3,2 εκ. views σε 5 μέρες, το νέο τραγούδι της Pink ακούγεται δυνατά

Απόλαυσε το Trustfall της Pink από επερχόμενο ένατο στούντιο άλμπουμ της

Αγγελική Λάλου

Το Trustfall είναι το επερχόμενο ένατο στούντιο άλμπουμ της Pink. Το άλμπουμ έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 17 Φεβρουαρίου 2023, μέσω της RCA Records.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης του 2021, ενώ βρισκόταν σε προώθηση για το ζωντανό άλμπουμ της και το ντοκιμαντέρ All I Know So Far, η Pink ρωτήθηκε για το επόμενο στούντιο άλμπουμ της. Όταν ρωτήθηκε για τον τόνο του άλμπουμ, απάντησε λέγοντας ότι δεν ήταν σίγουρη όπως ήταν στις «πρώιμες μέρες» αλλά ότι θα ήταν «πολύ ειλικρινής».

Στις 14 Ιουλίου 2022, η Pink έκπληξη κυκλοφόρησε το single της "Irrelevant" ως τραγούδι διαμαρτυρίας ως απάντηση στην οργή της με την ακύρωση του Roe v. Wade από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ. Ήταν το πρώτο της τραγούδι από το single της το 2021 "All I Know So Far" από το ομώνυμο ζωντανό άλμπουμ.

Από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο του 2022, το Pink ήταν πρωτοσέλιδο στο Bottlerock Napa Valley, στο Ohana Festival και στο Austin City Limits, ενώ έπαιξε επίσης μια παράσταση στο Yaamava Theatre στη Νότια Καλιφόρνια. Έπαιξε επίσης στο δεύτερο Taylor Hawkins Tribute Concert στο Λος Άντζελες και στο Hanukkah Sessions των Foo Fighter.

Στις 18 Νοεμβρίου 2022, η Pink ανακοίνωσε το Trustfall στο Good Morning America και την ημερομηνία κυκλοφορίας του μέσω των λογαριασμών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δήλωσε ότι το άλμπουμ είναι «το καλύτερο άλμπουμ που είχα κάνει ποτέ». Το άλμπουμ εμπνεύστηκε από πολλά προσωπικά γεγονότα στη ζωή της, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών της που αρρώστησαν και του θανάτου του πατέρα της.

Στις 6 Οκτωβρίου 2022, η Pink ανακοίνωσε ότι θα περιοδεύσει στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη ως μέρος της περιοδείας της Pink Summer Carnival To 2023.

Στις 17 Οκτωβρίου 2022, ο Pink πείραξε το βασικό single του άλμπουμ "Never Gonna Not Dance Again" και κυκλοφόρησε ένα απόσπασμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το τραγούδι έγινε διαθέσιμο για ροή στο Apple Music και το Spotify στις 4 Νοεμβρίου 2022. Ορισμένοι κριτικοί έδωσαν στο τραγούδι ανάμικτες κριτικές λέγοντας ότι ένιωθαν ότι ήταν πολύ παρόμοιο με το "Can't Stop the Feeling!" από τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ. Ερμήνευσε το τραγούδι ζωντανά για πρώτη φορά στα American Music Awards στις 20 Νοεμβρίου 2022.

Στις 18 Ιανουαρίου 2023, ο Pink ανακοίνωσε το δεύτερο single του άλμπουμ "Trustfall" και κυκλοφόρησε ένα απόσπασμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πλέον το Trustfall έχει ανέβει στο youtube και μας έχεις κολλήσει!

Picture a place where it all doesn't hurt

Where everything's safe and it doesn't get worse, oh my

We see through bloodshot eyes

Picture a place somewhere else far away

Where you know what they mean and they mean what they say to us

And would that be enough?

 

Are we running out of time?

Are we hiding from a lie?

Are we just too scared to fight

For what we want tonight?

 

Close your eyes and leave it all behind

Go where love is on our side

It's a trust fall, baby

It's a trust fall, baby

 

You and I and everyone alive

We can run into the fire

It's a trust fall, baby

Yeah, it's a trust fall, baby

 

What if we just fall?

I'm not going without you

And you're not going alone

I fell so far 'til I found you

 

But you know what you know when you know

So I'm not going without you

And you're not going alone

'Cause you know when you know

 

Close your eyes and leave it all behind

Go where love is on our side

It's a trust fall, baby

It's a trust fall, baby

 

What if we just fall?

What if we just fall?

What if we just fall?

What if we just fall?

What if we just fall?

What if we just fall?

What if we just— 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares