Skip to main content

BLOGS

Beyoncé και JAY-Z ισοφαρίζουν ως προς το ρεκόρ καλλιτεχνών με τις περισσότερες υποψηφιότητες για Grammy όλων των εποχών

Με τη Beyoncé να επιστρέφει φέτος με εννέα υποψηφιότητες και τον JAY-Z με πέντε ακόμη 



Ζευγάρι στη ζωή, αλλά και δύο από τους πλέον επιτυχημένους καλλιτέχνες όλων των εποχών είναι η Beyoncé και ο σύζυγός της, JAY-Z, με τους δύο τους να σπάνε φέτος από κοινού το μυθικό ρεκόρ των περισσότερων υποψηφιοτήτων για Grammy όλων των εποχών. Το ζευγάρι φαίνεται πως ισοφάρισε αυτή τη χρονιά, αποσπώντας συνολικά 88 ολόκληρες υποψηφιότητες μέσα στην πολυετή τους καριέρα στη μουσική βιομηχανία.

Ο JAY-Z, ο οποίος κατείχε το προηγούμενο ρεκόρ με 83 υποψηφιότητες, απέσπασε φέτος ακόμη πέντε, με την Beyoncé να πραγματοποιεί το πολυαναμενόμενο μουσικό της comeback με εννέα υποψηφιότητες. Μεταξύ αυτών είναι αυτές στις κατηγορίες Best Dance/Electronic Album και Album of the Year για το επιτυχημένο Rnaissance. Παράλληλα, το lead single “Break My Soul” προτάθηκε στην κατηγορία Best Dance/Electronic Recording, Song of the Year και Record of the Year, ενώ η ίδια είναι υποψήφια και στις κατηγορίες Best R&B Performance  (“Virgo’s Groove”), Best Traditional R&B Performance (“Plastic Off the Sofa”), Best R&B Song (“Cuff It”) και Best Song Written for Visual Media, για το “Be Alive” από την ταινία King Richard.

Στην τρίτη θέση ως καλλιτέχνης με τις περισσότερες υποψηφιότητες στην καριέρα του βρίσκεται ο θρυλικός Paul McCartney, με 81 υποψηφιότητες, ενώ στην τέταρτη ακολουθεί ο Quincy Jones με 80.

Διαβάστε επίσης

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια

BLOGS

Ripley: Ο ταλαντούχος κύριος Scott στην καλύτερη τηλεοπτική διασκευή των τελευταίων ετών

Εντυπώσεις από την τηλεοπτική διασκευή του κλασικού noir μυθιστορήματος της Patricia Highsmith, που βάζει το Netflix ξανά στο παιχνίδι. 

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

Προτεινόμενα

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department 

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές