Skip to main content

BLOGS

H Rosalía και ο Rauw Alejandro αρραβωνιάστηκαν;

Φήμες θέλουν το ζευγάρι να ανακοινώνει τον αρραβώνα τους στο video του τελευταίου τους κοινού τραγουδιού Beso



Έκπληξη, η Rosalía και ο Rauw Alejandro αρραβωνιάστηκαν! Το ζευγάρι αποκάλυψε τα μεγάλα νέα στις 24 Μαρτίου όταν κυκλοφόρησε το μουσικό βίντεο για το νέο τους τραγούδι "Beso", το οποίο εμφανίζεται στο κοινό τους "R&R" EP, που κυκλοφόρησε την ίδια μέρα. Η εικόνα διάρκειας τριάμισι λεπτών περιλαμβάνει πολλά στιγμιότυπα από selfie του ζευγαριού να απολαμβάνουν τον έρωτά τους και να ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, αλλά το βίντεο τελειώνει με μια δακρυσμένη Rosalía που φορά ένα γιγάντιο διαμαντένιο δαχτυλίδι και μοιράζεται ένα φιλί με τον αρραβωνιαστικό της.

«Θεέ μου», λέει στα ισπανικά, πριν πει στον Αλεχάντρο, «Σ' αγαπώ».

Η Rosalía και ο Alejandro, και οι δύο 30 ετών, δημοσιοποίησαν το ειδύλλιό τους τον Σεπτέμβριο του 2021, όταν δημοσίευσε μια ζεστή φωτογραφία των δυο τους στο Instagram καθώς γιόρταζαν τα 28α γενέθλιά της. "BlissssSSSS?✨?librA y bendecidA", έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης, η οποία μεταφράζεται σε "BlissssSSSS?✨?ελεύθερη και ευλογημένη."

Έκτοτε, οι δυο τους έχουν μοιραστεί περισσότερα στιγμιότυπα από τη σχέση τους στο κόκκινο χαλί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων στιγμών από τη ρομαντική τους απόδραση στην Ελλάδα τον Ιούλιο του 2022. Το ζευγάρι πυροδότησε επίσης φήμες αρραβώνων σε αυτές τις διακοπές, καθώς η Rosalía εθεάθη να φορά ένα διαμάντι δαχτυλίδι στο δάχτυλο εκείνη την εποχή, αν και το ζευγάρι δεν είχε επιβεβαιώσει τον αρραβώνα τους μέχρι τώρα.

https://www.instagram.com/p/CqQ4ljTv7JE/

Δεν είναι σαφές πότε ακριβώς αρραβωνιάστηκαν οι δυο τους ή αν το δαχτυλίδι αρραβώνων της Rosalía είναι το ίδιο που εντόπισαν οι θαυμαστές το περασμένο καλοκαίρι, αλλά οι δύο τραγουδιστές φαίνονται πολύ ερωτευμένοι - και αυτή η χαρά αντανακλάται στη μουσική τους. Σε μια δήλωση τύπου για το νέο τους EP, η Rosalía είπε: «Για εμάς έρχεται πάντα πρώτα η αγάπη και οτιδήποτε άλλο έρχεται αργότερα, αλλά το παραλείψαμε αυτή τη φορά για να μπορέσουμε να τελειώσουμε το "RR" και να το μοιραστούμε με τον κόσμο. Μετά από περισσότερα από 3 χρόνια αυτά τα 3 τραγούδια είναι εδώ και το καθένα από αυτά ανήκει σε διαφορετικό στάδιο αγάπης».

https://www.instagram.com/p/CqLAdb0Mry4/

Ο Alejandro πρόσθεσε: «Πάντα ξέραμε ότι θέλαμε να κάνουμε μουσική μαζί. Ωστόσο, με τη σχέση μας να είναι το επίκεντρο, έπρεπε να βρούμε την κατάλληλη στιγμή. Πέρασε πολύς καιρός μέχρι να βρω έναν τρόπο να χωρέσω όλα τα συναισθήματά μου για εκείνη. Τρία τραγούδια δεν είναι σχεδόν τίποτα. Αυτό σημαίνει ότι θα περνώ τις μέρες μου γράφοντας και γράφοντας πολλά ακόμα τραγούδια για αυτήν και μαζί της. Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτό το έργο. RR για πάντα!»

Διαβάστε επίσης

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

BLOGS

Πολύτιμα πράγματα που μάθαμε διαβάζοντας Λουίς Σεπούλβεδα

Μικρός φόρος τιμής,  σε έναν συγγραφέα που ήξερε να φτιάχνει υπέροχες ιστορίες, με αφορμή τα τρία χρόνια από τον θάνατό του

Προτεινόμενα