Skip to main content

BLOGS

Η Billie Eilish κάνει ένα διάλειμμα αποχής από τα social media

Η Billie Eilish αποκαλύπτει γιατί η διαγραφή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από το τηλέφωνό της είχε τόση σημασία



Η Billie Eilish κάνει ένα βήμα πίσω και ανακοίνωσε την αποχή της από τα social media. Την 1η Μαρτίου, κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο podcast "Conan O'Brien Needs A Friend", η τραγουδίστρια του "Happier Than Ever" αποκάλυψε ότι διέγραψε όλες τις εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης από το τηλέφωνό της, μια κίνηση που είπε ότι είναι «τόσο τεράστιο θέμα» για την ίδια.

Ως κάποιος που «μεγάλωσε στην τέλεια εποχή του Διαδικτύου», η Eilish εξήγησε ότι της άρεσε που το μεγαλύτερο μέρος της νιότης της ήταν σε μια εποχή που δεν ήταν τόσο «διαδικτυακή που δεν είχα παιδική ηλικία». Ωστόσο, το να είναι μέρος της αρχής των iPhone, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα θέματα που συζητούνται στις εν λόγω πλατφόρμες την απενεργοποίησαν, τελικά. «Όντας προέφηβη και έφηβη στο Διαδίκτυο, αυτοί ήταν οι δικοί μου άνθρωποι. Ήμουν ένας από αυτούς», είπε. «... Απλώς συνέχισα να κάνω αυτό που κάνω όλα αυτά τα χρόνια, και σιγά σιγά τα βίντεο που παρακολουθούσα και τα πράγματα που έβλεπα στο Διαδίκτυο άρχισαν να αφορούν εμένα. Λέω, "Ε! Φοβερό! Δεν μου αρέσει αυτό”»

Η Eilish θυμήθηκε μάλιστα μια εποχή που ήταν με τον φίλο της, Jesse Rutherford, και ένα αρνητικό βίντεο για εκείνη εμφανίστηκε στο διαδίκτυο. «Ήταν σαν να έλεγε, “Η Billie Eilish είναι ένας φρικτός άνθρωπος”. Και μετά ακολουθούσε ένα πολύ σοβαρό βίντεο για το γιατί», εξήγησε. «Το άτομο φαινόταν να σοβαρολογεί και έλεγε όλα αυτά τα πράγματα. Ήμουν σαν, "Jeez, wow." Είναι απλώς μια τόσο τρελή πραγματικότητα στην οποία ζω. Είμαι σαν, "Αυτό είναι το πρόσωπό μου. Αυτό είναι το όνομά μου. Αυτή είμαι εγώ. Ω, ενδιαφέρον. Εντάξει. Εντάξει"».

«Είναι αυτές οι οριστικές δηλώσεις που νομίζουν ότι είναι σωστές, κατά κάποιο τρόπο ανακάλυψαν, κάποιος τους τις είπε. Ο Θεός κατέβηκε και είπε, "Αυτή είναι η αλήθεια για την Billie, και το ξέρεις για ένα γεγονός. Δεν την ξέρουν οι υπόλοιποι, αλλά εσύ να ξέρεις ότι αυτή είναι η αλήθεια, και πρέπει να το πεις σε όλους, και όλοι θα το πιστέψουν”», συνέχισε, προσθέτοντας ότι αυτή η πτυχή του Διαδικτύου την «φρικάρει». «... Είναι πολύ περίεργο και μετά με κάνει να λέω, "Ουάου, πόσο ψέμα διάβαζα όταν κοιτούσα το Διαδίκτυο όλα αυτά τα χρόνια;"».

Η Eilish δεν είναι η μόνη διασημότητα που έχει κάνει διάλειμμα στα social media. Πιο πρόσφατα, η Selena Gomez ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το TikTok εν μέσω εικασιών θαυμαστών σχετικά με την εφαρμογή βίντεο για μια υποτιθέμενη διαμάχη μεταξύ του σταρ του "Only Murders in the Building" και της Hailey Bieber. Η Bieber είναι παντρεμένη με τον πρώην φίλο της Gomez, Justin Bieber.

Ο Τομ Χόλαντ διέκοψε επίσης από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Αύγουστο του 2022, αν και αφιέρωσε λίγο χρόνο για να γιορτάσει την επιστροφή της Ζεντάγια στο κόκκινο χαλί σχολιάζοντας με εκφραστικά emoji μια από τις πρόσφατες αναρτήσεις της στο Instagram.

Διαβάστε επίσης

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια

BLOGS

Ripley: Ο ταλαντούχος κύριος Scott στην καλύτερη τηλεοπτική διασκευή των τελευταίων ετών

Εντυπώσεις από την τηλεοπτική διασκευή του κλασικού noir μυθιστορήματος της Patricia Highsmith, που βάζει το Netflix ξανά στο παιχνίδι. 

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

Προτεινόμενα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιες φράσεις να πείτε για να θέσετε τα όριά σας στους άλλους

Ο χώρος σας, ο χρόνος σας, τα όριά σας πρέπει να αδιαπραγμάτευτα

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια