Skip to main content

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του



Έχει το δικό του απαράμιλλο στιλ, συνδυάζει την ομορφιά με το ταλέντο και τη σκληρή δουλειά. Διάσημος ποδοσφαιριστής, αστέρι του αθλητισμού, επιχειρηματίας, fashion icon, πετυχημένος, γοητευτικός, υπόδειγμα συζύγου και πατέρα, σε όλες τις ιδιότητες και τους ρόλους του προσπαθεί να δώσει πάντα το 100% του (καλλύτερου) εαυτού του. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Robert Joseph Beckham) γεννήθηκε στις 2 Μαΐου 1975) είναι Άγγλος πρώην ποδοσφαιριστής. Αγωνίστηκε με τις ομάδες Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πρέστον Νορθ Εντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Λος Άντζελες Γκάλαξι, ΑΚ Μίλαν, Παρί Σεν Ζερμέν και στην Εθνική Αγγλίας. Έγινε ο πρώτος Άγγλος ποδοσφαιριστής που κατέκτησε πρωτάθλημα σε τέσσερις διαφορετικές χώρες (Αγγλία, Ισπανία, ΗΠΑ, Γαλλία).

Η ποδοσφαιρική καριέρα του Μπέκαμ, άρχισε στα 17 του χρόνια, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με την Αγγλική ομάδα κατέκτησε 6 πρωταθλήματα, το κύπελλο 2 φορές και το Τσάμπιονς Λιγκ το 1999. Μετά στην Ρεάλ Μαδρίτης, σε 4 χρόνια κατέκτησε, το Ισπανικό πρωτάθλημα στην τελευταία του χρονιά, το 2007. Τον Ιούλιο του 2007, υπέγραψε στους Γκάλαξι. Καθώς ήταν παίκτης της αμερικανικής ομάδας, ξόδεψε δύο χρόνια στην Μίλαν, ως δανεικός. Έγινε ο πρώτος Βρετανός που έπαιξε 100 παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ.

 https://www.instagram.com/p/Crio_owI2CB/

Στην εθνική ομάδα, έκανε το ντεμπούτο του στις 1 Σεπτεμβρίου 1996, στην ηλικία των 21. Ήταν αρχηγός της εθνικής του για έξι χρόνια. Έκανε συνολικά 115 εμφανίσεις, εμφανιζόμενος στα Παγκόσμια Κύπελλα του 1998, 2002, 2006 και στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα του 2000 και 2004.

Είναι παντρεμένος από το 1999 με τη Βικτώρια Μπέκαμ και έχουν μαζί 4 παιδιά.

Η σχέση και ο γάμος της Μπέκαμ με τη Βικτώρια, η οποία ήταν από μόνη της διάσημη ως μέρος του Spice Girls, συνέβαλαν στη διασημότητα του πέρα ​​από το ποδόσφαιρο.

 

Ο Μπέκαμ έγινε γνωστός ως fashion icon και μαζί με τη Βικτώρια, το ζευγάρι έγιναν influencers από σχεδιαστές ενδυμάτων, ειδικούς υγείας και φυσικής κατάστασης, περιοδικά μόδας, κατασκευαστές αρωμάτων και καλλυντικών, στιλίστα μαλλιών, προαγωγείς άσκησης και εταιρείες σπα και αναψυχής. Ένα παράδειγμα είναι μια σειρά aftershave και αρωμάτων που ονομάζονται David Beckham Instinct. Το 2002, ο Μπέκαμ χαιρετίστηκε ως o απόλυτος metrosexual από τον άνθρωπο που εφηύρε τον όρο. Τα διάφορα εμβληματικά χτενίσματα που άσκησε καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του καλύφθηκαν ευρέως στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Οι Beckhams πληρώθηκαν 13,7 εκατομμύρια δολάρια το 2007 για να ξεκινήσουν τη σειρά αρωμάτων τους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στον κόσμο της μόδας, ο David έχει ήδη εμφανιστεί στα εξώφυλλα πολλών περιοδικών. Στα εξώφυλλα των Ηνωμένων Πολιτειών συμπεριλαμβάνεταιι το ανδρικό περιοδικό Details και με τη σύζυγό του για το τεύχος Αυγούστου 2007 του W. Σύμφωνα με την Google, ο όρος «David Beckham» αναζητήθηκε περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο αθλητικό θέμα στον ιστότοπό του το 2003 και το 2004. Σύμφωνα με τον Ask Jeeves, ο Beckham κατέλαβε την τρίτη θέση, μετά την Britney Spears και τον Osama bin Laden, μεταξύ των θεμάτων που αναζητούσαν οι Βρετανοί χρήστες αυτού του ιστότοπου κατά την πρώτη δεκαετία της δεκαετίας του 2000.

 https://www.instagram.com/p/CrtGWp3PpIV/

Ο Μπέκαμ υποστήριξε τη UNICEF από τις μέρες του ακόμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Ιανουάριο του 2005, ο αρχηγός της αγγλικής εθνικής ομάδας έγινε Πρέσβης Καλής Θέλησης με ιδιαίτερη έμφαση στο πρόγραμμα Αθλητισμού για Ανάπτυξη της UNICEF.  Το 2012, συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Ντέιβιντ Κάμερον στο 10 Downing Street για να ζητήσει περισσότερη δράση για να βοηθήσει τα παιδιά που πλήττονται από υποσιτισμό σε όλο τον κόσμο. Το 2015, το δέκατο έτος του ως πρεσβευτής της UNICEF, ο Μπέκαμ ξεκίνησε το 7: Το Ταμείο Ντέιβιντ Μπέκαμ της UNICEF για την προστασία των παιδιών που βρίσκονται σε κίνδυνο. Τον Ιούνιο του 2015 επισκέφθηκε το Siem Reap στην Καμπότζη, όπου συναντήθηκε με παιδιά θύματα βίας. Ο Μπέκαμ έχει υποσχεθεί την υποστήριξή του για την εκστρατεία Unite for Children, Unite Against AIDS. Είναι πρώην προστάτης του Ιδρύματος Elton John AIDS. Το 2013, έδωσε επίσης το σύνολο των μισθών του ύψους 3,4 εκατομμυρίων λιρών από τον Παρίσι Saint-Germain σε δύο φιλανθρωπικά ιδρύματα δύο παιδιών στη Γαλλία. Υποστηρίζει τη φιλανθρωπική οργάνωση που ονομάζεται Help For Heroes εδώ και πολλά χρόνια, στόχος του οποίου είναι να βοηθήσει στρατιώτες που τραυματίστηκαν σε πολέμους στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν.

 https://www.instagram.com/p/Crink_fo9fJ/

Με αφορμή τα γενέθλιά του θυμόμαστε μερικές από τις χαρακτηριστικές του φράσεις:

«Στην καριέρα μου, υπάρχουν πολλά πράγματα που έχω κερδίσει και πολλά πράγματα που έχω πετύχει, αλλά για μένα, το μεγαλύτερο επίτευγμά μου είναι τα παιδιά μου και η οικογένειά μου. Έχει να κάνει με το να είσαι καλός πατέρας, καλός σύζυγος, απλά να είσαι συνδεδεμένος με την οικογένεια όσο το δυνατόν περισσότερο.

 

«Σέβομαι όλες τις θρησκείες, αλλά δεν είμαι βαθιά θρησκευόμενο άτομο. Αλλά προσπαθώ να ζήσω τη ζωή με τον σωστό τρόπο, σεβόμενος άλλους ανθρώπους. Δεν μεγάλωσα με θρησκευτικό τρόπο, αλλά πιστεύω ότι υπάρχει κάτι εκεί έξω που σε φροντίζει».

 

«Ποτέ δεν κάνω κάτι με μισή καρδιά. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να παίζω σκληρά και να κάνω ό,τι μπορώ για να είμαι επιτυχής σε ό,τι κι αν κάνω».

 

«Δεν έχω χρόνο για χόμπι. Στο τέλος της ημέρας, αντιμετωπίζω τη δουλειά μου ως χόμπι. Είναι κάτι που μου αρέσει να κάνω».

 

«Εξακολουθώ να κοιτάζω τον εαυτό μου και να θέλω να βελτιωθώ».

 https://www.instagram.com/p/CrIAvLsIPng/

«Τίποτα δεν με εκπλήσσει πια».

 

«Είμαι δυνατό άτομο, είμαι δυνατός άντρας, είμαι δυνατός σύζυγος και δυνατός πατέρας».

 

«Το να είσαι εργατικός είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να δείξεις στα παιδιά».

 

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%».

 

«Οι άνθρωποι απλώς υποθέτουν, με την πάροδο των ετών, ότι οι ποδοσφαιριστές δεν είναι πολύ έξυπνοι. Όπως με τις περισσότερες υποθέσεις, κάνουν λάθος».

https://www.instagram.com/p/Cqnef1mI7p6/

«Από την πλευρά της μυρωδιάς, νομίζω ότι είναι σημαντικό ένα άρωμα για έναν άνδρα ή μια γυναίκα να μην είναι πολύ δυνατό. Νομίζω ότι είναι σημαντικό να δεις το άτομο πριν το μυρίσεις».

 

«Είμαι πιο ευτυχισμένος τώρα από ποτέ».

 

«Μου αρέσει ένα ωραίο προσαρμοσμένο κοστούμι, αλλά μου αρέσει επίσης να ντύνομαι casual. Όλα εξαρτώνται από τη διάθεση που έχω».

 

«Οι άνθρωποι αντιδρούν στην κριτική με διαφορετικούς τρόπους, και ο τρόπος μου είναι σίγουρα να ρίχνομαι στη μάχη».

 https://www.instagram.com/p/Cp4c8UdIZWp/

«Όταν ήμουν παιδί, νόμιζα ότι ο μπαμπάς μου ήταν λίγο σκληρός μαζί μου κατά καιρούς. Μερικές φορές χρειαζόμουν ένα χέρι γύρω μου αντί τον μπαμπά μου να μου λέει τι έκανα λάθος, αλλά προφανώς είχε αποτέλεσμα».

 

«Αρχίζεις να συνειδητοποιείς ότι μεγαλώνεις καθώς υπάρχουν μερικά παιδιά που δεν ξέρουν ποιος είσαι».

 

«Είναι τόσο σημαντικό να έχεις τρόπους και να αντιμετωπίζεις τους ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα όπως θα έπρεπε να τους φέρονται».

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Ripley: Ο ταλαντούχος κύριος Scott στην καλύτερη τηλεοπτική διασκευή των τελευταίων ετών

Εντυπώσεις από την τηλεοπτική διασκευή του κλασικού noir μυθιστορήματος της Patricia Highsmith, που βάζει το Netflix ξανά στο παιχνίδι. 

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.