Skip to main content

BLOGS

Μια τρίτη ταινία 28 Days Later φαίνεται πως ενδιαφέρεται να σκηνοθετήσει ο Danny Boyle

Το σενάριο του 28 Months Later είναι μάλιστα έτοιμο εδώ και χρόνια! 



Μια τρίτη ταινία 28 Days Later φαίνεται πως ενδιαφέρεται να σκηνοθετήσει ο Danny Boyle. Ο σκηνοθέτης του apocalyptic classic του 2002 μοιράστηκε μάλιστα με το NME την πληροφορία ότι το ένα σενάριο για το 28 Months Later είναι ήδη προετοιμασμένο εδώ και δύο χρόνια!

«Δελεάζομαι πολύ ώστε να το σκηνοθετήσω», δήλωσε ο Boyle για το σενάριο, το οποίο και υπογράφει ο Alex Garland, χαρακτηρίζοντάς το παράλληλα ως «εξαιρετική ιδέα».

«Αισθάνομαι ότι είναι και πολύ καλή στιγμή στην πραγματικότητα. Είναι αστείο, δεν το είχα σκεφτεί καν μέχρι που το ανέφερες και θυμήθηκα «Αχ, το σενάριο»! εκτυλίσσεται και πάλι στην Αγγλία, έχει να κάνει αρκετά με την Αγγλία. Anyway, θα δούμε, ποιος ξέρει!».

Ο Boyle πρόσθεσε: «Μπορεί να επανέλθει στο προσκήνιο γιατί ένα από τα πράγματα που συμβαίνουν στη βιομηχανία αυτή τη στιγμή είναι το ότι πρέπει να έχεις έναν μεγάλο λόγο για να πας σινεμά, μιας που υπάρχουν όλο και λιγότερα κίνητρα».

«Είναι δύσκολο για τις εταιρίες διανομής και για τις αλυσίδες κινηματογράφων να προβάλουν ταινίες, πασχίζουν να φέρουν τον κόσμο στα σινεμά, εκτός αν πρόκειται για κάτι όπως το Top Gun: Maverick ή μια ταινία της Marvel. Όμως ένα τρίτο μέρος του franchise θα προσέλκυε κόσμο, ακόμη κι αν είχε τη μισή ποιότητα των προηγούμενων».

https://youtu.be/eCdRFMp8Xwo

Ο Cillian Murphy, ο οποίος και πρωταγωνιστούσε στην original ταινία, επίσης ανέφερε ότι θα ενδιαφερόταν για μια νέα.

«Νομίζω ότι υπάρχει ένα πρόβλημα με αυτό, στο ότι είμαι 20 χρόνια μεγαλύτερος…», ανέφερε με χιούμορ σε σχετικές του δηλώσεις.

«Όμως κάθε φορά που πέφτω πάνω στον Danny ή τον Alex πάντα το συζητώ. Γιατί το έδειξα πρόσφατα στα παιδιά μου, κάποιο Halloween τέσσερα ή πέντε χρόνια πριν, και το λάτρεψαν. Ξεχωρίζει, πράγμα φανταστικό για μια ταινιά που είναι πια 20 ετών. Οπότε ναι, μου αρέσει η ιδέα και με ελκύει».

Διαβάστε επίσης

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

BLOGS

Πολύτιμα πράγματα που μάθαμε διαβάζοντας Λουίς Σεπούλβεδα

Μικρός φόρος τιμής,  σε έναν συγγραφέα που ήξερε να φτιάχνει υπέροχες ιστορίες, με αφορμή τα τρία χρόνια από τον θάνατό του

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ