Skip to main content

BLOGS

Είναι έτοιμη η Warner Bros. για μια τηλεοπτική σειρά Harry Potter;

Εμείς πάντως σίγουρα είμαστε! 



Μια κολοσσιαία συμφωνία φαίνεται πως είναι έτοιμη να υπογράψει η Warner Bros. Discovery, με σκοπό να φέρει στις οθόνες μας μια τηλεοπτική σειρά Harry Potter!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Bloomberg, η εταιρία είναι έτοιμη να κλείσει το μεγαλεπίβολο deal δημιουργώντας ένα reboot που αναμφίβολα θα σπάσει ταμεία,  αντλώντας έμπνευση αποκλειστικά από τα επιτυχημένα βιβλία της J.K. Rowling. Υπό αυτήν την έννοια, δεν θα έχουμε να κάνουμε με κάποιο spin-off, αλλά για την εκ νέου αφήγηση των γεγονότων όπως αυτά απολαύσαμε στα βιβλία και τις ταινίες της σειράς-φαινόμενο.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, κάθε σεζόν θα εδράζεται στο κάθε βιβλίο, γεγονός που πιστοποιεί κατά πάσα πιθανότητα ότι θα έχουμε να κάνουμε με μια πολυετή σειρά. Σύμφωνα με το Variety από την άλλη, εκπρόσωποι του HBO Max αρνήθηκαν να απαντήσουν σχετικά με τις πληροφορίες που μεταδίδονται.

Σύμφωνα με περαιτέρω αναφορές στον Τύπο, η Rowling φαίνεται ότι θα επιβλέπει τη σειρά και θα βρίσκεται στη δημιουργική ομάδα της, χωρίς όμως να είναι εκείνη η showrunner, δηλαδή εκείνη που θα λάμβάνει τις τελικές αποφάσεις. Πηγές αναφέρουν ότι η Warner Bros. επιθυμεί να φέρει τη σειρά αποκλειστικά στην streaming υπηρεσία HBO Max.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η Warner Bros. σκέφτεται από τον Ιανουάριο του 2021 να δημιουργήσει τη σειρά του Harry Potter, πριν την εξαγορά της WarnerMedia από την Discovery που πραγματοποιήθηκε το 2022.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Harry Potter franchise παραμένει προτεραιότητα για την Warner Bros. Discovery, ιδιαίτερα μετά από την τεράστια απήχηση που είχε και το βιντεοπαιχνίδι Hogwarts Legacy, αλλά και με τις πωλήσεις των βιβλίων της σειράς να μην κλονίζονται καν από τα τρανσφοβικά σχόλια που κατά καιρούς εκτοξεύει η συγγραφέας τους.

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

BLOGS

Το Rebel Moon ήρθε στο Netflix

Ο Ζακ Σνάιντερ ετοιμάζει αυτό το sci-fi event φαντασίας εδώ και μια δεκαετία.

BLOGS

«Με ενδιέφερε μόνο η καλλιτεχνική πλευρά της ζωής» Elton John

Ο Elton John γιορτάζει τα 77α γενέθλιά του

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.