Έρχεται και επίσημα σειρά Harry Potter και έχουμε το πρώτο teaser

Πότε θα προβληθεί η σειρά που αναμένεται να σπάσει ταμεία και από πόσες σεζόν θα αποτελείται η παραγωγή του ανανεωμένου HBO Max; Ανακοινώθηκε και επίσημα η έλευση της τηλεοπτικής σειράς του Harry Potter που εδώ και καιρό φημολογείτο ότι βρίσκεται στα σκαριά από τη streaming υπηρεσία του HBO Max, το οποίο πλέον θα ονομάζεται σκέτο Max έπειτα από το αποκαλυπτήριο event της εταιρίας που πραγματοποιήθηκε χθες.

Ναταλία Πετρίτη

Πότε θα προβληθεί η σειρά που αναμένεται να σπάσει ταμεία και από πόσες σεζόν θα αποτελείται η παραγωγή του ανανεωμένου HBO Max;

Ανακοινώθηκε και επίσημα η έλευση της τηλεοπτικής σειράς του Harry Potter που εδώ και καιρό φημολογείτο ότι βρίσκεται στα σκαριά από τη streaming υπηρεσία του HBO Max, το οποίο πλέον θα ονομάζεται σκέτο Max έπειτα από το αποκαλυπτήριο event της εταιρίας που πραγματοποιήθηκε χθες.

Η ανακοίνωση για τη σειρά που αναμένεται να σπάσει ταμεία συνοδεύτηκε από ένα teaser trailer που αποκαλύπτει το λογότυπο της σειράς, υπό τη μουσική υπόκρουση του εμβληματικού theme που έγραψε ο John Williams για τις κινηματογραφικές ταινίες του αγαπημένου χαρακτήρα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν για την ώρα γνωστά, η τηλεοπτική διασκευή των βιβλίων του Harry Potter θα είναι πιστή στα βιβλία της J.K Rowling, ενώ η ιστορία του κάθε βιβλίου θα μεταφέρεται σε κάθε μία από τις σεζόν της σειράς. Η Rowling φαίνεται πως θα είναι και executive producer σε αυτή.

«Η δέσμευση του Max να διατηρήσει την ακεραιότητα των βιβλίων μου είναι σημαντική για μένα και ανυπομονώ να συμμετάσχω σε αυτή τη νέα διασκευή, η οποία θα φέρει βάθος και λεπτομέρεια που μόνο μια τηλεοπτική σειρά μεγάλης διάρκειας μπορεί να προσφέρει», δήλωσε η Rowling.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares