Skip to main content

BLOGS

Η Emma Thompson μεταμορφώνεται στη Miss Trunchball στο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης Matilda

Δείτε εδώ το τρέιλερ της ταινίας, παραγωγής Netflix 



Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης Matilda, της μιούζικαλ διασκευής δηλαδή του κλασικού παιδικού βιβλίου του Roald Dahl, δια χειρός Netflix. Σε αυτό, η βραβευμένη Emma Thompson μεταμορφώνεται στη Miss Trunchball, ενώ τον χαρακτήρα της χαρισματικής πιτσιρίκας ερμηνεύει η ανερχόμενη Alisha Weir. Στον ρόλο της Miss Honey βρίσκεται η αστέρας της πρόσφατης ταινίας James Bond, Lashana Lynch.

Το cast της ταινίας συμπληρώνουν με τη σειρά τους οι Stephen Graham και Andrea Riseboroug, όπως και ο κωμικός ηθοποιός, Sindhu Vee.

Το teaser της ταινίας δίνει μια πρώτη γεύση του τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε σε αυτήν, λίγο πριν από την κυκλοφορία της στην πλατφόρμα τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Σκηνοθετημένη από τον Matthew Warchus και σε σενάριο Dennis Kelly, η νέα Matilda προέρχεται από το βραβευμένο με Tony και Olivier award μιούζικαλ του Tim Minchin, που ανέβηκε για πρώτη φορά στο West End το 2011. Δεν πρόκειται φυσικά για την πρώτη φορά που βλέπουμε το παραμύθι του Roald Dahl στη μεγάλη οθόνη, μιας που αυτό γυρίστηκε για πρώτη φορά το 1996, με την Mara Wilson στον ρόλο της Matilda και την Pam Ferris σε αυτόν της Miss Trunchball. Η Embeth Davidtz είχε ερμηνεύσει τότε τη Miss Honey, ενώ ο Danny DeVito σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε σε αυτήν ως Mr. Wormwood.

Δείτε εδώ το τρέιλερ της ταινίας:

Διαβάστε επίσης

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια

BLOGS

Ripley: Ο ταλαντούχος κύριος Scott στην καλύτερη τηλεοπτική διασκευή των τελευταίων ετών

Εντυπώσεις από την τηλεοπτική διασκευή του κλασικού noir μυθιστορήματος της Patricia Highsmith, που βάζει το Netflix ξανά στο παιχνίδι. 

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

Προτεινόμενα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιες φράσεις να πείτε για να θέσετε τα όριά σας στους άλλους

Ο χώρος σας, ο χρόνος σας, τα όριά σας πρέπει να αδιαπραγμάτευτα