Skip to main content

BLOGS

Έτοιμος να μετατρέψει το The Dark Tower του Stephen King σε σειρά είναι ο Mike Flanagan

Ο σκηνοθέτης του Doctor Sleep οραματίζεται μια σειρά πέντε σεζόν και δύο ακόμη standalone features 



Έτοιμος να μετατρέψει το The Dark Tower του Stephen King σε σειρά είναι ο Mike Flanagan, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του Deadline. Ο σκηνοθέτης του Doctor Sleep ετοιμάζεται μάλιστα για επανένωση με τον συχνό συνεργάτη του και παραγωγό, Trevor Macy, για το εν λόγω adaptation.

Ο ίδιος ο Flanagan ανέφερε στο Deadline ότι το The Dark Tower — που διαθέτει ως έργο στοιχεία από classic horror, sci-fi, fantasy, αλλά και Western — αποτελεί το dream project του εδώ και καιρό. Ο σκηνοθέτης οραματίζεται πιο συγκεκριμένα μια σειρά πέντε σεζόν και δύο ακόμη standalone features. Και αν σκεφτεί κανείς ότι ο King έχει γράψει εννέα βιβλία για το εν λόγω franchise από το 1982, εκείνος θα έχει μπόλικο υλικό να χρησιμοποιήσει.

Το The Dark Tower έχει μεταφερθεί στην οθόνη άλλες δύο φορές: από τον Nikolaj Arcel το 2017 και με πρωταγωνιστές τους Idris Elba και Matthew McConaughey, χωρίς ωστόσο να λάβει καλές κριτικές, αλλά και για μια τηλεοπτική διασκευή την επόμενη χρονιά από την Amazon, η οποία ωστόσο δεν προχώρησε το project.

Η τελευταία τηλεοπτική δουλειά του Flanagan ήταν το The Midnight Club στο Netflix, το οποίο ωστόσο ακυρώθηκε μετά την πρώτη του σεζόν.

Διαβάστε επίσης

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια

BLOGS

Ripley: Ο ταλαντούχος κύριος Scott στην καλύτερη τηλεοπτική διασκευή των τελευταίων ετών

Εντυπώσεις από την τηλεοπτική διασκευή του κλασικού noir μυθιστορήματος της Patricia Highsmith, που βάζει το Netflix ξανά στο παιχνίδι. 

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department