Βραβεία Ίρις: Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Διαβάστε αναλυτικά τις υποψηφιότητες του θεσμού, που φέτος κλείνει 14 χρόνια ζωής

Ναταλία Πετρίτη

Τα Βραβεία Ίρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου κλείνουν φέτος 14 χρόνια ζωής, με την φετινή τελετή απονομής να αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Ιουνίου στη Στέγη Γραμμάτων και τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση. Παρουσιάστριες θα είναι οι ηθοποιοί, Νατάσα Εξηνταβελώνη και Λίλα Μπακλέση.

Τα μέλη της Ακαδημίας επέλεξαν τους υποψήφιους για τα βραβεία ανάμεσα σε 92 ταινίες μεγάλου, μεσαίου και μικρού μήκους που υποβλήθηκαν και εκπροσωπούν την ελληνική κινηματογραφική παραγωγή του έτους που πέρασε.

Δείτε το βίντεο των υποψηφιοτήτων εδώ:

Η Β´ φάση της ψηφοφορίας που θα αναδείξει τους νικητές και τις νικήτριες θα διεξαχθεί από τις 22 έως τις 25 Ιουνίου. Την επίβλεψη των διαδικασιών ψηφοφορίας έχει όπως πάντα η συμβολαιογράφος Ουρανία Μικρού.

Στις αρχές Ιουνίου, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ξανά τις φετινές υποψήφιες ταινίες στη μεγάλη οθόνη μέσα από μια σειρά προβολών, λεπτομέρειες για τις οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΕΩΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ Α΄ ΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΕΤΗΣΙΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ «ΙΡΙΣ» ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ» ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2023

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares