Skip to main content

BLOGS

Μια prequel σειρά του It ετοιμάζει το HBO Max

Andy και Barbara Muschietti θα βρεθούν στον ρόλο των executive producers για το πολυαναμενόμενο horror franchise του Stephen King Μια prequel σειρά του It φαίνεται πως ετοιμάζει η HBO Max, η οποία θα φέρει τον τίτλο Welcome to Derry, και θα υλοποιηθεί από τους δημιουργούς των blockbuster ταινιών του horror franchise του Stephen King.



Andy και Barbara Muschietti θα βρεθούν στον ρόλο των executive producers για το πολυαναμενόμενο horror franchise του Stephen King

Μια prequel σειρά του It φαίνεται πως ετοιμάζει η HBO Max, η οποία θα φέρει τον τίτλο Welcome to Derry, και θα υλοποιηθεί από τους δημιουργούς των blockbuster ταινιών του horror franchise του Stephen King.

Ο Andy Muschietti, που σκηνοθέτησε τόσο την ταινία It του 2017 όσο και τη συνέχειά της στο It: Chapter Two του 2019, αναμένεται να αναλάβει τη δημιουργία και του Welcome to Derry μαζί με την αδερφή του και παραγωγό του It, Barbara Muschietti, αλλά και τον ηθοποιό-σεναριογράφο, Jason Fuchs, ο οποίος και ερμήνευσε τον manager του Richie στο It: Chapter Two.

Ο Fuchs — που είναι και co-showrunner της σειράς μαζί με τον Brad Caleb Kane — θα γράψει το σενάριο του πρώτου επεισοδίου, ενώ ο Andy Muschietti θα σκηνοθετήσει. Προηγούμενες δουλειές του Fuchs περιλαμβάνουν το Ice Age: Continental Drift, το Pan, αλλά και μια ιστορία στο Wonder Woman της Patty Jenkins.

Οι Muschiettis δήλωσαν σχετικά με τη δημιουργία της σειράς: «Ως έφηβοι, διαβάζαμε εναλλάξ τα κεφάλαια του IT του Stephen King, μέχρι που το χοντρό paperback βιβλίο διαλύθηκε σε κομμάτια. Το IT είναι μια επική ιστορία που περιλαμβάνει πτυχές πολύ παραπέρα από όσο μπορούσαμε να εξερευνήσουμε στις IT ταινίες μας. Δεν μπορούμε να περιμένουμε να μοιραστούμε τα βάθη του μυθιστορήματος του Steve, στον πυρήνα του γεμάτο χιούμορ, ανθρωπιά και τρόμο».

 

Διαβάστε επίσης

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια

BLOGS

Ripley: Ο ταλαντούχος κύριος Scott στην καλύτερη τηλεοπτική διασκευή των τελευταίων ετών

Εντυπώσεις από την τηλεοπτική διασκευή του κλασικού noir μυθιστορήματος της Patricia Highsmith, που βάζει το Netflix ξανά στο παιχνίδι. 

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

DO IT YOURSELF

6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση

Όλα όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου για τις διακοπές στο χωριό ή στο νησί αυτό το Πάσχα