνεται, αλλά ένα έργο τέχνης δεν πεθαίνει» Leonardo da Vinci

O εκπληκτικός Leonardo da Vinci γεννήθηκε στις 15 Απριλίου 1452 και το πολυποίκιλο και σπουδαίο έργο του μας μαγεύει ακόμα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός