Ο Joaquin Phoenix επιστρέφει στο πολυαναμενόμενο trailer του Beau Is Afraid

Από τον σκηνοθέτη του Midsommar, Ari Aster

Ναταλία Πετρίτη

Έναν παρανοϊκό άνδρα που προσπαθεί να επισκεφθεί την μητέρα του ερμηνεύει ο Joaquin Phoenix στο trailer της ολοκαίνουριας παραγωγής της A24, Beau Is Afraid, δια χειρός του σκηνοθέτη των Midsommar και Hereditary, Ari Aster. Για κακή τύχη του Beau, η εν λόγω προσπάθεια μετατρέπεται σε ένα σουρεαλιστικό ταξίδι μέσα σε έναν κόσμο που «δεν είναι ασφαλής» και που μοιάζει να συνεχίζεται για χρόνια.

Το clip ανοίγει με έναν Beau να κοιτά μια νεότερη εκδοχή του εαυτού του (που ερμηνεύει ο Armen Nahapetian) αλλά και τη μητέρα του (Zoe Lister-Jones). «Λυπάμαι τόσο πολύ που ο πατέρας σου στο πέρασε», αναφέρει η μητέρα του Beau στη σκηνή. «Όμως ήθελα ένα παιδί, το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου».

Πέρα από τη σκηνοθεσία της ταινίας, ο Aster υπογράφει και το σενάριο, με τον Lars Knudsen στον ρόλο του παραγωγού. Το cast συμπληρώνουν οι Nathan Lane, Amy Ryan, Parker Posey, Patti LuPone, Stephen McKinley Henderson, Hayley Squires, Kylie Rogers, Michael Gandolfini και Richard Kind.

Δείτε το Beau Is Afraid trailer πιο κάτω:

beau-is-afraid-poster

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/music-news/international-news/78536-o-joaquin-phoenix-epistrefei-sto-polyanamenomeno-trailer-tou-beau-is-afraid 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares