Skip to main content

BLOGS

«Να της φέρεσαι σαν βασίλισσα» ο Brooklyn Peltz Beckham μοιράζεται τη συμβουλή γάμου που του έδωσε ο πατέρας του

Ο Brooklyn Peltz Beckham κλείνει ένα χρόνο γάμου και είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ – εδώ εξηγεί το μυστικό της ευτυχίας του



Ο Brooklyn Peltz Beckham είναι ερωτευμένος. Αυτό είναι ένα πράγμα για το οποίο είναι ξεκάθαρος και από τότε που συναντήθηκε με τη σύζυγό του, Nicola Peltz Beckham, στα τέλη του 2019, ήταν ανοιχτός για την αφοσίωσή του σε αυτήν. Πιο πρόσφατα, ο Brooklyn έκανε το ντεμπούτο του με ένα νέο μεγάλο τατουάζ του προσώπου της στον δικέφαλό του και μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια μαζί, φαίνεται ότι οι σπίθες είναι ακόμα εκεί.

«Ποτέ δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο καλό», δήλωσε στο site POPSUGAR. «Νομίζω ότι το να παντρευτείς την καλύτερή σου φίλη είναι μόνο ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος στη ζωή του. Η εύρεση του κατάλληλου ατόμου αλλάζει τα πάντα σε σένα. Κάθε μέρα του γάμου μου, κάθε μέρα γίνεται όλο και καλύτερη. Είμαστε οι καλύτεροι φίλοι, και κάνουμε τα πάντα μαζί». Η συμβουλή του για όποιον αναζητά αγάπη, λέει, είναι «να βρει τον καλύτερό του φίλο, να τον πάρει και να τον παντρευτεί».

https://www.instagram.com/p/CopshkUpuMC/

Στα 23 του, η οπτική του Brooklyn για την αγάπη ακούγεται εκπληκτικά ολοκληρωμένη. Ευτυχώς, έμαθε πολλά από όσα ξέρει για την αγάπη από τον μπαμπά του, David Beckham, ο οποίος είναι παντρεμένος με τη Victoria Beckham για περισσότερες από δύο δεκαετίες. Πριν από τον γάμο του Brooklyn και της Nicola τον Απρίλιο του 2022, ο πατέρας του τον πήρε κοντά του για να του δώσει μερικές πατρικές συμβουλές. «Πριν παντρευτώ, μου έλεγε: "Κοίτα, βρήκες το άτομο με το οποίο θέλεις να είσαι μαζί. Την αγαπάμε και όλοι τα πηγαίνουμε καλά μαζί της. Είναι τόσο γλυκός άνθρωπος"», θυμάται ο Brooklyn. Οι συμβουλές γάμου του πατέρα του ήταν απλές: «Να είσαι καλός. Να της φέρεσαι όσο καλύτερα μπορείς. Φέρσου της σαν βασίλισσα και όλα θα λειτουργήσουν μια χαρά», μοιράζεται.

Ο Brooklyn πήρε στα σοβαρά τα σοφά λόγια του πατέρα του. «Το νούμερο ένα είναι να βεβαιωθείτε ότι η σύντροφός σας είναι πάντα χαρούμενη, οπότε σε αυτό βασίζω τα πάντα», τονίζει. «Πάντα προσπαθώ να την κάνω ευτυχισμένη. Κάνω τα πάντα για να την κάνω ευτυχισμένη. Αυτή ήταν η συμβουλή που μου έδωσε ο μπαμπάς μου».

https://www.instagram.com/p/CoK6mgZvB35/

Φυσικά, η συζυγική ευδαιμονία δεν είναι μια αέναη κατάσταση ούτε η μόνη τους έγνοια, και ο ίδιος και η Nicola είναι επίσης πολύ επικεντρωμένοι στο να χτίσουν τη δική τους καριέρα. Ο Brooklyn συμμετέχει αυτήν τη στιγμή στη νέα διαφημιστική καμπάνια του Silk Nextmilk, ένα riff στο κλασικό διαφημιστικό blitz "Got Milk" της δεκαετίας του 1990, σχεδιασμένο για μια νέα, πιο φιλική προς το περιβάλλον ομάδα. «Πάντα έβλεπα τα βίντεο με το γάλα και τις φωτογραφίες των ανθρώπων με το μουστάκι γάλακτος και πάντα ήθελα να μπορώ να το κάνω αυτό», λέει. Αλλά και ο Brooklyn πιστεύει στο προϊόν, αποκαλώντας το «το καλύτερο γάλα που έχω δοκιμάσει ποτέ». Ο Brooklyn έχει την εμπειρία, φυσικά, αφού έχει δουλέψει με μερικούς από τους καλύτερους σεφ τα τελευταία χρόνια, από τον Γκόρντον Ράμσεϊ μέχρι τον σεφ του Νόμπου Νόμπου Ματσουχίσα.

https://www.instagram.com/p/CnM5UpaJjev/

Ο Brooklyn έχει πολλά νέα πρότζεκτ στα σκαριά, λέει, αλλά ο απώτερος στόχος του είναι να ανοίξει ένα εστιατόριο. «Θα ήθελα πολύ να ανοίξω μια αγγλική παμπ εδώ έξω, αλλά μια αγγλική παμπ υψηλής ποιότητας, γιατί απλώς νιώθω να ανήκω στο Λος Άντζελες — έχουν μερικές καλές ιρλανδικές παμπ. Αλλά κάτι με το οποίο μεγάλωσα ήταν απλώς η ατμόσφαιρα της αγγλικής παμπ». Εν τω μεταξύ, η Nicola είναι απασχολημένη με τη δουλειά της στη δική της ταινία, «Lola James», την οποία έγραψε, σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε, μεταξύ άλλων έργων.

https://www.instagram.com/p/Co947FALM6r/

Εν μέσω των πολυάσχολων προγραμμάτων τους, ωστόσο, οι Peltz Beckhams εξακολουθούν να βρίσκουν αρκετό χρόνο για να χαλαρώσουν μαζί – κάτι που, όπως αποδεικνύεται, είναι η πηγή του στενού δεσμού τους. Ετοιμάζονται να γιορτάσουν την πρώτη επέτειο του γάμου τους τον Απρίλιο, αλλά «δεν έχουν σχέδια αυτή τη στιγμή», λέει ο Brooklyn. Ή μάλλον, το σημερινό του σχέδιο είναι απλώς να περάσει τη νύχτα στην άνεση του σπιτιού του με την καλύτερή του φίλο. «Νομίζω ότι ο λόγος για τον οποίο εγώ και η γυναίκα μου τα πηγαίνουμε καλά είναι ότι το αγαπημένο μας πράγμα που κάνουμε το βράδυ είναι να είμαστε στο σπίτι με τα σκυλιά μας, να πίνουμε ένα μπουκάλι κρασί και να χαζεύουμε μια τηλεοπτική εκπομπή — οπότε ίσως κάτι τέτοιο», εξηγεί ο Brooklyn. «Μπορεί να πάμε για ένα μικρό δείπνο και μετά πιθανώς απλώς να επιστρέψουμε σπίτι, να χαλαρώσουμε, να κάνουμε μια τηλεοπτική εκπομπή ή μια ταινία και να πιούμε ένα ωραίο μπουκάλι κρασί. Απλώς απολαμβάνουμε ο ένας την παρέα του άλλου. Είναι το αγαπημένο μας πράγμα».

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Πολύτιμα πράγματα που μάθαμε διαβάζοντας Λουίς Σεπούλβεδα

Μικρός φόρος τιμής,  σε έναν συγγραφέα που ήξερε να φτιάχνει υπέροχες ιστορίες, με αφορμή τα τρία χρόνια από τον θάνατό του

BLOGS

«Ένα όμορφο σώμα χάνεται, αλλά ένα έργο τέχνης δεν πεθαίνει» Leonardo da Vinci

O εκπληκτικός Leonardo da Vinci γεννήθηκε στις 15 Απριλίου 1452 και το πολυποίκιλο και σπουδαίο έργο του μας μαγεύει ακόμα

BLOGS

«Θέλεις να είσαι τέλεια και θέλεις όλοι να σε αγαπούν» Saoirse Ronan

Η Saoirse Ronan γιορτάζει τα 30ά γενέθλιά της

Προτεινόμενα

CELEBS

Θέμις Μπαζάκα: Η ηλικία της, ο νεότερος σύντροφος κι ο θάνατος του αδελφού της

Μάθετε τα πάντα για την πιο ταλαντούχα ηθοποιό της γενιάς της

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ζωή είναι σαν να κάνεις ποδήλατο. Για να διατηρήσεις την ισορροπία, πρέπει να συνεχίσεις να κινείσαι» Άλμπερτ Άινσταϊν

Μαθήματα σοφίας και ζωής από τον Άλμπερτ Άινσταϊν που πέθανε στις 18 Απριλίου του 1955

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται