Μια prequel σειρά του It ετοιμάζει το HBO Max

Andy και Barbara Muschietti θα βρεθούν στον ρόλο των executive producers για το πολυαναμενόμενο horror franchise του Stephen King Μια prequel σειρά του It φαίνεται πως ετοιμάζει η HBO Max, η οποία θα φέρει τον τίτλο Welcome to Derry, και θα υλοποιηθεί από τους δημιουργούς των blockbuster ταινιών του horror franchise του Stephen King.

Ναταλία Πετρίτη

Andy και Barbara Muschietti θα βρεθούν στον ρόλο των executive producers για το πολυαναμενόμενο horror franchise του Stephen King

Μια prequel σειρά του It φαίνεται πως ετοιμάζει η HBO Max, η οποία θα φέρει τον τίτλο Welcome to Derry, και θα υλοποιηθεί από τους δημιουργούς των blockbuster ταινιών του horror franchise του Stephen King.

Ο Andy Muschietti, που σκηνοθέτησε τόσο την ταινία It του 2017 όσο και τη συνέχειά της στο It: Chapter Two του 2019, αναμένεται να αναλάβει τη δημιουργία και του Welcome to Derry μαζί με την αδερφή του και παραγωγό του It, Barbara Muschietti, αλλά και τον ηθοποιό-σεναριογράφο, Jason Fuchs, ο οποίος και ερμήνευσε τον manager του Richie στο It: Chapter Two.

Ο Fuchs — που είναι και co-showrunner της σειράς μαζί με τον Brad Caleb Kane — θα γράψει το σενάριο του πρώτου επεισοδίου, ενώ ο Andy Muschietti θα σκηνοθετήσει. Προηγούμενες δουλειές του Fuchs περιλαμβάνουν το Ice Age: Continental Drift, το Pan, αλλά και μια ιστορία στο Wonder Woman της Patty Jenkins.

Οι Muschiettis δήλωσαν σχετικά με τη δημιουργία της σειράς: «Ως έφηβοι, διαβάζαμε εναλλάξ τα κεφάλαια του IT του Stephen King, μέχρι που το χοντρό paperback βιβλίο διαλύθηκε σε κομμάτια. Το IT είναι μια επική ιστορία που περιλαμβάνει πτυχές πολύ παραπέρα από όσο μπορούσαμε να εξερευνήσουμε στις IT ταινίες μας. Δεν μπορούμε να περιμένουμε να μοιραστούμε τα βάθη του μυθιστορήματος του Steve, στον πυρήνα του γεμάτο χιούμορ, ανθρωπιά και τρόμο».

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares