«Θα προτιμούσα να είμαι υγιής» Selena Gomez

Η Selena Gomez απευθύνεται στους Body Shamers στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα

Αγγελική Λάλου

Η Selena Gomez εξακολουθεί να στέλνει σε όλους τους νέους ισχυρά μηνύματα, μοιράζοντας την αγάπη για τον εαυτό της. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια μίλησε στους followers της σε ένα TikTok Live στις 16 Φεβρουαρίου, αναφέροντας πρόσφατα αδικαιολόγητα σχόλια για την εμφάνισή της. Η Gomez εξήγησε ότι το βάρος της παρουσιάζει διακυμάνσεις επειδή η φαρμακευτική αγωγή της για τον λύκο μπορεί να την κάνει να «κρατά πολύ νερό». Το μεγαλύτερο μήνυμά της, ωστόσο, ήταν να αγκαλιάσει την ομορφιά της και να υπενθυμίσει στους άλλους να κάνουν το ίδιο.

«Θέλω απλώς να μάθει ο κόσμος ότι είσαι όμορφη και υπέροχη», είπε. «Έχουμε μέρες που ίσως νιώθουμε σαν να μην, αλλά θα προτιμούσα να είμαι υγιής και να φροντίζω τον εαυτό μου». Η Gomez πρόσθεσε ότι αν και τα φάρμακά της μπορεί να προκαλέσουν κάποιες παρενέργειες, εξακολουθεί να είναι ευγνώμων για την ανακούφιση που παρέχουν. «Τα φάρμακά μου είναι σημαντικά και πιστεύω ότι είναι αυτά που με βοηθούν».

Η Gomez μοιράστηκε δημόσια τη διάγνωση της αυτοάνοσης διαταραχής της το 2015, λέγοντας ότι είχε περάσει από χημειοθεραπεία και τελικά έλαβε μεταμόσχευση νεφρού από τη φίλη της Φράνσια Ράισα. Αν και επί του παρόντος δεν υπάρχει θεραπεία για τον λύκο, η Gomez παραμένει αισιόδοξη και συνεχίζει να αναζητά φροντίδα όπως χρειάζεται.

Οι συνήθεις θεραπείες για τον λύκο, οι οποίες περιλαμβάνουν κορτικοστεροειδή όπως η πρεδνιζόνη, μπορεί να έχουν ισχυρά αντιφλεγμονώδη αποτελέσματα. Αυτά τα φάρμακα, ωστόσο, επηρεάζουν την κατακράτηση υγρών και μπορεί ακόμη και να επηρεάσει την κατανομή του λίπους ανάλογα με τη δόση. Τα κορτικοστεροειδή μιμούνται επίσης την κορτιζόλη (την κύρια ορμόνη του στρες του σώματος), η οποία με τη σειρά της επηρεάζει την όρεξη και αυξάνει την πείνα, η οποία μπορεί να συμβάλει στην αύξηση βάρους. Αυτό για να μην αναφέρουμε τις πολλές ψυχολογικές παρενέργειες, όπως οι εναλλαγές της διάθεσης, η αϋπνία, η διέγερση και το άγχος.

«Ήθελα απλώς να πω και να ενθαρρύνω οποιονδήποτε εκεί έξω να μη νιώθει ντροπή για αυτό ακριβώς που περνάει καθώς κανείς δεν ξέρει την πραγματική του ιστορία», είπε η Gomez. Από την πλευρά της, αυτό σημαίνει αποδοχή του εαυτού της, είτε παίρνει είτε δεν παίρνει τα φάρμακά της.

«Ήθελα απλώς να σας πω ότι σας αγαπώ», είπε η Gomez καθώς τελείωσε το Live. «Ευχαριστώ για την υποστήριξη και την κατανόηση, και θα ήθελα να πιστεύω ότι κανείς δεν πρέπει να ντροπιάζει τους ανθρώπους για το σώμα [τους] ή οτιδήποτε άλλο». 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares