Skip to main content

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner



Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε το Variety. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται και η Jennifer Lawrence, η οποία φημολογείται πως θα υποδυθεί τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner.

Ενδιαφέρον για την παραγωγή έχουν δείξει ήδη πολλά studios, συμπεριλαμβανομένων αυτών της Sony και της Apple, ωστόσο πρώτα θα πρέπει να εξασφαλιστεί η απαραίτητη άδεια από την κόρη του Sinatra, Tina, η οποία διευθύνει το estate του εκλιπόντα πατέρα της.

Σε περίπτωση που το project προχωρήσει θα αποτελεί την έβδομη συνεργασία του DiCaprio με τον Scorsese, έπειτα από τις άκρως επιτυχημένες ταινίες Οι Συμμορίες της Νέας Υόρκης, The Aviator, The Departed, Shutter Island, Ο Λύκος της Wall Street και Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαριού.

Ο Scorsese ελπίζει να ξεκινήσει την παραγωγή του Sinatra biopic ακριβώς αμέσως μετά την ταινία για τον Ιησού Χριστό που αναμένεται να γυρίσει αυτή τη χρονιά. Σε αυτήν φημολογείται η συμμετοχή των Andrew Garfield και Miles Teller, σύμφωνα και πάλι με τo Variety.

Ως προς τον DiCaprio τώρα, εκείνος βρίσκεται αυτή την περίοδο στη διαδικασία γυρισμάτων για τη νέα ταινία του Paul Thomas Anderson.

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Οι IDLES επιστρέφουν με το μουσικό video του “POP POP POP”

Λίγο πριν ξεκινήσουν την παγκόσμια περιοδεία τους από τη Βόρεια Αμερική 

BLOGS

Τι έρχεται στο Netflix τον Μάιο και η επιστροφή του «Maestro»

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έρχεται στο Netflix στις 16 Μαΐου, μαζί με άλλες πρωτότυπες σειρές και ταινίες. 

BLOGS

Cher, A Tribe Called Quest και Dave Matthews Band στο Class of 2024 του Rock & Roll Hall of Fame

Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Foreigner, Peter Frampton και Kool & The Gang εισήχθησαν επίσης στο Hall of Fame μαζί με τους Jimmy Buffett, Big Mama Thornton, MC5 και άλλους

Στο

Προτεινόμενα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στείλε και εσύ την ευχή σου για τη γιορτή της Μητέρας με την e-ανθοδέσμη αγάπης της Μέριμνας και βοήθησε το έργο της

Ο στόχος της δράσης μας είναι να στηρίξουμε το έργο της Μέριμνας προσφέροντας ψυχολογική στήριξη σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

ASK THE EDITOR

4 ζουμερά lip oils για ανάλαφρα ανοιξιάτικα beauty looks

To must προϊόν για το νεσεσέρ σου αυτήν την περίοδο