Skip to main content

BLOGS

Έρχεται και επίσημα σειρά Harry Potter και έχουμε το πρώτο teaser

Πότε θα προβληθεί η σειρά που αναμένεται να σπάσει ταμεία και από πόσες σεζόν θα αποτελείται η παραγωγή του ανανεωμένου HBO Max; Ανακοινώθηκε και επίσημα η έλευση της τηλεοπτικής σειράς του Harry Potter που εδώ και καιρό φημολογείτο ότι βρίσκεται στα σκαριά από τη streaming υπηρεσία του HBO Max, το οποίο πλέον θα ονομάζεται σκέτο Max έπειτα από το αποκαλυπτήριο event της εταιρίας που πραγματοποιήθηκε χθες.



Πότε θα προβληθεί η σειρά που αναμένεται να σπάσει ταμεία και από πόσες σεζόν θα αποτελείται η παραγωγή του ανανεωμένου HBO Max;

Ανακοινώθηκε και επίσημα η έλευση της τηλεοπτικής σειράς του Harry Potter που εδώ και καιρό φημολογείτο ότι βρίσκεται στα σκαριά από τη streaming υπηρεσία του HBO Max, το οποίο πλέον θα ονομάζεται σκέτο Max έπειτα από το αποκαλυπτήριο event της εταιρίας που πραγματοποιήθηκε χθες.

Η ανακοίνωση για τη σειρά που αναμένεται να σπάσει ταμεία συνοδεύτηκε από ένα teaser trailer που αποκαλύπτει το λογότυπο της σειράς, υπό τη μουσική υπόκρουση του εμβληματικού theme που έγραψε ο John Williams για τις κινηματογραφικές ταινίες του αγαπημένου χαρακτήρα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν για την ώρα γνωστά, η τηλεοπτική διασκευή των βιβλίων του Harry Potter θα είναι πιστή στα βιβλία της J.K Rowling, ενώ η ιστορία του κάθε βιβλίου θα μεταφέρεται σε κάθε μία από τις σεζόν της σειράς. Η Rowling φαίνεται πως θα είναι και executive producer σε αυτή.

«Η δέσμευση του Max να διατηρήσει την ακεραιότητα των βιβλίων μου είναι σημαντική για μένα και ανυπομονώ να συμμετάσχω σε αυτή τη νέα διασκευή, η οποία θα φέρει βάθος και λεπτομέρεια που μόνο μια τηλεοπτική σειρά μεγάλης διάρκειας μπορεί να προσφέρει», δήλωσε η Rowling.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr

Διαβάστε επίσης

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια

BLOGS

Ripley: Ο ταλαντούχος κύριος Scott στην καλύτερη τηλεοπτική διασκευή των τελευταίων ετών

Εντυπώσεις από την τηλεοπτική διασκευή του κλασικού noir μυθιστορήματος της Patricia Highsmith, που βάζει το Netflix ξανά στο παιχνίδι. 

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department