Skip to main content

BLOGS

Ένα delivery robot «ευχαριστεί» περαστικό για τη βοήθεια και γίνεται viral

Η πράξη ευγένειας του περαστικού έκανε ένα ρομποτάκι-ντελιβερά στην Αγγλία να τον ευχαριστήσει 



Ένας περαστικός στο Cambridge του Ηνωμένου Βασιλείου έγινε μάρτυρας μιας ευγενικής πράξης από το πιο αναπάντεχο πράγμα: ένα μικρό delivery robot!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, ο Graham Smith περπατούσε στην πόλη όταν στο δρόμο του είδε ένα ρομπότ-ντελιβερά της εταιρίας Starship, το οποίο είχε κολλήσει στο δρόμο, καθώς δεν μπορούσε να βρει διέξοδο και να ανέβει στο ψηλό και παγωμένο από το χιόνι πεζοδρόμιο. Ο Smith βλέποντας τη δυσκολία του ρομπότ να ανέβει, μαζί με τη σύζυγό του έσπευσε να το βοηθήσει, δίνοντάς του μια μικρή ώθηση για να ανέβει το κράσπεδο.

Αυτό που συνέβη όμως στη συνέχεια τους εξέπληξε, μιας που το ρομπότ τους απάντησε λέγοντας «Σας ευχαριστώ, να έχετε μια καλή ημέρα» και συνέχισε τη διαδρομή του.

Ο  Smith απαθανάτισε το μικρό ρομπότ την ώρα που προσπαθούσε να ανέβει το κράσπεδο.

Δείτε τη φωτογραφία του ρομπότ:

r

r

r

«Είδα το καημένο αυτό ρομποτάκι να προσπαθεί να ανέβει ένα ψηλό, ολισθηρό κράσπεδο στο Chequers Close, με τις ρόδες του να σπινιάρουν σαν τρελές. Θα έπρεπε να το αφήσουμε αβοήθητο σε τέτοιες συνθήκες; Δεν είχε καν σκουφί», δήλωσε ο άνδρας με χιουμοριστική διάθεση στη Daily Mail.

Η ανάρτησή του έγινε viral στα τοπικά μέσα και πλέον παγκοσμίως, με αυτήν να μετράει εκατοντάδες χιλιάδες likes και κοινοποιήσεις.

Τα εν λόγω ρομπότ της Starship πραγματοποιούν περισσότερες από 140.000 διαβάσεις δρόμων κάθε μέρα σε όλο τον κόσμο, σχεδόν μία κάθε τρία δευτερόλεπτα. Χρησιμοποιούνται για να μεταφέρουν διάφορα ψώνια και άλλα αγαθά σε κόσμο που δεν μπορεί να βγει έξω, όπως ηλικιωμένοι άνθρωποι, και περιμένουν στις ουρές έξω από τα πολυκαταστήματα για να τα φορτώσουν οι υπάλληλοι. Οι περισσότερες από αυτές τις διαδρομές γίνονται αυτόνομα, αλλά στη σπάνια περίπτωση που απαιτείται βοήθεια, τα ρομπότ μπορούν να παρακολουθούνται εξ αποστάσεως. Τα ίδια αυτά ρομπότ συχνά δεν διστάζουν να ζητήσουν βοήθεια από έναν φιλικό κάτοικο, ιδιαίτερα σε μια νέα περιοχή που έχουν αρχίσει πρόσφατα να χαρτογραφούν.

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

BLOGS

Το Rebel Moon ήρθε στο Netflix

Ο Ζακ Σνάιντερ ετοιμάζει αυτό το sci-fi event φαντασίας εδώ και μια δεκαετία.

BLOGS

«Με ενδιέφερε μόνο η καλλιτεχνική πλευρά της ζωής» Elton John

Ο Elton John γιορτάζει τα 77α γενέθλιά του

Προτεινόμενα

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου