Skip to main content

BLOGS

Η Emma Watson επιστρέφει στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης για μεταπτυχιακό!

Η Watson έχει εγγραφεί στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Δημιουργική Γραφή και τώρα ίσως να μην έχεις δικαιολογία για να μην κάνεις το ίδιο! 



Η Emma Watson φαίνεται πως επιστρέφει στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, 10 χρόνια αφότου ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές σπουδές της! Και ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι η βραβευμένη ηθοποιός που γνωρίσαμε στη σειρά ταινιών Harry Potter, είναι έτοιμη να ξεκινήσει το μεταπτυχιακό της!

Πιο συγκεκριμένα, η Watson παρακολούθησε στην Οξφόρδη κατά το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012 ένα μέρος του Προγράμματος Visiting Student. Η ίδια πήρε τότε μέρος στο πρόγραμμα όσο ανέβαλε το πτυχίο της στο Πανεπιστήμιο Brown, για να επικεντρωθεί στα γυρίσματα για το franchise του Harry Potter που ακόμη έτρεχε.

Η 33χρονη έχει εγγραφεί τώρα στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Δημιουργική Γραφή που ξεκινά τον Σεπτέμβριο του 2023. Η απόφασή της αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στους Financial Times, καθώς η ίδια και ο αδερφός της, Alex, ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους βιολογικού τζιν!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η Watson παρέμεινε στενά συνδεδεμένη με το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης όλα αυτά τα χρόνια.

Το 2016, η αστέρας του Beauty and the Beast έγινε και Visiting Fellow στο Lady Margaret Hall της Οξφόρδης. Ο ρόλος περιλάμβανε τότε την πρόσκλησή της να παρευρεθεί σε διαλέξεις και να μιλήσει η ίδια στους φοιτητές του κολεγίου. Η ίδια

έγινε Associate Fellow το 2019.

Στη συνέντευξη των FT, η Watson εξήγησε την απόφασή της να αποχωρήσει από τον κόσμο της υποκριτικής για διάστημα τεσσάρων ετών. «Δεν ήμουν πολύ χαρούμενη, για να είμαι ειλικρινής», ανέφερε η ίδια. «Νομίζω ότι ένιωθα λίγο εγκλωβισμένη».

«Αυτό που μου φάνηκε πολύ δύσκολο ήταν ότι έπρεπε να βγαίνω έξω και να πουλάω κάτι για το οποίο πραγματικά δεν είχα πολύ έλεγχο. Ήταν πολύ δύσκολο να είμαι το πρόσωπο και ο εκπρόσωπος για πράγματα στα οποία δεν μπορούσα να εμπλακώ στη διαδικασία παραγωγής».

Η Watson συνέχισε αναφέροντας ότι ένιωθε ότι «δεν είχε φωνή». «Ήμουν υπόλογη με έναν τρόπο που άρχισε να με απογοητεύει, γιατί δεν είχα φωνή, δεν είχα λόγο», δήλωσε η ηθοποιός.

Με την ίδια λοιπόν να παίρνει στα 33 της χρόνια την απόφαση να επιστρέψει για τα καλά στα έδρανα του πανεπιστημίου για μεταπτυχιακό, εσύ τι περιμένεις;

Διαβάστε επίσης

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

BLOGS

Πολύτιμα πράγματα που μάθαμε διαβάζοντας Λουίς Σεπούλβεδα

Μικρός φόρος τιμής,  σε έναν συγγραφέα που ήξερε να φτιάχνει υπέροχες ιστορίες, με αφορμή τα τρία χρόνια από τον θάνατό του

Προτεινόμενα

FITNESS

5 ιδανικά είδη άσκησης για την περίοδο της εγκυμοσύνης

Για να διατηρηθείς ενεργή και γεμάτη ευεξία τους μήνες που περιμένεις το μωρό σου

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το πόδι του έσπασε ο Kid Cudi μετά την πτώση του από τη σκηνή του Coachella 2024

Ο rapper μπήκε τελευταία στιγμή στο line-up του δημοφιλούς φεστιβάλ για να εμφανιστεί το δεύτερο Σαββατοκύριακό του