Skip to main content

BLOGS

Tiffany & Co και Nike κυκλοφορούν το must sneaker της χρονιάς

Το μόνο που χρειαζόμαστε τώρα είναι 400 δολάρια για να το αποκτήσουμε 



Οι φήμες που κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο ήταν πέρα για πέρα αληθινές. Έτσι, Tiffany & Co και Nike κυκλοφορούν και επίσημα πια το must sneaker της χρονιάς, έπειτα από το reveal που έγινε πριν από λίγες ώρες στα κοινωνικά μέσα.

Πιο συγκεκριμένα, ο κολοσσός του sportswear μαζί με μια από τις πλέον δημοφιλείς εταιρείες κοσμημάτων παγκοσμίως πρόκειται να κυκλοφορήσουν ένα κομψότατο μοντέλο του κλασικού Nike Air Force 1, αυτή τη φορά με το έμβλημα της εταιρείας στο χαρακτηριστικό γαλάζιο χρώμα της Tiffany & Co. Το πρώτο tease της συνεργασίας είχε έρθει μέσα από ένα Instagram post νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, όπου εμφανιζόταν ένα κουτί παπουτσιών στο χαρακτηριστικό Tiffany Blue μαζί με το Swoosh έμβλημα της Nike.

tiffany-nike-air-force-1-new-003

Το πολυπόθητο ζευγάρι παπουτσιών αναμένεται να κυκλοφορήσει σε limited edition στις 7 Μαρτίου, σε premium μαύρο suede, ένα Tiffany Blue Swoosh και detailing από πραγματικό ασήμι σε κάθε ένα από τα πέλματα. Το ζευγάρι θα κυκλοφορήσει μάλιστα συνοδευόμενο από μια σειρά από ασημένια αξεσουάρ: σφυρίχτρα, καλαπόδι, βούρτσα καθαρισμού και dubrae για τα κορδόνια.

https://www.facebook.com/highsnobiety/posts/pfbid0uhtEEfDJRLBAvtjALR6CnXPTeLFJk1KXTXeEV39g5Tst369pR3uyqqHo2SMVtJJHl

Το sneaker θα γίνει δικό σας στην τσουχτερή τιμή των 400 δολαρίων (χωρίς τα αξεσουάρ, που έχουν άλλη τιμή), γι’ αυτό ξεκινήστε από τώρα τις οικονομίες! 

Οι οίκος Tiffany έχει ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν με τη Nike, ενώ το τελευταίο διάστημα μοιάζει να μην σταματά να εξερευνά και νέες mega-συνεργασίες, με μερικές από αυτές να περιλαμβάνουν cultural icons όπως ο Daniel Arsham, luxury peers όπως ο Kim Jones του οίκου Fendi και πολλούς ακόμη.

Διαβάστε επίσης

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια

BLOGS

Ripley: Ο ταλαντούχος κύριος Scott στην καλύτερη τηλεοπτική διασκευή των τελευταίων ετών

Εντυπώσεις από την τηλεοπτική διασκευή του κλασικού noir μυθιστορήματος της Patricia Highsmith, που βάζει το Netflix ξανά στο παιχνίδι. 

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της