Skip to main content

BLOGS

Τον επιθεωρητή Clouseau ετοιμάζεται να ενσαρκώσει ο Eddie Murphy στο πολυαναμενόμενο Pink Panther Reboot

Σε σκηνοθεσία του Jeff Fowler, γνωστού για τη δουλειά του στο Sonic the Hedgehog 



Μια νέα ταινία του απολαυστικού Ροζ Πάνθηρα φαίνεται πως βρίσκεται αυτή την περίοδο στη διαδικασία της παραγωγής, με τον Eddie Murphy να ετοιμάζεται κατά πάσα πιθανότητα να ενσαρκώσει τον εμβληματικό χαρακτήρα του επιθεωρητή Jacques Clouseau.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Hollywood Reporter, την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Jeff Fowler (Sonic the Hedgehog), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Chris Bremner. Dan Lin, Jonathan Eirich, Larry Mirisch και Julie Andrews θα βρεθούν στον ρόλο των παραγωγών.

Το project φημολογείται ότι θα είναι ένα mix του original franchise — ένα comedy-mystery, δηλαδή, βασισμένο στις ξεκαρδιστικές περιπέτειες του Clouseau ως επιθεωρητή — ενώ σε αυτό θα δούμε και το αγαπημένο cartoon που αγαπήθηκε τόσο πολύ που απέκτησε σύντομα και τη δική του τηλεοπτική σειρά. Η ταινία θα αποτελεί ένα live action-CGI hybrid, με το ανθρώπινο cast να απελευθερώνει τον θρυλικό πάνθηρα από τη φυλακή, για να μπει σε νέες περιπέτειες.

Ο χαρακτήρας του Clouseau έγινε διάσημος όταν ενσαρκώθηκε από τον θρυλικό Peter Sellers, στην original ταινία του 1963, Pink Panther. Ο ίδιος επέστρεψε στον ρόλο για δύο sequels μέσα στα ’70s. Δεκαετίες αργότερα, ο αγαπημένος Steve Martin γύρισε δύο ταινίες ενσαρκώνοντας τον ρόλο, το 2006 και 2009. Η δε μουσική δια χειρός Henry Mancini παραμένει μέχρι σήμερα ένα από τα πλέον iconic theme songs όλων των εποχών, ενώ ανυπομονούμε να την ακούσουμε και στο reboot.

Ο τελευταίος ρόλος του Murphy ήταν στο πλευρό του Jonah Hill στο Netflix original, You People. Ο ίδιος αναμένεται να χαρίσει ξανά τη φωνή του στον αγαπημένο γαϊδουράκο της παιδικής μας ηλικίας και δίπλα στους Mike Meyers και Cameron Diaz για το Shrek 5.

https://youtu.be/OsdPDbh0RYE

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Ripley: Ο ταλαντούχος κύριος Scott στην καλύτερη τηλεοπτική διασκευή των τελευταίων ετών

Εντυπώσεις από την τηλεοπτική διασκευή του κλασικού noir μυθιστορήματος της Patricia Highsmith, που βάζει το Netflix ξανά στο παιχνίδι. 

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

Προτεινόμενα

FOOD

Οι 10 τροφές πιο πλούσιες σε βιταμίνη Κ, που προτείνονται από διαιτολόγους

Αυτά τα φρούτα και λαχανικά γεμάτα βιταμίνη Κ και σας προσφέρουν σημαντικά οφέλη

CELEBS

Έλενα Τοπαλίδου: Εντυπωσίασε με τον χορό της σε επίδειξη μόδας

Η σύζυγός του Νίκου Κουρή φορούσε ένα κίτρινο μάξι φόρεμα

BLOGS

Ripley: Ο ταλαντούχος κύριος Scott στην καλύτερη τηλεοπτική διασκευή των τελευταίων ετών

Εντυπώσεις από την τηλεοπτική διασκευή του κλασικού noir μυθιστορήματος της Patricia Highsmith, που βάζει το Netflix ξανά στο παιχνίδι.