Skip to main content

BLOGS

O Michael Keaton επιστρέφει ως Batman στο ολοκαίνουριο The Flash και αυτές είναι οι πρώτες εικόνες του

Λίγο πριν από την πρεμιέρα της νέας ταινίας της DC, ρίχνουμε μια ματιά στις πρώτες εικόνες του εμβληματικού χαρακτήρα 



Η πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου The Flash της DC πλησιάζει και ένα νέο κεφάλαιο πρόκειται να ανοίξει σύντομα, με ένα ανανεωμένο κινηματογραφικό universe της εταιρίας.

Και για να πάρετε μια γεύση από αυτό, η DC έδωσε στη δημοσιότητα δύο νέες φωτογραφίες από την επερχόμενη ταινία, με τον Michael Keaton να επιστρέφει ως Batman σε έναν από τους εμβληματικότερους ρόλους της καριέρας του. Ο… «συνταξιούχος» Σκοτεινός Ιππότης αναμένεται να βοηθήσει στην ανατροπή του κακού στο νέο φιλμ, βοηθώντας όσο μπορεί τον χαρακτήρα του Flash.

Στις εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, η προσοχή επικεντρώνεται στη στολή του εμβληματικού χαρακτήρα, ενώ στη μία από αυτές βρίσκεται πίσω του και ο Ezra Miller ως Barry Allen. Ο Keaton δε θα είναι ο μόνος Batman στην ταινία, μιας  και ο Ben Affleck θα βάλει επίσης τη στολή του για ακόμη μια φορά.

Στην ταινία The Flash, παράλληλα σύμπαντα αναμένεται να έρθουν σε σύγκρουση, όσο ο Barry χρησιμοποιεί τις υπερδυνάμεις του για να αλλάξει το παρελθόν και να αποτρέψει το κακό από την επέλασή του. Άθελά του, η απόπειρά του να σώσει την οικογένειά του θα αλλάξει και το μέλλον, εκείνος θα παγιδευτεί σε μια εναλλακτική πραγματικότητα. Και σε αυτή, ο Στρατηγός Ζοντ έχει επιστρέψει με σκοπό να καταστρέψει τον πλανήτη.

Ο Barry θα χρειαστεί τότε να πείσει έναν διαφορετικό και από καιρό αποσυρμένο  Batman να επιστρέψει στη μάχη και να ελευθερώσει έναν Κρυπτονιανό από τη φυλακή.

Στο The Flash σε σκηνοθεσία Andy Muschietti πρωταγωνιστούν επίσης οι Sasha Calle ως Supergirl, Michael Shannon ως General Zod, Kiersey Clemons ως Iris West, Maribel Verdú ως Nora Allen, και ο Ron Livingston.

Το The Flash αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 15 Ιουνίου.

Δείτε τις φωτογραφίες του Michael Keaton:

Διαβάστε επίσης

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια

BLOGS

Ripley: Ο ταλαντούχος κύριος Scott στην καλύτερη τηλεοπτική διασκευή των τελευταίων ετών

Εντυπώσεις από την τηλεοπτική διασκευή του κλασικού noir μυθιστορήματος της Patricia Highsmith, που βάζει το Netflix ξανά στο παιχνίδι. 

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department