Τον επιθεωρητή Clouseau ετοιμάζεται να ενσαρκώσει ο Eddie Murphy στο πολυαναμενόμενο Pink Panther Reboot

Σε σκηνοθεσία του Jeff Fowler, γνωστού για τη δουλειά του στο Sonic the Hedgehog 

Ναταλία Πετρίτη

Μια νέα ταινία του απολαυστικού Ροζ Πάνθηρα φαίνεται πως βρίσκεται αυτή την περίοδο στη διαδικασία της παραγωγής, με τον Eddie Murphy να ετοιμάζεται κατά πάσα πιθανότητα να ενσαρκώσει τον εμβληματικό χαρακτήρα του επιθεωρητή Jacques Clouseau.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Hollywood Reporter, την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Jeff Fowler (Sonic the Hedgehog), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Chris Bremner. Dan Lin, Jonathan Eirich, Larry Mirisch και Julie Andrews θα βρεθούν στον ρόλο των παραγωγών.

Το project φημολογείται ότι θα είναι ένα mix του original franchise — ένα comedy-mystery, δηλαδή, βασισμένο στις ξεκαρδιστικές περιπέτειες του Clouseau ως επιθεωρητή — ενώ σε αυτό θα δούμε και το αγαπημένο cartoon που αγαπήθηκε τόσο πολύ που απέκτησε σύντομα και τη δική του τηλεοπτική σειρά. Η ταινία θα αποτελεί ένα live action-CGI hybrid, με το ανθρώπινο cast να απελευθερώνει τον θρυλικό πάνθηρα από τη φυλακή, για να μπει σε νέες περιπέτειες.

Ο χαρακτήρας του Clouseau έγινε διάσημος όταν ενσαρκώθηκε από τον θρυλικό Peter Sellers, στην original ταινία του 1963, Pink Panther. Ο ίδιος επέστρεψε στον ρόλο για δύο sequels μέσα στα ’70s. Δεκαετίες αργότερα, ο αγαπημένος Steve Martin γύρισε δύο ταινίες ενσαρκώνοντας τον ρόλο, το 2006 και 2009. Η δε μουσική δια χειρός Henry Mancini παραμένει μέχρι σήμερα ένα από τα πλέον iconic theme songs όλων των εποχών, ενώ ανυπομονούμε να την ακούσουμε και στο reboot.

Ο τελευταίος ρόλος του Murphy ήταν στο πλευρό του Jonah Hill στο Netflix original, You People. Ο ίδιος αναμένεται να χαρίσει ξανά τη φωνή του στον αγαπημένο γαϊδουράκο της παιδικής μας ηλικίας και δίπλα στους Mike Meyers και Cameron Diaz για το Shrek 5. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares