Skip to main content

BLOGS

Ένας YouTuber δημιουργεί ένα viral recreation συναυλίας της Rosalía μετά την αποφυγή της ίδιας να εμφανιστεί στο Περού

Ο Ioanis Patsias δημιούργησε το δικό του tribute show με περισσότερους από 3,500 θεατές 



Viral έγινε η διοργάνωση ενός περουβιανού YouTuber, ο οποίος προχώρησε σε ένα recreation συναυλίας της Rosalía μετά την αποφυγή της ίδιας να εμφανιστεί στο Περού στα πλαίσια της Motomami tour.

Ο Ioanis Patsias δημιούργησε το δικό του tribute show με τη μουσική της Ισπανίδας τραγουδίστριας με περισσότερους από 3,500 θεατές να βγάζουν sold out την εντυπωσιακή διοργάνωση, η οποία και πραγματοποιήθηκε στο Parque de la Exposición της Λίμα.

Ο Patsias, γνωστός ως iOA στο YouTube, επαναδημιούργησε το live show που η Rosalía παρουσιάζει κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης περιοδείας της, με οκτώ χορευτές να τον συνοδεύουν, φορώντας τα ίδια κοστούμια, κάνοντας τις ίδιες αλλαγές σε αυτά και με ίδια χορευτικά, φωτισμό και stage design.

Ο iOA και οι “motopapis” του προχώρησαν επίσης σε lip-sync της setlist της συναυλίας, η οποία περιλάμβανε κομμάτια όπως τα “Con Altura”, “Motomami” και “La Combi Versace”.

Δείτε υλικό από τη διοργάνωση πιο κάτω:

Ο Patsias και οι χορευτές του γιόρτασαν μάλιστα όταν ο official TikTok λογαριασμός της Rosalía σχολίασε το show, γράφοντας στα ισπανικά: «Ξεκλειδώθηκε μια παράλληλη διάσταση».

https://twitter.com/vtxmedia/status/1632702140777889793?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1632702140777889793%7Ctwgr%5Efaaf428f393d8bf8b3b07037f838f7e4a64536dd%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.nme.com%2Fnews%2Fmusic%2Fwatch-youtubers-viral-recreation-of-rosalia-live-show-after-tour-skips-peru-3409594

Ο Patsias έχει προχωρήσει παλαιότερα σε αναπαραστάσεις καλλιτεχνών όπως οι J Balvin, Nicki Minaj και Billie Eilish, ενώ η ιδέα προέκυψε όταν παρακολούθησε τη Rosalía στο Radio City Hall της Νέας Υόρκης τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο ίδιος διοργάνωσε casting με περισσότερους από 100 χορευτές μέχρι να επιλεχθούν οι κατάλληλοι, ενώ τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τα εισιτήρια χρησιμοποιήθηκαν αποκλειστικά για να καλύψουν το κόστος της διοργάνωσης που ξεπέρασε τα $100,000.

 

 

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Πολύτιμα πράγματα που μάθαμε διαβάζοντας Λουίς Σεπούλβεδα

Μικρός φόρος τιμής,  σε έναν συγγραφέα που ήξερε να φτιάχνει υπέροχες ιστορίες, με αφορμή τα τρία χρόνια από τον θάνατό του

BLOGS

«Ένα όμορφο σώμα χάνεται, αλλά ένα έργο τέχνης δεν πεθαίνει» Leonardo da Vinci

O εκπληκτικός Leonardo da Vinci γεννήθηκε στις 15 Απριλίου 1452 και το πολυποίκιλο και σπουδαίο έργο του μας μαγεύει ακόμα

BLOGS

«Θέλεις να είσαι τέλεια και θέλεις όλοι να σε αγαπούν» Saoirse Ronan

Η Saoirse Ronan γιορτάζει τα 30ά γενέθλιά της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;